Hoe de dochter van Heath Ledger volledig van de kaart verdween

Inhoudsopgave:

Hoe de dochter van Heath Ledger volledig van de kaart verdween
Hoe de dochter van Heath Ledger volledig van de kaart verdween
Anonim

Heath Ledger's tragische dood op 22 januari 2008 liet de acteerwereld rouwen om het verlies van een getalenteerde artiest. Hij was net 28 toen hij zijn leven verloor door een accidentele overdosis drugs. Maar de mensen die meer leden waren natuurlijk zijn familie.

De Brokeback Mountain-ster liet een twee jaar oude dochter genaamd Matilda Rose achter toen hij stierf. Ledger deelde Matilda met ex-vriendin en mede-co-ster Michelle Williams, die haar sindsdien heeft opgevoed. Maar waar is Matilda nu?

Michelle Williams heeft de privacy van haar dochter beschermd

Afbeelding
Afbeelding

De Dark Knight-acteur onthulde in 2006 met trots dat zijn familie "alles" voor hem betekende en het "belangrijkste in zijn leven". Ledger gutste over zijn enige kind en destijds vriendin - Dawson's Creek-ster Michelle Williams.

"Matilda is schattig, en prachtig opmerkzaam en wijs. Michelle en ik houden zoveel van haar. Vader worden overtreft al mijn verwachtingen. Het is de meest opmerkelijke ervaring die ik ooit heb gehad - het is geweldig", vertelde Heath aan InTouch in december 2005, toen zijn dochter zes weken oud was.

Michelle en Heath werden verliefd op de set van het Ang Lee-drama Brokeback Mountain uit 2005. Beide acteurs werden genomineerd voor Academy Awards voor hun optredens. Ze liepen samen op de rode loper, met Williams in een gele Vera Wang-jurk. Maar het paar ging helaas uit elkaar in september 2007 - slechts vier maanden voor zijn dood. Er is weinig bekend over Matilda, die nu 16 is, en het evenbeeld van haar supersterouders. Williams is erin geslaagd Matilda bijna volledig uit het publieke oog te halen. De actrice van Shutter Island nam een pauze in haar carrière na de dood van Ledger en verhuisde met Matilda uit New York City.

Williams had een hekel aan het binnendringen van de pers na de dood van Ledger

Matilda Ledger knuffelt Heath Ledger
Matilda Ledger knuffelt Heath Ledger

Toen Matilda een baby was, werd het gezin van drie vaak gezien in hun wijk in Brooklyn. Maar de inmenging van de pers werd onuitstaanbaar na de dood van Ledger.

"We zijn verhuisd - we hebben Brooklyn verlaten en hebben zes jaar in het land gewoond omdat het een ondraaglijke staat van bestaan was", vertelde ze de New York Post in juni 2016. Ondanks haar lange carrière die haar talloze fans opleverde, heeft Williams, 41, mijdt sociale media en heeft geen openbare accounts.

Matilda zou de eigenschappen van haar overleden vader hebben geërfd

heath-ledger-dochter matilda
heath-ledger-dochter matilda

In 2015 vertelde Heath's zus Kate Ledger aan het Australische tijdschrift New Idea dat Matilda "zo veel op" haar overleden broer lijkt. 'Ze heeft enorm veel van zijn maniertjes. Ze is erg nieuwsgierig.' Heath's moeder Sally voegde toe: "Matilda lijkt inderdaad erg op haar vader - ze heeft lange ledematen en soortgelijke kenmerken."

Michelle heeft er ook voor gezorgd dat ze de herinnering aan Matilda's overleden vader levend houdt.

"Ik zeg altijd tegen Matilda: 'Je vader hield van me voordat iemand dacht dat ik getalenteerd of mooi was, of mooie kleren had'", vertelde ze in 2018 aan Vanity Fair. "Als je een alleenstaande ouder bent, en dat element van voorziening en bescherming ontbreekt, het is eng, "zei ze over het opvoeden van Matilda na de dood van Heath.

Matilda heeft net zo'n talent voor schaken als haar vader

matilda grootboek-moeder-michelle-willaims
matilda grootboek-moeder-michelle-willaims

Hoewel het niet bekend is of Matilda er belang bij heeft zich als haar vader te gedragen, zet ze Ledger's erfenis voort door zich in schaken te interesseren. Het was iets waar de ster van Tien dingen die ik haat aan jou een kei in was.

"Heath was geobsedeerd door schaken, en nu wordt Matilda er behoorlijk goed in", vertelde een bron dit jaar aan de WHO. "Ze heeft zelfs het oude schaakbord van haar vader."

In 2012 opende Michelle voor GQ over het vooruitzicht om meer kinderen te krijgen en Matilda broers en zussen te geven.

"Ik wilde echt, en ik had echt verwacht of gedacht, dat Matilda broers en zussen zou hebben die dicht bij haar leeftijd waren. Ik wilde dat voor haar. Maar ik kon dat niet waarmaken," zei ze.

Matilda heeft nu een broertje

Michelle-williams-matilda-ledger.-jg.webp
Michelle-williams-matilda-ledger.-jg.webp

Williams wens kwam uit nadat de My Week With Marilyn-ster haar happy end vond met theaterregisseur Thomas Kail. In 2020 stapte het paar in het huwelijksbootje en verwelkomde een jongetje, waardoor het enige kind Matilda een langverwacht broertje kreeg.

"[Michelle] is erg opgewonden om nog een baby te krijgen en Matilda een broertje of zusje te geven", vertelde een bron aan E! Nieuws na de aankondiging van de zwangerschap. Het gezin van vier leidt nu een relatief rustig leven in de wijk Red Hook in Brooklyn.

Aanbevolen: