Lizzo bekent trots dat ze geen deodorant draagt, en noemt Matthew McConaughey haar motivatie

Lizzo bekent trots dat ze geen deodorant draagt, en noemt Matthew McConaughey haar motivatie
Lizzo bekent trots dat ze geen deodorant draagt, en noemt Matthew McConaughey haar motivatie
Anonim

Lizzo is een verfrissende artiest die veel aandacht heeft gekregen, of dat nu negatief of positief is. Ze is een empowerende vrouw die een sterke pleitbezorger is voor lichaamspositiviteit, en hoewel dat veel lof heeft gekregen voor het geven van een opbeurende naam aan grote maten, zijn er helaas veel trollen die haar lichaam beschamen en haar in het algemeen lastigvallen. Toen Cardi B en Offset de zangeres "Rumors" kwamen verdedigen, was het een serieuze zaak.

Hoewel haters erg giftig kunnen zijn op internet, weerhoudt dat Lizzo er niet van een inspiratie te zijn om gelukkig te zijn met haar lichaam en vertrouwen te tonen in de wetenschap dat ze absoluut mooi is. Onlangs was ze openhartig over haar standpunt over lichaamshygiëne. Lizzo geeft toe dat ze geen deodorant gebruikt als ze Matthew McConaughey vermeldt in haar Instagram-verhaal.

Terwijl beroemdheden als Mila Kunis en Ashton Kutcher hun kinderen niet in bad doen, onthult zangeres Lizzo dat ze geen deodorant meer gebruikt. In haar Instagram-verhaal deelde ze een bericht waarin McConaughey wordt getoond met de kop dat hij al zo lang geen deodorant draagt. Ze voegde eraan toe: "Ok… ik ben het met hem eens. Ik ben gestopt met het gebruik van deodorant en ik ruik BETER."

Vergeleken met het horen over Mila Kunis, Ashton Kutcher en Kristen Bell over hun standpunt om kinderen niet in bad te doen als ze geen geur hebben, klinkt Lizzo dat ze geen deodorant meer draagt, minder slecht in vergelijking. Dat weerhield trollen er echter niet van om hun reacties op dit nieuws te delen. Net als haar maat pesten ze haar ook omdat ze geen deodorant draagt.

Veel opmerkingen noemden haar grof, maakten opmerkingen over wat ze ruiken en plaatsten emoji's over walging. Een gebruiker twitterde waarom beroemdheden zoals zij anti-schoon zijn, terwijl een ander haar een slecht ruikende menselijke slip en slide noemde. De media spelen een rol bij het adverteren van deodorant en laten zien hoe het helpt bij het verminderen van zweet in de oksels, vooral wanneer het buiten erg warm is of wanneer iemand erg actief is in het sporten.

Er waren een handvol opmerkingen die Lizzo verdedigden en vermeldden dat sommige mensen die ze kennen ook geen deodorant gebruiken. Hun redenering daarvoor is dat ze ofwel geen sterke geur hebben, ofwel dat ze andere alternatieven gebruiken zoals kokosolie en palmarosaolie, zoals Twittergebruiker @Senysara1 vermeldt. Het is mogelijk dat Lizzo iets als olie gebruikt, en wat ze ook doet met haar lichaam om zichzelf lekker en schoon te laten ruiken, dat is uiteindelijk aan haar.

Aanbevolen: