De Kardashians gesleept nadat het opkwam Brandy's moeder klaagde hen aan voor diefstal

De Kardashians gesleept nadat het opkwam Brandy's moeder klaagde hen aan voor diefstal
De Kardashians gesleept nadat het opkwam Brandy's moeder klaagde hen aan voor diefstal
Anonim

Sociale media hebben een velddag nadat bleek dat er een rechtszaak was aangespannen tegen de Kardashians wegens diefstal.

Kim Kardashian en haar broers en zussen Khloe, Kourtney en Robert Jr. werden door moeder en manager aangeklaagd tegen Brandy en Ray J, Sonja Norwood.

Ze beschuldigde de Kardashian-clan van het uitgeven van meer dan $ 120.000 op haar American Express-kaart in 2006 en 2007. Het verhaal dook weer op op Twitter in het licht van de persoonlijke shopper van DJ Mustard die zijn creditcard ook voor haar eigen uitgaven gebruikte.

In die tijd werkte Kim als Brandy's persoonlijke styliste en gebruikte ze de creditcard voor haar werk. In de rechtszaak stond dat Kim het creditcardnummer doorgaf aan haar broers en zussen. Daarna werd het gebruikt om ongeoorloofde aankopen te doen, waaronder winkeluitjes bij Dash en Smooch.

De kosten liepen op tot een verbluffende $120, 636.

“Nadat Ray J en Brandy me hadden aangespoord om geen strafrechtelijke vervolging in te dienen vanwege hun eerdere vriendschap, besloot ik de Kardashians een kans te geven om deze zaak op te lossen zonder een rechtszaak”, zei Sonja in rapporten van People.

“Toen de frauduleuze beschuldigingen onder hun aandacht werden gebracht, verontschuldigden ze zich uitgebreid en adviseerden ze ons, via hun advocaten, dat ze de schuld volledig zouden betalen. Sindsdien hebben ze echter afstand gedaan van die belofte.”

De zaak werd uiteindelijk afgewezen en in 2009 buiten de rechtbank om geregeld.

Brandy Kim Kardashian
Brandy Kim Kardashian

Hoewel het verhaal meer dan tien jaar oud is, was het voor veel fans de eerste keer dat ze de informatie hoorden.

"Sonja hoorde dat Kim nu miljardair is en zei: 'Nou, laat me je dat vertellen'", grapte een commentator.

"Ik herinner me dat Kanye zei dat hij Kim ontmoette toen ze Brandy's assistent was. Je kent dit verhaal correct lol," voegde een tweede eraan toe.

"Zo kwamen ze aan de dash-winkels. Voordat die tape uitkwam, waren ze aan het oplichten", zei een louche fan zonder bewijs.

In februari 2007 werd een sekstape gemaakt door Ray J, de broer van Kim en Brandy.

In 2002 werd online gelekt. Kardashian spande een rechtszaak aan tegen Vivid Entertainment, die de film distribueerde als Kim Kardashian, Superstar. Ze liet later de rechtszaak vallen en nam genoegen met een gerapporteerde US $ 5 miljoen, waardoor Vivid de tape kon vrijgeven.

Het internet doorbreken
Het internet doorbreken

Via nylon.com

De oude thee ontstond nadat Kim Kardashian tot miljardair was verklaard.

The Keeping Up With The Kardashians-sterrenimperium is de afgelopen jaren gegroeid met haar shapewear-lijn Skims en beautylijn KKW Beauty.

Sinds oktober is haar vermogen volgens Forbes gestegen van $780 miljoen naar $1 miljard.

Ray J en Kim Kardashian
Ray J en Kim Kardashian

Via ETonline.com

Kim's vervreemde echtgenoot Kanye West staat ook op de lijst - hij staat Kim voor, op de 1750e plaats met een nettowaarde van $ 1,8 miljard. Kim staat 2674e op de lijst van Forbes-miljardairs.

Het zusje van de moeder van vier, Kylie Jenner, staat niet langer op de lijst, nadat ze in 2020 een belang van 51 procent in haar Kylie Cosmetics-bedrijf had verkocht.

Aanbevolen: