Tristan Thompson heeft zijn jongste kind in de steek gelaten, maar Khloe heeft er geen last van

Inhoudsopgave:

Tristan Thompson heeft zijn jongste kind in de steek gelaten, maar Khloe heeft er geen last van
Tristan Thompson heeft zijn jongste kind in de steek gelaten, maar Khloe heeft er geen last van
Anonim

Eerder deze week werd bevestigd dat Tristan Thompson en Khloe Kardashian een tweede kind verwachten via een draagmoeder. Het nieuws verraste veel fans, aangezien in december werd onthuld dat Tristan een kind had verwekt met een andere vrouw terwijl hij een relatie met Khloe had.

Nu wordt er veel gespeculeerd over de vraag of Tristan een relatie heeft met het zoontje, Theo, dat hij deelt met Maralee Nichols. Maar het lijkt erop dat de NBA-ster niet is opgestaan om voor zijn jongste te zorgen - en Khloe lijkt er geen last van te hebben.

Tristan heeft geen relatie met zijn zoon Theo

In december diende Maralee een vaderschapszaak in, die de atleet vroeg om zwangerschaps- en kinderopvangkosten. Tristan heeft vervolgens een verklaring uitgegeven waarin hij zich verontschuldigt tegenover Khloe en zegt dat hij ernaar uitkijkt om zijn zoon co-ouderschap te geven.

Een bron suggereerde onlangs echter dat Tristan niets te maken heeft met zijn jongste kind, ondanks zijn eerdere woorden. "Ze is echt gefocust op het opvoeden van Theo", vertelde de insider aan Us Weekly. "[Ze] navigeert door het moederschap als alleenstaande moeder"

Vorige maand vertelde een tweede bron Ons dat Tristan geen moeite heeft gedaan om deel uit te maken van Theo's leven. “Tristan is erg afwezig in Theo’s leven. Hij heeft Theo niet ontmoet en heeft ook geen bijeenkomsten geïnitieerd', deelden ze. "Hij heeft niet meteen plannen om zijn zoon persoonlijk te ontmoeten."

Tristan-speler heeft momenteel drie kinderen plus de baby op komst. Naast Theo deelt ze de 4-jarige dochter True met Khloe en de 5-jarige zoon Prince met zijn ex Jordan Craig.

Khloe accepteert Tristan, maar zweert dat ze niet meer bij elkaar zullen komen

Khloe heeft geen commentaar gegeven op Tristan's gebrek aan een relatie met zijn jongste zoon. Maar het lijkt hun relatie niet te faseren. Een andere bron vertelde Us Weekly dat ze zich concentreert op hun tweede kind samen en hun co-ouderschapsrelatie.

"Tristan heeft zich gerealiseerd dat hij een ouderfiguur is voor True en de nieuwe baby [en] dat is alles wat hij nu is voor Khloé", legde de insider uit.

Maar op dit moment is de sleutelzin. Tristan en Khloe zijn weer bij elkaar gekomen ondanks meerdere vreemdgaanschandalen van zijn kant, ook toen ze dagen verwijderd was van de geboorte van hun oudste kind.

Maar met berichten dat Khloe met een nieuw iemand uitgaat, is ze misschien voorgoed klaar met Tristan. Maar zoals ze zeggen, de geschiedenis heeft de neiging zich te herhalen.

Aanbevolen: