Camila Cabello's kledingkast defect heeft haar wens voor een tijdmachine

Inhoudsopgave:

Camila Cabello's kledingkast defect heeft haar wens voor een tijdmachine
Camila Cabello's kledingkast defect heeft haar wens voor een tijdmachine
Anonim

Zangeres Camila Cabello wuifde haar schaamte weg nadat ze per ongeluk haar tepel had blootgelegd in de Britse actualiteitenprogramma The One Show, met een hilarische TikTok-video op dinsdag.

De 'Havana'-zangeres liet het internet ontsteken nadat haar dansbewegingen op een internetlink live op tv een ondeugende kledingkaststoring veroorzaakten.

Singer Lip gesynchroniseerd met nummer op TikTok na tv-storing

De 25-jarige zangeres leidde op haar bank en lip-gesynchroniseerd met de tekst: 'Ik wou dat ik een tijdmachine had', terwijl ze haar hoofd schudde en haar gezicht in onhandigheid bedekte.

Ze voegde het bijschrift toe 'Toen mijn stylist me vroeg of ik nip covers wilde en ik nee zei', met verwijzing naar haar lichaam op live televisie.

Cabello werd beschuldigd door komiek en RuPaul's Drag Race UK-jurylid Alan Carr, die samen met haar op de show verscheen, van 'cyberflitsen'.

Haar aanbiddende fans haastten zich naar sociale media om haar ondersteunende Tweets te sturen zodra het incident plaatsvond. Anderen sloten zich bij Alan Carr aan door te geloven dat het incident hilarisch was.

'Alleen op de Britse tv krijg je een item over cyberflitsen gevolgd door Camila Cabello… nou ja, knipperen. TheOneShow.' schreef een gebruiker op Twitter.

Cabello lijdt aan een kledingkaststoring op live televisie

Camila Cabello verscheen in de vroege avondshow om haar nieuwste single 'Bam Bam' via een videolink te promoten. Fans zijn naar sociale media gegaan om zich af te vragen of het nummer over haar ex-vriend Shawn Mendes gaat.

Het ging allemaal een beetje mis toen ze opstond om haar danskunsten te onthullen en een lichte kleerkaststoring opliep. Ze beantwoordde een vraag over haar favoriete dansbeweging uit de muziekvideo toen haar shirt loskwam.

Ze droeg een roestkleurig overhemd met een Marokkaans geïnspireerde print van de Colombiaanse ontwerpster Johanna Ortiz toen ze last kreeg van een kledingkaststoring.

Ze reageerde door te zeggen: "Ik hoop dat je geen tepel hebt gezien."

Alan Carr, die in de studio was met de presentatoren, had moeite om zijn lach in te houden. "Ik ben het slachtoffer geworden van cyberflitsen!" zei hij, zijn hand voor zijn mond houdend.

"En je hebt er net iets op gedaan. Wat zijn de kansen?" Voordat Cabello verscheen, had de tijdschriftshow net een item gedaan over de gevaren van cyberflitsen in de moderne wereld.

Presentator Alex Jones was zo vriendelijk om de situatie onschadelijk te maken door te zeggen: "Weet je wat, er was een beetje een kledingkaststoring. Ik weet niet wat ik zag. Er was een flits van iets."

Ondertussen was mede-presentator en voormalig voetballer Jermaine Jenas zichtbaar in verlegenheid gebracht en ging snel door naar het volgende item.

Later in de 30 minuten durende show richtte Alex Jones zich rechtstreeks op het defect in de kledingkast en zei tegen de kijkers: "Nogmaals sorry voor Camila's kledingkastdefect - zegen haar! Het overkomt de besten van ons, nietwaar?"

"Ze ging er briljant mee om", voegde Jermaine Jenas eraan toe.

Aanbevolen: