Wie is Georgina Rodriguez? Wat we weten over de ster van Netflix' nieuwe realityshow 'I Am Georgina

Inhoudsopgave:

Wie is Georgina Rodriguez? Wat we weten over de ster van Netflix' nieuwe realityshow 'I Am Georgina
Wie is Georgina Rodriguez? Wat we weten over de ster van Netflix' nieuwe realityshow 'I Am Georgina
Anonim

Georgina Rodriguez is erin geslaagd de liefde en genegenheid van de wereldberoemde voetballer Cristiano Ronaldo te vangen, en de twee zijn begonnen met het maken van grote plannen voor hun toekomst samen. Ronaldo wordt gecrediteerd als een van de meest bekwame voetballers in de geschiedenis van de sport en zit momenteel bovenop een huidige nettowaarde van $ 500 miljoen. Na in het verleden met veel andere vrouwen te zijn verbonden, waaronder Irina Shayk, kiest Ronaldo ervoor om zich bij Georgina te vestigen, en fans kijken ernaar uit om ze samen aan de volgende fase van hun leven te zien beginnen.

Georgina speelt de hoofdrol in haar eigen reality-tv-show op Netflix genaamd I Am Georgina, en fans willen meer over haar weten, aangezien ze anticiperen op de première van de aankomende serie.

10 Georgina Rodriguez komt uit een bescheiden begin

Georgina Rodriguez leeft nu zeker een weelderige levensstijl en heeft zich gevestigd in de rijkdom en het voorrecht dat gepaard gaat met het daten van een van de meest gewaardeerde atleten van onze tijd. Ze heeft echter niet altijd in luxe geleefd. Ze werd geboren in Jaca, een kleine stad ten noorden van Oost-Spanje, uit twee hardwerkende ouders. Haar vroege dagen weerspiegelen een zeer bescheiden begin, en ze migreerde uiteindelijk naar de Verenigde Staten.

9 De vader van Georgina Rodriguez werd veroordeeld voor drugshandel

Georgina's Spaanse moeder en Argentijnse vader deden hun best om voor haar te zorgen, maar helaas, in een poging om de eindjes aan elkaar te knopen, hield haar vader zich bezig met criminele activiteiten en werd gearresteerd voor drugshandel. Hij werd opgesloten veroordeeld tot 10 jaar in de gevangenis. Het gezin worstelde zonder zijn aanwezigheid en haar vader stierf in 2018, na complicaties door een beroerte die hij 2 jaar voor zijn dood had gehad.

8 Georgina Rodriguez gaat al heel lang met Cristiano Ronaldo om

De wereld schenkt nu misschien aandacht aan Georgina, terwijl haar naam naar nieuwe hoogten van roem stijgt, maar de waarheid is dat zij en Cristiano Ronaldo al een aantal jaren samen zijn. Ze zijn sinds 2016 samen gespot op informele dates en werden in 2017 officieel als een koppel beschouwd, nadat ze samen enkele spraakmakende evenementen hadden bijgewoond.

7 Hoe Georgina Rodriguez en Cristiano Ronaldo elkaar ontmoetten

Georgina Rodriguez en Cristiano Ronaldo ontmoetten elkaar op de meest nietsvermoedende manier. Ze hebben een waar 'liefde op het eerste gezicht'-verhaal dat de harten van fans zal doen smelten elke keer dat ze het vertellen. Hun liefdesverhaal begon toen Cristiano een Gucci-winkel in Madrid binnenliep, waar Georgina een baan als winkelbediende had. Ze geven allebei toe dat er meteen vonken oversloegen, en de rest is, zoals ze zeggen, geschiedenis.

6 De donkere kant van roem voor Georgina Rodriguez

Zodra Georgina en Cristiano officieel begonnen te daten, stond Georgina Rodriguez voor de uitdaging om in de schijnwerpers van roem te leven. Ze was niet gewend aan camera's die haar elke beweging volgden en foto's van haar maakten telkens wanneer ze haar huis uitstapte. Georgina onthulde haar worstelingen in een recent interview door te stellen: "De situatie werd ondraaglijk. Mensen zaten me achterna, ze belden me aan de telefoon, verslaggevers kwamen naar de boetiek en deden zich voor als klanten…"

Ze ging toen verder met nadenken over de tol die het van haar eiste en zei: Op een gegeven moment was het onhoudbaar: ik veranderde, maar toch waren ze allemaal over me heen. Ik kan niet veilig naar buiten omdat er altijd wel iemand is die me wil fotograferen. Daarom moet ik me altijd zorgen maken over mijn veiligheid.”

5 Georgina Rodriguez begon zichzelf te hernoemen

Toen ze begon te daten met een van de rijkste, beroemdste atleten ter wereld, had Georgina Rodriguez het gevoel dat ze niet langer in de Gucci-winkel kon werken. Ze wilde in zijn klasse stappen en nam grote stappen in het re-branden van zichzelf om te assimileren in haar nieuwe levensstijl.

Ze ontwikkelde snel een succesvolle modellencarrière en is sindsdien te zien in topmagazines zoals Sportweek, InStyle, L'Officiel, Vogue en Women's He alth. Ze is ook verschenen in Grazia en terwijl ze haar nieuwe carrière ontwikkelde, werd ze een succesvolle social media influencer. Sindsdien heeft ze onder meer Fenty Beauty en Yamamay Collections onderschreven.

4 Georgina Rodriguez als stiefmoeder van de kinderen van Cristiano Ronaldo

Toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten, ontdekte Georgina Rodriguez al snel dat Cristiano Ronaldo drie kinderen had uit drie verschillende relaties en een betrokken vader was in hun hele leven. Sindsdien is ze hun stiefmoeder geworden en is ze zelfs zo ver gegaan dat ze zijn kinderen als haar eigen kinderen noemt. Ze heeft met ongelooflijk gemak haar stiefmoederrol op zich genomen en het gezin deelt vaak foto's van hen die samen in bed liggen en genieten van de tijd als gezin.

3 Georgina Rodriguez is bevallen van Cristiano's dochter en jongste kind

Georgina Rodriguez en Cristiano Ronaldo verbaasden de wereld toen ze aankondigden dat ze binnenkort ouders zouden worden en samen een gezin zouden stichten. Op 21 november 2017 deelde het ongetrouwde stel het nieuws van de geboorte van hun dochter met hun aanbiddende fans. Alana Martina is Cristiano's vierde kind en Georgina's eerste. Het paar richtte al snel hun aandacht op hun groeiende gezin, en net toen fans dit al spannend genoeg vonden, volgden ze nog een grote aankondiging.

2 Georgina Rodriguez verwacht een tweeling

In oktober 2021 maakten trotse ouders en verloofd koppel Georgina Rodriguez en Cristiano Ronaldo bekend dat ze een tweeling verwachtten! Ze onthulden hun grote nieuws op Instagram en waren duidelijk ongelooflijk enthousiast over de nieuwe ontwikkelingen in hun persoonlijke leven. Ze hebben de afgelopen maanden genoten van de kostbare momenten die gepaard gaan met het uitbreiden van hun gezin en kijken reikhalzend uit naar de komst van hun tweeling in de komende maanden.

1 Fans stappen binnenkort in Georgina's leven

Netflix heeft de wereld stormenderhand veroverd met I Am Georgina. De serie vertelt over het leven van Georgina en toont de verschillende aspecten van haar dagen met Cristiano Ronaldo en hun kinderen. Fans kunnen een glimp opvangen van de pure weelde en het luxe leven dat Georgina dagelijks ervaart en krijgen de kans om te zien hoe het echt is om in haar zeer beroemde, zeer rijke schoenen te leven. Cristiano heeft onlangs ruim $ 65.000 uitgegeven om de Burj Khalifa te verlichten ter ere van de prestaties van zijn vriendin.

Aanbevolen: