Britney Spears plaatste een verjaardagsbericht voor haar kinderen maar heeft geen foto van hen

Inhoudsopgave:

Britney Spears plaatste een verjaardagsbericht voor haar kinderen maar heeft geen foto van hen
Britney Spears plaatste een verjaardagsbericht voor haar kinderen maar heeft geen foto van hen
Anonim

De status van het leven van Britney Spears blijft nogal twijfelachtig, met fans die hun wenkbrauwen optrekken over het cruciale element dat ontbreekt in haar laatste Instagram-bericht.

Britney Spears – of haar begeleiders – plaatste een verjaardagsbericht dat dit de verjaardagsweek was voor haar beide zonen. Dat klinkt verfrissend normaal, behalve het feit dat ze geen afbeeldingen van haar kinderen leek te hebben om aan de post toe te voegen.

Waar zijn haar kinderen?

Instagram is een visueel forum en de bijschriften gaan hand in hand met de afbeeldingen. Het lijkt verdacht om te zien hoe dit bericht is gemaakt. Als Britney Spears dit zelf ter sprake bracht, en ze was er trots op dit persoonlijke moment met de wereld te delen, waarom zou ze dan niet terughoudend zijn met het delen van de persoonlijke afbeeldingen die samenvallen met de berichten? Dit slaat nergens op, en de afbeelding die ze plaatste is op geen enkele manier gecorreleerd met haar kinderen. Tenzij dit een andere cryptische post is die we zouden moeten ontcijferen….

Sociale mediakanalen staan vol met trotse moedermomenten. Ouders plaatsen vaak afbeeldingen van hun kinderen terwijl ze hun mijlpaalmomenten vieren, en ze delen de herinneringen met hun vrienden en volgers. Het lijkt nogal vreemd om met deze verjaardagsaankondiging naar sociale media te gaan, maar met opzet geen afbeeldingen van de jarige jongens op te nemen. De meesten zouden aannemen dat het zien van de afbeelding van haar kinderen de meest natuurlijke combinatie voor dit bericht zou zijn. In plaats daarvan krijgen we een glimp van een kunstwerk gemaakt door een ontwerper in Montreal, Canada. Toegegeven, het is een prachtige foto, maar hoe het correleert met de verjaardag van haar twee jonge jongens, blijft een raadsel.

Wat gebeurt er met Britney Spears en haar kinderen?

De afbeelding die is gepost, toont bloemen die uit de wolken in de lucht groeien. Betekent dit dat ze zich in een andere wereld bevindt? Vertegenwoordigen de groeiende bloemen haar opgroeiende kinderen? Zijn ze in de lucht? Nu staat de veiligheid van haar kinderen op het spel en fans vragen zich af wanneer de laatste keer is dat iemand ze levend en wel heeft gezien. Het lijkt vreemd dat de paparazzi de laatste tijd geen leden van deze familie hebben gezien.

Bezorgdheid blijft toenemen en fans blijven volhouden dat er iets gevaarlijk mis is met Britney Spears. "Dit geeft me het gevoel dat ze niet bij hen is of de jongens al een tijdje niet heeft gezien", zegt een fan, terwijl een andere schreef; "Ik hoop dat je het snel met ze viert."

Veel reacties van fans worden samengevat in de eenvoudige woorden van één persoon die schreef; “Dit is hartverscheurend.”

Het lijkt erop dat Britney Spears helemaal niet bij haar kinderen is. Ze heeft duidelijk geen foto's van hen om te delen. De zorgen om haar veiligheid, en nu de veiligheid van haar kinderen, blijven escaleren.

Aanbevolen: