Britney Spears' stem klinkt 'schokkend anders' tijdens conservatoriumproef

Inhoudsopgave:

Britney Spears' stem klinkt 'schokkend anders' tijdens conservatoriumproef
Britney Spears' stem klinkt 'schokkend anders' tijdens conservatoriumproef
Anonim

"Dit zo lang volhouden is niet goed voor mijn hart, ik ben zo boos geweest en ik huil elke dag… en eigenlijk heb ik het recht om mijn stem te gebruiken."

Dat is wat Britney Spears deze week telefonisch tegen een rechter zei in het lopende proces met betrekking tot haar voogdijzaak. Als je nieuw bent bij FreeBritney of gewoon een opfriscursus nodig hebt, Brits vader heeft sinds 2008 strikte controle over haar leven als haar door de rechtbank aangestelde wettelijke voogd of 'conservator'. Dat betekent dat elke beslissing over Britney's professionele en persoonlijke leven van de afgelopen 13 jaar (zelfs beslissingen over het al dan niet krijgen van kinderen, dankzij een spira altje dat de ster niet mag verwijderen) is genomen door haar vader en zijn juridische team.

Ze is een 39-jarige multimiljonair zonder onafhankelijke toegang tot haar eigen geld, haar eigen auto of zelfs haar eigen vrienden. Nu krijgt ze een beurt om in de rechtbank te spreken, en Britney's stem choqueert fans op meer dan één manier.

Luister zelf

Het v alt niet te ontkennen dat Britneys woorden op zichzelf al hartverscheurend zijn. In de volledige opname van haar getuigenis beschrijft de ster hoe haar vader en zijn team haar dwongen en bedreigden op een manier waardoor ze zich 'tot slaaf gemaakt' voelde en 'alsof ik dood was'. Ze zegt dat ze haar in Las Vegas Residency en haar World Tour 2018 liet doen toen ze een pauze wilde en nodig had.

"Alles wat ik wil is mijn geld bezitten en dat dit stopt en dat mijn vriend me in zijn verdomde auto rijdt", vertelde Britney aan de rechter. "En ik zou eerlijk gezegd mijn familie willen aanklagen om helemaal eerlijk tegen je te zijn."

Na jaren van stilte verbaasde het fans om Britney's kant van het verhaal te horen - en haar natuurlijke spreekstem. Deze Tweet van een fan verdiende meer dan 90K likes in minder dan 24 uur:

"Ja! Geweldige observatie, " beaamde een andere fan. "Haar stem klinkt altijd timide en bang op Instagram."

Op IG is haar stem hoog en ademend

"Ik ging net terug naar haar IG en het is echt schokkend om naar haar te luisteren en haar (nou ja, waarschijnlijk hun controlerende) berichten te zien," een andere fan twitterde in antwoord op @roslyntalusan.

Het is waar dat de IG-stem van Britney hoger en zachter is (sommigen noemen het 'babyachtig') dan de stem die ze in haar getuigenis gebruikt.

"Ze dwongen haar letterlijk om die babystem-persona hoog te houden tijdens het praten en zingen!" nog een ventilator toegevoegd. Ze zeiden verder dat haar "werkelijke stem" "behoorlijk diep en mooi is IMO."

Ze is van nature diep

Hier is een compilatie van Britney's diepere zang:

Fans die zich Britney met een diepere stem herinneren, vieren nu "voor het eerst in jaren naar de echte haar te luisteren", zoals een fan het uitdrukte.

"Ik was eigenlijk opgelucht om haar stem te horen", twitterde een andere fan na het horen van de getuigenis. "Ze klinkt zo sterk en stabiel en boos en aanwezig en LUCID."

In de eenvoudige woorden van een fan: "Ze klonk weer als Britney."

Aanbevolen: