Waarom veranderde Nikki Glaser van rijbaan van comedy naar reality-tv?

Inhoudsopgave:

Waarom veranderde Nikki Glaser van rijbaan van comedy naar reality-tv?
Waarom veranderde Nikki Glaser van rijbaan van comedy naar reality-tv?
Anonim

“Embracing the new era” lijkt het nieuwe motto voor de Amerikaanse komiek-actrice Nikki Glaser, als ze de wereld van reality-tv binnenstapt. En waarom niet? Ze staat bekend om haar vele talenten, waaronder acteren, hosten en stand-upcomedian zijn. Ze kan zeker een eigen realityshow neerzetten! Eerst begon ze met produceren en ging toen naar hosting. Nu heeft Nikki eindelijk besloten om haar eigen show te maken waarin zij de ster is.

Volgens The Hollywood Reporter kwam Nikki op het idee om haar eigen realityshow te maken toen haar periode bij Dancing with the Stars werd afgebroken. Vanaf dat moment is ze aan het scrollen door een reeks ideeën voor tv-realityshows die moeten worden geproduceerd. Een daarvan die ze zal hosten (en nou ja, ze zal ook uitvoerend produceren) is de nieuwste dating-realityshow die op BBC wordt uitgezonden. De show bestaat uit 24 mannen die worden gecategoriseerd als "the Nice Guys" en de andere helft als "The FBoys", en drie vrouwen zullen moeten kiezen voor welke ze zouden gaan. Voor Nikki was het bingewatchen van reality-tv-shows haar favoriete onderdeel van de dag, en ze voelde de passie om er een voor zichzelf te maken.

8 Nikki neemt een kans op reality-tv

Nikki Glaser kreeg de kans van E! om haar dromen waar te maken en haar eigen reality-tv-show te maken. Volgens Variety zou het voor beide partijen een behoorlijke uitdaging zijn, aangezien Nikki enigszins nieuw is in het concept van het maken van een reality-tv-film. Zo heeft het marketingteam van E! ervoor gezorgd dat ze nauw kunnen samenwerken met Nikki Glaser. e! streeft ernaar Nikki's komische persoonlijkheid en sfeer tijdens de show te behouden; ze wilden het leven van een moderne Amerikaanse komiek laten zien.

7 De carrière van Nikki Glaser

Nikki Glaser is een veelzijdige 37-jarige Amerikaanse actrice, stand-upcomedian, tv-presentator, radiopresentator en podcast-presentator. Ze zit al sinds de universiteit in de entertainmentindustrie, te beginnen met enkele stand-upcomedy-optredens waar ze haar script en grappen schreef in haar slaapzaal. Schattig toch? Haar carrière groeide door te produceren en te schrijven. Ze heeft momenteel een reality-tv-show genaamd Welcome Home Nikki Glaser? en heeft een nettowaarde van $2 miljoen.

6 Welkom thuis?

E! netwerk was verheugd een nieuwe tv-show aan te kondigen met in de hoofdrol de komiek, actrice en presentator, Nikki Glaser. De show heet Welcome Home Nikki Glaser?. De show zal zich richten op het leven van de actrice buiten haar microfoon, aangezien ze haar leven in haar geboortestad St. Louis zal laten zien, samen met haar vrienden, familie en waarschijnlijk haar ex-geliefde (die eindelijk antwoord zou kunnen geven over hun gecompliceerde relatiestatus).

5 Nikki Glaser's stand-up

Nikki heeft de wereld van stand-upcomedy altijd omarmd en toert nu al een paar jaar door de hele Verenigde Staten. Ze vindt het heerlijk om op het podium te staan en komische uitspraken te doen waar haar fans van kunnen genieten.

Ze had hier carrière van gemaakt toen ze projecten en tijd begon te krijgen voor The Tonight Show en Conan. Ze had ook haar eerste speciale stand-up comedyshow genaamd Perfect, die in 2016 werd gelanceerd en haar volgende special werd in 2019 uitgezonden op Netflix, genaamd Bangin'.

4 In de ether met Nikki

Haar leven achter de camera en voor een microfoon begon in 2011, toen ze begon te werken met Sara Schaefer, op hun podcast genaamd You Had To Be There. De show duurde drie jaar. In 2013 was Glaser in staat om op te treden in de radioshow genaamd The Debaters, gevolgd door haar optreden op Giant Bomb in 2015. Nikki was ook de presentator van You up with Nikki Glaser, een live tv-ochtendshow die werd uitgezonden op Comedy Central, die later in 2018 werd voortgezet als podcast.

3 De gastvrouw met de meeste

Nikki Glaser heeft naast haar stand-upcomedische carrière ook het natuurlijke talent om verschillende soorten radioprogramma's, podcasts en zelfs tv-programma's te hosten. Momenteel is ze de gastheer van de nieuwe dating reality-tv-show genaamd The Fboy. Haar carrière in hosting begon toen ze ieders interesse wekte tijdens haar hosting bij de MTV Movie and TV Awards 2021, die zonder script was. Ze deed zo'n geweldige prestatie dat veel grote sterren haar talent bewonderden.

2 Nikki Glaser's strijd met verslaving

Nikki's worsteling met verslaving is behoorlijk bekend bij het publiek, omdat ze er constant over praat in haar tv-show die later werd voortgezet als een podcast, Niet veilig met Nikki Glaser. Volgens The Wrap had Nikki moeite met haar seksleven als er geen alcohol in het spel was, voor haar leek het onmogelijk om in bed te liggen met iemand die helemaal nuchter was. Afgezien daarvan heeft Nikki ook moeite gehad met depressie, angst en anorexia.

1 Andere reality-projecten waaraan Nikki Glaser heeft deelgenomen

Nou, afgezien van haar acteer-, productie-, schrijf- en stand-upcomedyshows in de Verenigde Staten. Nikki Glaser was een van de deelnemers voor het 27e seizoen van Dancing With The Stars die streed met pro Gleb Savchenko.

Nikki heeft verschillende projecten gemaakt met Netflix, waaronder Laugh-In, Still Laugh-in: The Stars Celebrate, The Standups & Nikki Glaser: Perfect.

Aanbevolen: