Moedigt 'The Bachelor' zijn deelnemers aan om te drinken?

Inhoudsopgave:

Moedigt 'The Bachelor' zijn deelnemers aan om te drinken?
Moedigt 'The Bachelor' zijn deelnemers aan om te drinken?
Anonim

Het is geen geheim dat 'The Bachelor'-franchise eerder is bekritiseerd vanwege de manier waarop ze zijn deelnemers behandelen. Of het nu gaat om het rigoureuze castingproces, de verschillende regels waaraan ze zich moeten houden of zelfs uitdagingen waarbij deelnemers met eieren worden bekogeld, fans zijn kritisch geweest over de regiekeuzes.

Met name lijkt de show het drinken onder de deelnemers aan te moedigen. Dit komt waarschijnlijk omdat dronken deelnemers zorgen voor interessante reality-tv. Hun capriolen zijn vaak de brandstof voor het drama op de set en maken de rozenceremonies zo veelbewogen. Hoewel sommigen zouden suggereren dat de verstrekte alcohol de zenuwen van de deelnemer onder controle moet houden, zijn de deelnemers tegen deze suggestie ingegaan. Leslie Hughes zei naar verluidt dat de alcohol bedoeld is om mensen in hun meest emotionele toestand te houden. In een interview voor de Daily Beast zei ze: "Toen ik binnenkwam voor het producentenweekend, herinner ik me dat het twaalf uur 's middags was en ze zeiden: 'Wil je wat champagne, wijn?' En ik dacht: 'Het is 12 uur 's middags!' En ze zeggen: 'Welkom bij de Bachelor-familie.'"

Hoe nep is 'The Bachelor'?

De meeste fans van reality-tv weten dat van hen wordt verwacht dat ze hun geloof opschorten wanneer ze naar hun favoriete programma's kijken, maar de mate waarin producenten verschillende aspecten van de show beheersen, kan verrassend zijn.

Als het gaat om het casten van personages voor de show, wordt verwacht dat producenten ernaar streven om het meest dramatische seizoen mogelijk te maken. Maar deelnemers aan 'The Bachelor' zijn naar buiten gekomen en zeggen dat de producenten een heel ander personage voor je kunnen creëren, puur op basis van bewerking en voorgestelde prompts. Chris Bukowski verklaarde: "Je kunt in die show zijn en geen woord zeggen, en ze kunnen met je doen wat ze willen. Ik bedoel, ze namen me mee en maakten elk soort personage van me, en ik heb me ervoor aangemeld."

De vrouwen die in de show gaan, zijn mogelijk bijzonder kwetsbaar voor manipulatie door producenten. Naar verluidt gaan de producenten zo ver dat ze de menstruatiecyclus van de deelnemer bijhouden. Naast de duidelijke inbreuk op de privacy, bekritiseren sommige fans de manipulatie achter deze tactiek.

Fans met scherpe ogen hebben ook een andere tactiek opgemerkt die Bachelor-producenten vaak lijken te gebruiken. De term "Frankenbiting" wordt gebruikt om de collage van soundbites te beschrijven die producenten creëren om de meest dramatische verhaallijn te creëren die ze kunnen. Hoewel dit vaak wordt gebruikt in Reality TV, bekritiseren sommige fans 'The Bachelor'-franchise omdat het zo vaak wordt gebruikt.

Worden 'The Bachelor'-deelnemers aangemoedigd om te drinken?

Naast de voor de hand liggende reality-tv-shenanigans, hebben geruchten over de 'The Bachelor'-crew die deelnemers mishandelt en respecteert, veel discussies met fans gehad. In een boek geschreven door een voormalige deelnemer, onthulde een ex-producer dat "Je (deelnemers) vooraf zou categoriseren en wat steno zou hebben over wie ze waren. Mam. Southern Belle. De cheerleader. De (expletive). We allemaal noemde ze belachelijke namen. De dikke, de hete, de schreeuwer."

Buiten deze stereotypering worden deelnemers vaak tot het uiterste gedreven door deel te nemen aan uitdagingen die inspelen op hun grootste angsten of die meer in het algemeen tot het uiterste worden gedreven. Deelnemers moeten voor al hun persoonlijke behoeften zorgen, zoals koken, schoonmaken en wassen. Blijkbaar is het enige dat de show wel biedt, grote hoeveelheden alcohol.

De meeste mensen zouden onder normale omstandigheden geen gratis drankjes afslaan, maar als je wordt gevraagd om laat op te blijven, vroeg op te staan, er representatief uit te zien en op te treden voor camera's, zou het veilig zijn om aan te nemen dat deelnemers dat wel zouden doen meer op alcohol willen vertrouwen dan ze normaal zouden doen.

Is er een dranklimiet op de realityshow?

Op een gegeven moment was er een dranklimiet ingesteld op de set. Van de deelnemers werd verwacht dat ze zich aan twee drankjes per uur hielden. Onlangs hebben fans van de show besproken of deze regel nog steeds van kracht is. Na een evenement tussen twee deelnemers in 2017, stelden producenten de dranklimiet in als reactie op kritiek dat het aanmoedigen van dronken romantische interacties geen ethische of consensuele praktijk was.

Kaitlyn Bristowe is van mening dat de strikte limiet van twee drankjes niet langer volledig wordt gehandhaafd. Op Instagram merkte ze op: "We zeiden allebei hetzelfde. Hebben ze afscheid genomen van de limiet van twee drankjes? Want deze meisjes lijken losjes."

Voormalig presentator Chris Harrison heeft het verhaal teruggedraaid dat alcohol wordt gepusht door producenten. In een interview met 'The Hollywood Reporter' zei hij: "Iemand die slordig dronken is en er buiten staat, geeft ons geen goede televisie."

Sommige fans zijn van mening dat bepaalde praktijken waarvan eerder werd onthuld dat ze op de set van 'The Bachelor Franchise' zouden plaatsvinden, mogelijk niet langer in het spel zijn. Desondanks is het voor veel fans moeilijk te geloven dat alcohol geen rol speelt in het plan van de producent voor drama.

Aanbevolen: