‘Teen Mom 2’ Star Kailyn Lowry verliest zaak wegens laster tegen Briana DeJesus

‘Teen Mom 2’ Star Kailyn Lowry verliest zaak wegens laster tegen Briana DeJesus
‘Teen Mom 2’ Star Kailyn Lowry verliest zaak wegens laster tegen Briana DeJesus
Anonim

Kailyn Lowry's lasterzaak tegen haar Teen Mom 2-medester Briana DeJesus is afgewezen.

De moeder van vier kinderen diende de rechtszaak oorspronkelijk in juli 2021 in naar aanleiding van een Celebuzz-interview dat Briana gaf, waarin ze beweerde dat Kailyn de vader van haar twee jongste zonen, Chris Lopez, 'fysiek had verslagen' en ook inbrak in Lopez's moeders huis. Kailyn ontkende de beweringen van Briana. De rechtszaak richtte zich ook op een Instagram-livestream die Briana hield waarin ze de beschuldigingen verder besprak.

Op maandagochtend oordeelde een rechter echter in het voordeel van Briana. Volgens The Ashley kwam de beslissing uit de kamers van de rechter en vond er geen hoorzitting plaats. Er moet nog worden besloten of Kailyn verantwoordelijk is voor Briana's juridische kosten.

Maar de zaak werd om twee redenen afgewezen. Kailyn heeft Briana niet alleen niet goed geïnformeerd dat ze werd aangeklaagd, maar haar zaak was ook in strijd met het Anti-SLAPP-statuut van de staat. Dit statuut voorkomt dat strategische rechtszaken tegen inspraak van het publiek worden ingediend – zaken die bedoeld zijn om critici af te schrikken, te intimideren of het zwijgen op te leggen.

Beide realitysterren hebben gereageerd op de beslissing van de rechter. Briana ging naar Twitter om een artikel over het verlies van Kailyn te delen. "Suck my dick", vergezelde ze de post. "Dat is alles wat ik te zeggen heb," voegde Briana toe met een gebedemoji.

Ze plaatste later screenshots van een Amazon-bestelling voor een clownskostuum, waarvan ze suggereerde dat ze het naar Kailyn zou sturen. Eerder stuurde Briana haar co-ster een loopband per post, die Kailyn meenam als een diss naar haar gewicht.

Kailyn heeft ook een verklaring op haar sociale media uitgebracht waarin ze haar teleurstelling uitspreekt over de uitspraak. "Hoewel de uitspraak van vandaag ongelukkig is, moet ik de beslissing van de rechter respecteren", schreef ze.“Dat gezegd hebbende, blijf ik bij mijn waarheid en de informatie die over mij verspreid werd, was en is nog steeds niet waar.”

De voormalige tienermoeder voegde eraan toe dat ze ernaar uitkijkt om verder te gaan en schrijft: Ik wil mijn juridische team bedanken voor het vechten voor mij en ik kijk uit naar het leven na deze rechtszaak, zodat ik mijn energie uitsluitend kan richten op mijn jongens en mijn toekomstige zakelijke inspanningen.”

Terwijl de meeste van hun Teen Mom-co-sterren zwijgen over de vete, kwam TM2-ster Jade Cline naar Briana's verdediging.

Jade plaatste ook een emoji van een clown, die Briana vervolgens re-tweette met een veelvoud van dezelfde emoji's.

Kailyn's baby-papa Chris Lopez - die centraal stond in de rechtszaak en naar verluidt in het verleden betrokken was bij Briana - moet nog zijn twee cent over de uitkomst geven.

Aanbevolen: