Camila Cabello verft haar groen na haar schokkende breuk met Shawn Mendes

Inhoudsopgave:

Camila Cabello verft haar groen na haar schokkende breuk met Shawn Mendes
Camila Cabello verft haar groen na haar schokkende breuk met Shawn Mendes
Anonim

De nieuwe single Camila Cabello heeft besloten dat het tijd was voor verandering! De zangeres en actrice debuteerde onlangs met haar nieuwe haar op haar Instagram en liet fans zien dat ze op elk moment mintgroen haar kan rocken. Ze draagt ook een bijpassende outfit en nagels, en toont niets dan zelfvertrouwen.

Bij de foto, "Ik maak het goed", voegde de kunstenaar wat glanzende oogschaduw toe om haar look af te maken. Ze vergat echter niet om een foto van zichzelf te laten zien voor de verandering, en liet haar een grappig gezicht zien in een wazig beeld.

Anders dan Cabello plaatste haarstylist Dimitris Giannetos een boemerangvideo van haar op zijn Instagram, waarin hij zichzelf en zijn haarassistent crediteerde. Hij prees ook de mensen die verantwoordelijk waren voor haar stijl en make-up.

Einde van een liefdesverhaal

De "Havana"-zanger en Shawn Mendes hebben onlangs hun tweejarige relatie in der minne beëindigd en verklaarden dat de twee vrienden zouden blijven. Hun laatste foto's en video's samen als koppel werden genomen op Halloween. De twee droegen kleurrijke kostuums om de Dag van de Doden te vieren.

Het paar kondigde hun splitsing aan via hun Instagram-verhalen en publiceerde gezamenlijke verklaringen over de kwestie. "Hallo jongens, we hebben besloten om onze romantische relatie te beëindigen, maar onze liefde voor elkaar als mensen is sterker dan ooit", zeiden ze. “We zijn onze relatie begonnen als beste vrienden en zullen beste vrienden blijven. We waarderen uw steun vanaf het begin en in de toekomst.”

Geen vlam meer

Hoewel er meerdere geruchten waren over hun uiteenvallen, vertelden bronnen aan People, "het was gewoon geen relatie die op dit punt vooruit kan gaan. Het lijkt erop dat de romance gewoon op een sisser afliep."Het nieuws kwam echter nog steeds als een schok voor de fans, omdat iedereen ervan uitging dat ze gelukkiger waren dan ooit.

Met de American Music Awards die vanavond op ABC worden uitgezonden, is het mogelijk dat Cabello de show bijwoont en haar nieuwe haar op de rode loper debuteert. Er is echter geen bevestiging of de zanger er zal zijn of niet. Vanaf deze publicatie heeft ze geen specifieke reden gegeven waarom ze ervoor koos om haar haar te verven, en of ze in de toekomst nog meer gekke veranderingen zal aanbrengen.

Aanbevolen: