Kim Kardashian moedigt fans aan om Netflix' nieuwe film 'The Promise' te kijken

Kim Kardashian moedigt fans aan om Netflix' nieuwe film 'The Promise' te kijken
Kim Kardashian moedigt fans aan om Netflix' nieuwe film 'The Promise' te kijken
Anonim

De pandemie van het Coronavirus heeft de wereld op de knieën gebracht en al maandenlang zitten mensen over de hele wereld opgesloten in hun huizen zonder iets te socializen. Op zulke momenten lijkt Netflix een zoete ontsnapping - en een maandenlang binge-watchen en zoomen door je "To Watch"-lijst, zou een goede aanbeveling van een beroemdheid precies kunnen zijn wat de dokter heeft besteld

Kim Kardashian lijkt deze behoefte te voelen en is onlangs begonnen met het aanbevelen van verschillende tv-series en films aan haar fans op Twitter. haar laatste bericht in deze lijn is de nieuw verworven film van Netflix, The Promise.

Hoewel het voor het eerst werd uitgebracht in het nu schijnbaar verre jaar 2016, werd de film pas op 8 augustus 2020 aan de Netflix-bibliotheek toegevoegd.

The Promise speelt zich af in de periode van de Eerste Wereldoorlog (1915-1923) in het Ottomaanse Turkse rijk en is een historisch verhaal over liefde, loyaliteit en overleven. De film vertelt het verhaal van een verwrongen liefdesdriehoek tussen een Amerikaanse geneeskundestudent, een in Parijs gevestigde Amerikaanse fotojournalist en een in Amerika geboren kunstenaar die in Frankrijk is opgegroeid. De sterrencast van de film bestaat uit Oscar Issac, Christian Bale en Charlotte Le Bon.

Isaac, die beroemd werd toen hij speelde als Poe Dameron in de langverwachte film Star Wars: The Force Awakens, gaf in 2017 een interview over de film met The Independent. Over het lezen van een van de iconische scènes, hij zei:

"Ik was ongelooflijk ontroerd elke keer dat ik ernaar terugging. Ik had vragen over bepaalde andere aspecten van de film, maar elke keer dat ik die scène las, zou het me nooit beïnvloeden. Dat was een van de belangrijkste redenen waarom ik de film wilde maken - om te proberen te begrijpen hoe zo'n moment kon gebeuren, en om erachter te komen hoe ik mezelf ertoe zou brengen er op zijn minst een enigszins eerlijke reactie op te krijgen."

De belofte
De belofte

The Promise is een uitstekende film om naar te kijken als je een filmliefhebber bent die graag unieke, originele verhalen ziet. Het kwam tot leven toen de bekende Amerikaanse humanitaire, Kirk Kerkorian, eindelijk een productiebedrijf oprichtte om het voor elkaar te krijgen. Hij filmde zijn visioen met de hulp van producer Eric Esrailian.

Helaas kon Kerkorian de filmopname niet eens zien, aangezien hij stierf voordat het begon, maar hij slaagde er wel in om een krachtig verhaal met een sterke boodschap te creëren.

The Promise wordt nu gestreamd op Netflix.

Aanbevolen: