Wie is de ster van de nieuwe realityshow van E!, Nikki Glaser?

Inhoudsopgave:

Wie is de ster van de nieuwe realityshow van E!, Nikki Glaser?
Wie is de ster van de nieuwe realityshow van E!, Nikki Glaser?
Anonim

Nikki Glaser heeft haar plek als een van Hollywood's grappigste komieken gecementeerd, en haar carrière is momenteel booming. Van kleine rollen in Amy Schumer-komediefilms en gastrollen op tv tot haar eigen podcasts, stand-ups en het hosten van optredens, Nikki heeft haar carrière op verbazingwekkende manieren laten groeien. Hoewel ze fans al jaren aan het lachen maakt, trekt Nikki Glaser met haar nieuwe realityshow op E! een nog groter publiek aan volgers.

Haar nieuwe show volgt haar reis terug naar huis, maar velen die voor het eerst over de komiek leren, vragen zich misschien af wie ze is en waar ze vandaan komt.

6 Nikki Glaser's vroege leven

De zevenendertigjarige Nikki Glaser werd geboren op 1 juni 1984 in Ohio. Toen ze een jong meisje was, verhuisde haar familie naar St. Louis, Missouri, waar de komiek uiteindelijk opgroeide met haar zus Lauren Glaser. Als kind werd Nikki beschreven als "angstig", en ze zou zich zorgen maken over wat er mis zou kunnen gaan. Nikki dankt haar ouders voor het vormen van wie ze nu is, waarbij haar beide ouders grappig waren en haar vader haar kennis liet maken met comedy. Als Nikki geen succes had met comedy, had ze nog een droom in petto - ze had graag trainer bij Sea World willen worden.

5 Hoe Nikki Glaser begon met comedy

Nikki Glaser's pad in comedy begon toen ze een eerstejaarsstudent was op de universiteit, waar ze op 18-jarige leeftijd begon met het schrijven van stand-upmoppen en optredens.

"Ik herinner het me. Ik was een eerstejaars op de universiteit en iedereen in mijn studentenhuis nam de kantine over als een studiezaal", vertelde Nikki in een interview met Revue Magazine."Ik ging daar naar binnen en in plaats van te studeren, keek ik naar ze, beoordeelde ze en probeerde te denken: 'Wat zou Sarah Silverman over deze mensen zeggen?' Ik wist niet hoe ik grappen moest schrijven - ik kende alleen de stand-ups die ik kende. Ik schreef vanuit het perspectief van mijn favoriete stand-ups omdat ik nog niet wist wat mijn perspectief was."

4 Nikki Glaser's carrièregroei

Nikki Glaser kreeg al snel erkenning voor haar snelle humor, en ze belandde uiteindelijk in The Tonight Show met Jay Lenon, Conan en Last Comic Standing. Begin jaren 2010 begon Nikki haar eerste podcast, "You Had To Be There", samen met komiek Sara Schaefer. Nadat ze succes had geboekt met haar podcasts en radiospots, kreeg Nikki televisierollen aangeboden.

Ze verscheen voor het eerst op Nikki & Sara Live, een wekelijkse serie op MTV. Andere shows waarin Nikki Glaser verscheen, zijn onder meer Money from Strangers, Awkward. Na de show. Graag gedaan, en Failosophy. In 2016 bracht Nikki Glaser haar eerste stand-alone serie in première, Not Safe With Nikki Glasser op Comedy Central. Helaas werd de show na het eerste seizoen geannuleerd omdat de kijkcijfers niet sterk genoeg waren.

3 Nikki Glaser's netto waarde

Van podcasts, radio, gastoptredens en hosting-optredens, Nikki Glaser's carrière is tot nu toe behoorlijk bevredigend geweest in haar leven. Ze staat momenteel bekend als een van de grappigste komieken in Hollywood en heeft hard gewerkt om haar naam erkend te krijgen.

Volgens Celebrity Net Worth is het vermogen van Nikki Glasser ongeveer $ 2 miljoen. De ster heeft deals getekend met Comedy Central en Netflix, waar ze twee van haar stand-upspecials laat streamen. En nu heeft Nikki een nieuwe show met E! genaamd Welcome Home Nikki Glaser?

2 Nikki Glaser's nieuwe show

In 2022, E! Nikki Glaser's nieuwste televisie-inspanning in première ging, een komische realityshow over haar eigen leven genaamd Welcome Home Nikki Glaser? De serie volgt Nikki als ze Hollywood verlaat en teruggaat naar haar geboorteplaats St. Louis.

Volgens E! zal Nikki "op een hilarische en vaak ongemakkelijke reis van zelfontdekking beginnen." Kijkers zullen een onderhoudende blik krijgen als Nikki de relatie met een ex-vriendje nieuw leven inblaast, een babyshower voor haar zus plant en haar ouders in de maling neemt. In een grappige steek, E! adverteerde Nikki Glaser's show met een slogan van "Keeping up is so vorig jaar", die commentaar gaf op de Kardashians die het netwerk verlieten en hun eigen realityshow begonnen met Hulu.

1 Nikki Glaser's carrièreplannen

Op Welcome Home Nikki Glaser? deelde de komiek haar doelen om muzikant te worden. Ze was voorheen alleen te zien in leuke spelletjes in talkshows in de avond en op haar Instagram, maar nu heeft Nikki officieel haar eerste single opgenomen en zal ze meer muziek gaan maken.

Naast Welcome Home Nikki Glaser?, is de komiek ook opgezet om haar eerste HBO-komediespecial uit te zenden, die eerder dit jaar werd opgenomen, en ze zal deel uitmaken van een aankomende documentaire genaamd We Are Animals met Alison Pill en Elaine Hendrix. Nikki Glaser gaat ook op tournee en zet haar podcast "The Nikki Glaser Podcast" voort, en ze wordt ook gevraagd om het tweede seizoen van HBO's FBoy Island te hosten na het succesvolle eerste seizoen.

Aanbevolen: