Camila Cabello bekende een interessante motivatie voor haar 'X Factor'-auditie

Inhoudsopgave:

Camila Cabello bekende een interessante motivatie voor haar 'X Factor'-auditie
Camila Cabello bekende een interessante motivatie voor haar 'X Factor'-auditie
Anonim

Camila Cabello deed in 2012 auditie voor The X Factor in North Carolina. Ze zong het nummer Respect van Aretha Franklin voordat ze doorging naar de volgende ronde van de competitie, waar ze uiteindelijk werd geplaatst in de groep Fifth Harmony met voormalige bandleden Normani Kordei, Lauren Jauregui, Dinah Jane Hansen en Ally Brooke.

Interessant is dat veel fans van Fifth Harmony zich niet herinneren dat ze Camila's auditie hebben gezien, omdat het netwerk het oorspronkelijk niet uitzond omdat ze de rechten op het nummer van Aretha Franklin niet konden veiligstellen.

Camila genoot veel succes met Fifth Harmony en de groep verkocht in totaal ongeveer 21 miljoen platen, waardoor ze een van de best verkopende meidengroepen aller tijden zijn. In 2016 kondigde Camila aan dat ze de groep zou verlaten om soloprojecten na te streven, en in 2018 kondigde de band een pauze aan zodat de andere leden hetzelfde konden doen.

Sinds ze de groep heeft verlaten, is Camila openhartig over haar echte motivaties om auditie te doen voor X Factor in 2012. En laten we zeggen dat er maar één richting was voor haar carrière!

Heeft Camila Cabello auditie gedaan voor X-Factor om met Harry Styles te trouwen?

In een interview in 2022 met James Corden (waarbij een flashmob betrokken was die het verkeer in L. A. verstoorde) onthulde Camila dat ze in het geheim auditie deed voor The X Factor in de eerste plaats vanwege een andere beroemdheid die zijn start met de realiteit had gekregen show: Harry Styles. De Britse zanger werd voor het eerst beroemd op The X Factor UK, waar hij werd geplaatst in de boyband One Direction.

Net als miljoenen andere tienermeisjes in die tijd, was Camila een enorme One Directioner. En toen ze besloot auditie te doen voor The Voice of The X Factor, koos ze voor de laatste vanwege de kans om Harry te ontmoeten.

“'Nou, One Direction zal bij X Factor zijn, ik weet niet of ze bij The Voice zullen zijn, dus laat me auditie doen voor X Factor,' Camilla deelde haar denkproces op dat moment, via Mensen.

Ze gaf verder toe dat ze niet alleen geloofde dat ze Harry zou ontmoeten als ze op The X Factor zou komen; ze geloofde ook dat ze een kans zou hebben om een relatie met hem te krijgen.

"Dit is echt gênant, en ik kan dit alleen maar zeggen omdat dat natuurlijk 10 jaar geleden was, maar ik had letterlijk zoiets van: 'Ik doe auditie voor X Factor omdat ik met Harry Styles ga trouwen.' Ik geloofde dat toen echt."

"Ik dacht niet dat we zouden gaan trouwen, maar ik dacht: 'Ik ga auditie doen voor X Factor, we gaan elkaar ontmoeten, ik ga zanger worden en we zullen waarschijnlijk verliefd worden'", bekende de zanger. "Het was niet zo van een huwelijk, maar ik had zoiets van: 'We zullen waarschijnlijk verliefd worden.' Trouwens, dat is de eerste keer dat ik ooit de echte bedoeling achter me heb bekend om auditie te doen voor X Factor."

Harry en Camila's ongemakkelijke eerste ontmoeting

Hoewel Camila uiteindelijk niet met Harry Styles is getrouwd, heeft ze hem wel leren kennen. Ze onthulde aan haar fans dat hun eerste ontmoeting plaatsvond toen ze allebei nog in hun respectievelijke meisjes- en jongensgroep zaten, en helaas niet was waar ze op had gehoopt.

"We hebben One Direction ontmoet", herinnert Camila haar fans in een video die is opgenomen voor Seventeen. “Dus ik had een gesprek met Harry, en hun album was nog niet uit. En ik dacht: 'Hé, ik hou echt van het nummer Rock Me.' En hij zei: 'Nou, waar heb je het gehoord?'”

Camila onthulde toen dat ze Harry het nieuws had verteld dat zijn album was uitgelekt. Onnodig te zeggen dat hij geschokt was en verloren voor woorden. Het gesprek eindigde abrupt toen Camila onhandig wegliep.

“Wat echt heel gênant was, aangezien [Harry ontmoeten] een beetje was waar ik al drie jaar naar uitkeek,” voegde ze eraan toe.

Hoe is Camila's relatie met Harry?

Het lijkt erop dat Camila en Harry nooit een romantische relatie hebben gehad, maar het voormalige One Direction-lid vormde wel een vriendschappelijke werkrelatie met de Fifth Harmony-meisjes.

Dinah Jane onthulde in een interview in 2016 dat Harry de meisjes als groep benaderde terwijl ze aan het repeteren waren om hen wat advies te geven over de muziekindustrie.

"Ik herinner me dat we aan het repeteren waren," zei ze, "en hij kwam naar ons toe en vertelde ons als een groep: 'Jullie moeten alle vijf op dezelfde lijn zitten en de dingen die het dichtst bij elkaar staan, omdat rond jullie alle vijf zullen er mensen zijn die zullen komen en proberen je te grijpen. Mensen gaan proberen jullie uit elkaar te halen. Dus zolang jullie vijf je beste vrienden zijn, is dat het belangrijkste.'”

Aanbevolen: