De details van Tristan Thompsons ware relatie met zijn personal trainer zijn ronduit schokkend

Inhoudsopgave:

De details van Tristan Thompsons ware relatie met zijn personal trainer zijn ronduit schokkend
De details van Tristan Thompsons ware relatie met zijn personal trainer zijn ronduit schokkend
Anonim

De Chicago Bulls-aanvaller Tristan Thompson lijkt drama aan te trekken op en buiten het basketbalveld. Nadat zijn NBA-schijnwerpers verdwenen vanwege zijn frequente benching, trok Tristan nog steeds de aandacht vanwege zijn relatiedrama's. Van zijn openbare relatie met de Keeping Up With The Kardashians-ster Khloe Kardashian tot zijn vaderproblemen met zijn trainer, fans hebben de ups en downs van zijn liefdesleven gezien.

Maar gaat zijn nieuwe controversiële relatie met Maralee Nichols goed, of gaat het bergafwaarts zoals zijn eerdere relaties? Blijf lezen om de waarheid te weten over de relatie tussen Tristan Thompson en Maralee…

7 Tristan Thompson Cheating Scandal

Khloe Kardashian onthult haar traumatiserende en hartverscheurende relatie met Tristan in het nieuwe seizoen van The Kardashians op Hulu. Het paar had al in februari 2019 een knipperlichtrelatie, wat verklaart waarom Tristan nog steeds te zien is in de realityshow van The Kardashian, gefilmd in september 2019. Geruchten over Tristan die vreemdging met verschillende vrouwen kwamen echter al in 2018 binnen toen Khloe nog zwanger van hun dochter True Thompson.

Zelfs Khloe's ex-man, Lamar Odom, zegt publiekelijk zijn ontzetting over Tristan's acties toen zijn mede-NBA-atleet in het openbaar met een andere vrouw in New York City uitging. Media betrapten hem er ook op dat hij uitging met de beste vriend van Kylie Jenner, Jordyn Woods, slechts tien maanden na zijn vorige vreemdgaan-incident in 2018. Maar zijn meest recente relatie vindt plaats met Maralee Nichols, voor wie hij zorgde tijdens haar zwangerschap terwijl hij nog met Khloe Kardashian aan het daten was. Tristan's onaanvaardbare gedrag jegens zijn kind met Maralee maakte haar van streek en drong er bij haar op aan hem aan te klagen voor kinderbijslag.

6 Wie is Maralee Nichols?

Maralee Nichols is meer een fitnessmodel dan een personal trainer. In tegenstelling tot de publieke overtuiging dat Maralee werkt als de trainer van Tristan Thompson, vertelt ze aan E! Nieuws, "Ik ben geen personal trainer. Ik heb vier jaar niet als personal trainer gewerkt; ik doe aan fitnessmodellen. Ik was nooit een personal trainer voor Tristan." Met meer dan 200.000 volgers op Instagram lijkt ze niet geïnteresseerd om in de schijnwerpers te staan, aangezien ze alleen haar fitnessreis, merksamenwerkingen en haar baby Theo op sociale media plaatst.

5 Hoe hebben Tristan Thompson en Maralee Nichols elkaar ontmoet?

Het begin van hun geheime relatie begon al in 2020 toen Maralee Nichols een feest bijwoonde in het huis van Tristan Thompson in Encino, Californië. Tristan zegt dat hij Maralee in maart 2021 achtervolgde toen hij haar vroeg op het moment van zijn verjaardag, maar het fitnessmodel weerlegt dit door te zeggen dat ze elkaar al vijf maanden voor zijn viering zagen. Maralee is het ook niet eens met de verklaring van Tristan dat ze elkaar maar één keer hebben ontmoet, omdat ze zegt dat hij haar verschillende keren zou ontmoeten toen ze nog aan het daten waren.

4 Tristan Thompson heeft drie kinderen

True Thompson is het eerste en enige kind van Khloe Kardashian met Tristan Thompson. Maar de NBA-speler heeft nog twee andere kinderen met twee andere vrouwen. Zijn relatie met Jordan Craig in 2016 baarde Price Thompson, die nu vijf jaar oud is. Nadat de twee ermee ophielden, ontmoette Tristan de beroemdheid Khloe Kardashian die in 2018 hun kind True Thompson baarde. Hoewel Prince en True verschillende moeders hebben, zijn er foto's van hun band dankzij hun vader. De derde en laatste editie van de Thompson-broers en zussen is Theo Thompson, van wie Maralee Nichols onlangs in december 2021 is bevallen.

3 Is Tristan de vader van het kind van Maralee Nichols?

Screenshot-bewijs presenteerde de vermeende berichten van Tristan Thompson aan Maralee Nichols in de rechtbank tijdens de vaderschapszaak in 2022, die Maralee won. Voordat Tristan Thompson een vaderschapstest deed - die positief was - was Maralee er al zeker van dat Tristan Theo's vader was omdat ze hem al een maand na het nemen van de uitslag van de zwangerschapstest had verteld. Nadat de resultaten bekend waren, plaatste Tristan een verklaring voor Khloe, die hij nog steeds aan en uit was, en zei: "Khloé, je verdient dit niet. Je verdient het verdriet en de vernedering die ik je heb veroorzaakt niet. Ik verdien niet de manier waarop ik je door de jaren heen heb behandeld."

2 Beta alt Tristan voor kinderbijslag?

Maralee Nichols wil dat Tristan kinderbijslag beta alt. Ze spande er een rechtszaak voor aan, waardoor hun zoon Theo meer dan $ 40.000 per maand voor Tristan kon ontvangen. Aangezien Tristan echter nog twee andere kinderen heeft van wie de moeders ook geen financiële steun van hun ex-partner weigeren, verplicht de wet hem ook om hetzelfde bedrag aan hen te geven.

Tristan Thompson beta alt meer dan $ 1.700.000 per jaar aan zijn drie kinderen voor kinderbijslag. Het kan echter financieel niet zo'n grote uitdaging zijn om zijn verplichting van meer dan een miljoen dollar na te komen, omdat zijn geschatte inkomen uit het spelen voor de Chicago Bulls $ 9,7 miljoen is.

1 Zijn Tristan Thompson en Maralee Nichols nog steeds samen?

Maralee Nichols is niet van plan een relatie met Tristan Thompson te hebben, behalve dat ze co-ouders van hun kind zijn. Hoewel het onduidelijk is of Tristan Thompson ook geen romantische interesse deelt met het fitnessmodel, is Maralee nu meer gefocust op het zorgen voor haar pasgeboren kind met de hulp van Tristan's kinderbijslag. Ze voegde er ook aan toe dat Tristan niet betrokken was geweest bij Theo's groei, afgezien van de verplichte financiële hulp van Tristan.

Aanbevolen: