Waarom heeft Kailyn Lowry's peuterzoon Creed Romello Lopez-Lowry Instagram?

Inhoudsopgave:

Waarom heeft Kailyn Lowry's peuterzoon Creed Romello Lopez-Lowry Instagram?
Waarom heeft Kailyn Lowry's peuterzoon Creed Romello Lopez-Lowry Instagram?
Anonim

Sinds ze zwanger werd van haar eerste kind als tienermoeder, staat Kailyn Lowry erg in de schijnwerpers. Dankzij MTV kregen haar tweede, derde en vierde zwangerschappen ook veel publiciteit.

Niet alleen dat, maar haar relaties zijn ook altijd interessant geweest voor fans. De meeste mensen weten dat Kailyn haar eerste zoon Isaac had met haar ex Jo, en haar tweede zoon Lincoln met haar ex-man Javi.

Toen kreeg Kailyn nog twee zonen, Lux in 2017 en Creed in 2020. Helaas konden Kailyn en de vader van haar zonen, Chris Lopez, niet altijd met elkaar overweg. Drama met de ex van haar voormalige echtgenoot (en mede-'Teen Mom'-persoonlijkheid) Briana DeJesus terzijde, Kailyn heeft voortdurende problemen gehad met haar minder bekende ex en baby-papa.

Hoe betrokken zijn de vaders van Kailyns kinderen bij hun leven?

Ze heeft bij talloze gelegenheden openlijk verteld hoe moeilijk het is om samen met Chris Lopez te co-ouderschap, vooral wanneer hij er schijnbaar voor heeft gekozen niet actief te zijn in het leven van hun beide zoons, maar Kailyn regelt ook de zaken op haar eigen -- zoals haar sociale media bewijzen.

In feite, nadat de krantenkoppen beweerden dat ze Chris had aangevallen na een ruzie over het knippen van Lux's haar zonder de toestemming van Kailyn (of Lux), meldde Kailyns advocaat dat de voormalige tienermoeder (nog steeds) de volledige voogdij over beide kinderen had.

Afgaande op haar posts op sociale media, is Kailyn Lowry absoluut een zeer actieve ouder voor alle vier haar kinderen, hoewel ze de voogdij over Isaac en Lincoln deelt met hun respectievelijke vaders. Maar iets anders interessants over haar leven met vier jongens? Ze hebben allemaal Instagram-accounts.

Voor de oudere kinderen is het misschien logisch. Maar heeft Creed Romello Lowry-Lopez, die amper een jaar oud is, IG echt nodig?

Waarom hebben Kailyn's kinderen Instagram-accounts?

Kailyn is zelf overal op sociale media te vinden en ze deelt vaak een groot deel van haar leven en momenten achter de schermen van 'Teen Mom' met haar volgers. Maar ze tagt ook regelmatig haar kinderen via hun eigen Instagram-accounts.

Het is duidelijk dat de moeder van vier de accounts nauwlettend in de gaten houdt, en de profielen geven aan dat ze de sociale media van haar kinderen beheert. De vraag is, waarom hebben haar baby's Instagram nodig, en zouden de meeste celeb-moeders de privacy van hun kinderen niet zo veel mogelijk willen behouden?

Mede tienermoeder Chelsea DeBoer, bijvoorbeeld, stopte met 'Teen Mom' gedeeltelijk om haar tweendochter Aubrey meer privacy te geven en, zo legde de familie uit, normaliteit. En aangezien de oudste zoon van Kailyn ongeveer even oud is als Aubrey (hij is een jaar jonger), vermoedden fans dat hetzelfde zou kunnen gelden voor Lowry's familie.

Maar het lijkt erop dat Kailyn wil dat haar kinderen sociale media-accounts hebben, het is alleen niet duidelijk waarom.

Een mogelijke verklaring voor Creed's IG-aanwezigheid?

Het v alt niet te ontkennen dat Kailyn Lowry behoorlijk slim is met haar zakelijke inspanningen. De reality-tv-persoonlijkheid runt een podcast, verkoopt haarverzorgingsproducten, heeft meerdere bestsellers geschreven en is zelfs mede-eigenaar van een bedrijf met de stiefmoeder van haar eerste zoon.

Het is duidelijk dat ze een reden heeft om op sociale media te zijn, en het opnemen van haar kinderen ondersteunt alleen maar veel van haar inspanningen. En, zoals fans kunnen zien, vertegenwoordigt ze ook haar merkcollab voor kinderen, Yeah Baby Goods Kail Lowry Collection, op de Instagram-pagina van Creed Romello Lopez-Lowry, @creedlowrylopez.

Isaac's Instagram, @isaacelliottr, linkt naar Kailyns vlog op YouTube, maar een aflevering waarvan ze zegt dat de jongens het zelf hebben gedaan.

De pagina van de zeven jaar oude Lincoln, @lincmarroquin, heeft een link in de bio naar Killr Entertainment, dat beweert onder meer diensten aan te bieden zoals merkherkenning, merkbeheer, inkomsten genereren via sociale media en influencer-marketing.

En Lux, die een kleuter is, heeft een IG-account (@luxrlowry) die ook naar YouTube linkt, naar dezelfde vlog als Isaac's pagina.

Ja, het is veel lawaai van sociale media. Maar het komt erop neer dat alle sociale accounts van Kailyn met elkaar verbonden zijn en haar een aantal marketingmogelijkheden bieden. Het punt is, het lijkt niet noodzakelijkerwijs ten koste te gaan van haar kinderen.

Kailyn bewaart ook herinneringen voor haar kinderen op IG

In het tijdperk van 24/7 berichtgeving in de media, is het best slim dat Kailyn Instagram-accounts voor haar kinderen heeft geopend. Immers, als zij het niet deed, had iemand anders het misschien wel gedaan. Op deze manier wordt ze eigenaar van de namen en online aanwezigheid van haar kinderen.

Ze bewaart ook schattige herinneringen voor al haar kinderen op elk van hun Instagrams (en deelt tonnen schattige snapshots van de broers samen).

Ze is misschien niet in staat om hun leven volledig geheim te houden (zowel zij als haar exen Jo en Javi, plus Javi's ex Lauren, zijn allemaal 'Teen Mom'-alums), maar Kailyn kan een deel van het verhaal beheersen voor haar kinderen -- en help hen om slim gebruik van sociale media te leren terwijl ze opgroeien.

Aanbevolen: