Britney Spears onthult schrijnende details over haar conservatorium: 'Geen auto, geen telefoon, geen deur voor privacy

Inhoudsopgave:

Britney Spears onthult schrijnende details over haar conservatorium: 'Geen auto, geen telefoon, geen deur voor privacy
Britney Spears onthult schrijnende details over haar conservatorium: 'Geen auto, geen telefoon, geen deur voor privacy
Anonim

Terwijl Britney Spears blijft genieten van haar hervonden vrijheid, onthult de popzangeres eindelijk hoe schrijnend haar beproeving als conservatorium was. Na 13 jaar in een giftige omgeving te hebben geleefd, werd Britney haar eindelijk de vrijheid gegeven toen haar vader, Jamie Spears, de regerende controle over haar conservatorium werd geschorst.

De zangeres vierde het nieuws door met haar verloofde Sam Asghari een reis naar Frans-Polynesië te maken. Op 5 oktober ging de zangeres naar Instagram om angstaanjagende details over haar mishandeling tijdens het conservatorium te onthullen, en bekritiseerde ze haar familie terwijl ze haar advocaat bedankte voor haar steun.

Britney mocht geen enkele privacy hebben

In een lang bijschrift op Instagram deelde Britney slechts een fractie van wat ze de afgelopen tien jaar had meegemaakt. Ze drong er bij haar fans op aan iedereen te helpen die in een conservatorium had gezeten, en deelde voorbeelden van wat ze daardoor had meegemaakt.

De zangeres mocht geen privacy hebben door een telefoon of auto te bezitten of zelfs maar een deur naar haar kamer te hebben.

"Ik stel voor dat als je een vriend hebt die vier maanden lang in een huis heeft gezeten dat erg klein aanvoelt … geen auto … geen telefoon … geen deur voor privacy en ze ongeveer 10 uur per dag 7 dagen per week moeten werken en wekelijks tonnen bloed geven met nooit een vrije dag … Ik raad je ten zeerste aan om je vriend op te halen en hem daar weg te krijgen!!!!" schreef ze.

Spears bekritiseerde haar familie verder omdat ze onattent was en haar niet hielp wanneer ze dat het meest nodig had. De zangeres bedankte ook haar advocaat Matthew Rosengart voor het "veranderen van haar leven".

"Als je bent zoals mijn familie die dingen zegt als "sorry, je zit in een conservatorium" … waarschijnlijk denkend dat je anders bent, zodat ze met je kunnen neuken !!!! Gelukkig vond ik een geweldige advocaat Mathew Rosengart die heeft geholpen mijn leven te veranderen!!!!" spoot ze in het bijschrift.

De drie uur durende rechtszitting van vorige week schorste Jamie Spears alleen van enige controle over Spears en haar fortuin, maar haar voogdijschap moet nog volledig worden uitgeroeid.

Fans hopen dat de zangeres op 12 november, de volgende hofdatum van Britney, haar verwoestende verleden voor eens en voor altijd achter zich kan laten en zich kan concentreren op haar nieuwe toekomst terwijl ze geniet van haar pensioen.

Aanbevolen: