Wat voormalig Teen Mom 2 Star Kailyn Lowry heeft gezegd over het moederschap

Inhoudsopgave:

Wat voormalig Teen Mom 2 Star Kailyn Lowry heeft gezegd over het moederschap
Wat voormalig Teen Mom 2 Star Kailyn Lowry heeft gezegd over het moederschap
Anonim

Kailyn Lowry heeft een ongelooflijk turbulente moederschapsreis achter de rug. Toen MTV-kijkers Kailyn voor het eerst ontmoetten in 2010, was ze in haar late tienerjaren en verwachtte ze haar eerste kind met haar toenmalige vriend Jo Rivera. Kailyn leed ernstige gevolgen voor haar tienerzwangerschap, waaronder vervreemding door naaste familieleden.

Sindsdien heeft Kailyn nog drie kinderen verwelkomd met exen Javi Marroquin en Chris Lopez. Ondanks vele ups en downs, waaronder een hartverscheurende echtscheiding en miskraam, is Kailyn nog steeds vastbesloten om een uitzonderlijke moeder te zijn voor haar vier kinderen. Dit is wat de 16 en Pregnant and Teen Mom 2 alum heeft gezegd over haar moederschapsreis door de jaren heen.

8 Kailyn Lowry gelooft dat moederschap hard werken is

Als 12 jaar alleenstaande moeder Kailyn Lowry iets heeft geleerd, dan is het wel dat ouderschap moeilijk is. Een maand nadat ze haar vierde kind had verwelkomd, deelde Kailyn haar geheim om de beproevingen van het moederschap te overleven met E! Nieuws.

De moeder van vier legde uit: "Als je moeder wordt, vooral een alleenstaande moeder, doe je het gewoon. Je staat 's ochtends op, trekt je grote meisjesbroek aan en je denkt dat het de f-- k uit. Ik denk dat het niet het beste advies is, maar het is letterlijk mijn leven."

7 Kailyn Lowry zet haar kinderen altijd op de eerste plaats

Ondanks een lucratieve reality-tv-carrière, het hosten van verschillende podcasts en het runnen van een haarverzorgingsmerk, vindt Kailyn Lowry altijd tijd voor haar kinderen.

In 2020 vertelde de voormalige MTV-ster aan E! Nieuws, "Het is niet altijd gemakkelijk, maar als je jezelf en je kinderen op de eerste plaats zet, vind je een manier om te doen wat er gedaan moet worden en voor mij ga ik het uitzoeken."

6 Kailyn Lowry's gedachten over co-ouderschap

Teen Mom 2-fans zullen beamen dat de relaties van Kailyn Lowry met haar baby-papa's nooit ideaal zijn geweest. Ondanks hun frequente en wrede gevechten, is de moeder van vier kinderen vastbesloten om de zaken hartelijk te houden met al haar exen.

In mei 2021 sprak Kailyn met US Weekly over haar co-ouderschapsrelaties en zei: Ik denk dat een groot deel van co-ouderschap echt compromitteren is en het standpunt van de andere ouder begrijpen in het belang van het kind.”

5 Hoe Kailyn Lowry omgaat met kritiek op haar opvoedingskeuzes

Kailyn Lowry heeft vaak te maken gehad met harde kritiek op sommige van haar opvoedingskeuzes. Na 12 jaar in het openbaar te zijn geweest, is Kailyn ongelooflijk bedreven geworden in het terugklappen van critici.

Toen Kailyn in 2014 te maken kreeg met terugslag omdat ze haar kind in het openbaar borstvoeding gaf, reageerden de reality-tv-ster en podcaster: Zoals ik tegen veel mensen heb gezegd, als mijn baby honger heeft, ga ik mijn baby voeden of andere mensen vinden het leuk of niet. Dus uiteindelijk doen de negatieve opmerkingen er niet echt toe.”

4 Hoe Kailyn Lowry haar kinderen levenslessen leert

Teen Mom 2 heeft de kans gehad om getuige te zijn van enkele van de meest betreurenswaardige ongelukken van Kailyn Lowry. Verbazingwekkend genoeg is Kailyn erin geslaagd om haar fouten om te zetten in leermogelijkheden voor haar kinderen.

Terwijl ze commentaar gaf op haar abrupte vertrek uit Teen Mom 2, vertelde de moeder van vier aan Daily Pop: "Ik voel me goed over het gebruik van mijn fouten als een open communicatielijn met mijn kinderen. Als ze ergens een vraag over hebben, kunnen we het uitleggen, we kunnen erover praten."

3 Wat vindt Kailyn Lowry van de relatie tussen haar kinderen en hun vaders?

Ondanks haar tumultueuze relaties met haar babyvaders, is Kailyn Lowry vastbesloten om de drie mannen in het leven van haar kinderen te houden.

Terwijl ze in maart reageerde op het verzet over haar co-ouderschapsrelatie met Chris Lopez, herhaalde Kailyn haar toewijding om ervoor te zorgen dat al haar kinderen een zinvolle relatie met hun vader opbouwen.“Tijd met beide ouders is zo belangrijk, en het is niet alleen goed voor hen, maar ook voor mij. Ik wil dat mijn kinderen een relatie met hun vader hebben.”

2 Kailyn Lowry's moederschapsreis was een leercurve

Kailyn Lowry heeft tijdens haar moederschapsreis met veel tegenslagen te maken gehad. De 16 en zwangere aluin erkent echter dat het in de loop van de tijd gemakkelijker is geworden. In 2020 hield de podcast-host een vraag-en-antwoordsessie op haar Instagram-verhaal, waar ze bekende: "[Een alleenstaande moeder zijn] is soms vermoeiend. Het kan echt verdomd eenzaam voelen."

De moeder van vier kinderen voegde er later aan toe: Het wordt makkelijker. Het is een leercurve. Stel jezelf niet in vraag zolang je weet dat je alles zou doen voor je kleintje(s).

1 Hoeveel kinderen krijgt Kailyn Lowry?

Kailyn is zich pijnlijk bewust van de harde realiteit van het zijn van een alleenstaande moeder. De voormalige Teen Mom 2 is echter vastbesloten om haar gezin nog verder uit te breiden.

Kailyn onthulde haar verlangen naar meer kinderen in een interview in 2020 met E! News zegt: 'Ik heb altijd al een groot gezin gewild. Ze zeggen dat als je weet dat je klaar bent, weet je, en ik weet gewoon dat ik nog niet klaar ben."

Aanbevolen: