Wie is Shauna Rae? Star Of TLC's nieuwe realityshow deelt ongelooflijk verhaal

Inhoudsopgave:

Wie is Shauna Rae? Star Of TLC's nieuwe realityshow deelt ongelooflijk verhaal
Wie is Shauna Rae? Star Of TLC's nieuwe realityshow deelt ongelooflijk verhaal
Anonim

TLC staat erom bekend enkele van de unieke verhalen te vinden en er een hele serie omheen te centreren, en 2022 begint met I Am Shauna Rae. Shauna Rae speelt zichzelf in de serie en vertelt het verhaal van haar unieke situatie, en de show genereert al heel wat geroezemoes. Fans zullen willen afstemmen om het waargebeurde verhaal te ontdekken van de jonge vrouw die te maken heeft gehad met worstelingen in het leven die de meeste mensen nooit zouden kunnen doorgronden, laat staan dat ze er doorheen moesten reizen.

De camera's volgen het leven van Shauna Rae terwijl ze haar medische problemen beschrijft en onthult waarom ze gevangen zit in het lichaam van een klein meisje. Haar worstelingen zijn echt, haar verhaal is ongelooflijk en haar reis is even lonend als soms ondraaglijk pijnlijk om te zien. Het publiek is klaar om af te stemmen, maar voordat de show wordt uitgezonden, hebben we alles ontdekt wat er te weten v alt over het echte verhaal achter Shauna Rae's unieke verhaal…

8 Shauna Rae overleefde kinderkanker

Shauna Rae was een perfect gezond, gelukkig kind bij de geboorte, maar helaas, toen ze slechts 6 maanden oud was, werd bij haar een zeer zeldzame vorm van hersenkanker vastgesteld. Dit had natuurlijk gevolgen voor haar hele familie, en haar moeder bad dat het leven van haar kind gespaard mocht worden en ging verder met het zoeken naar medische zorg die zo hard nodig was. Shauna onderging chemotherapie en gelukkig werd haar leven gered. Na zo'n enge strijd om voor haar gezondheid te vechten, leek het erop dat Shauna eindelijk vrij was, en niemand verwachtte het volgende nieuws.

7 De behandeling redde haar leven, maar remde haar groei

De levensreddende behandeling die Shauna Rae onderging, leidde tot een ernstige en zeer ongewenste bijwerking die niemand had kunnen voorspellen of zich voor had kunnen schrappen. Tijdens haar behandeling raakte Shauna's hypofyse beschadigd en deze functioneerde niet meer normaal, waardoor ze niet meer kon groeien. Toen haar hypofyse inactief werd, werd haar hele groeiproces belemmerd, en niemand kon er iets aan doen.

6 Shauna Rae is momenteel 22 jaar oud

Op dit moment is Shauna Rae een 22-jarige vrouw. Ze heeft alle emoties en behoeften van elke andere vrouw van haar leeftijd, en in alle opzichten is ze klaar om verder te gaan met haar zeer volwassen levensstijl. Ze is nog steeds in remissie en in goede gezondheid, maar helaas kan ze nog steeds niet groeien en ziet ze er veel jonger uit dan ze is. Haar lichaam is niet gegroeid of heeft geen gelijke tred gehouden met de rest van haar ontwikkeling naar volwassenheid, en dit is de strijd die TLC belooft vast te leggen wanneer de serie wordt uitgezonden.

5 Shauna Rae zit gevangen in het lichaam van een 8-jarige

Ondanks het feit dat Shauna Rae 22 jaar oud is, blijft ze gevangen in het lichaam van een achtjarige. Haar fysieke groei is gestopt, waardoor ze vastzit in het lichaam van een kind, terwijl ze wanhopig op zoek is naar de mogelijkheid om een gezond, volwassen leven te leiden. Ze denkt, handelt en voelt haar leeftijd, maar haar lichaam staat haar niet toe zich fysiek te blijven ontwikkelen tot een vrouwenlichaam. Dit is een enorm obstakel gebleken in veel aspecten van Shauna's leven, vooral wanneer ze maar 3 voet, 10 inches lang is.

4 Ze wil wanhopig behandeld worden als een vrouw

Terwijl de camera's van TLC draaien, vormt Shauna's sterke verlangen om serieus genomen te worden en behandeld te worden als de vrouw die ze is, een integraal onderdeel van de verhaallijn. normale volwassene, maar vanwege het feit dat haar fysieke vorm zo klein en onderontwikkeld is, hebben de mensen om haar heen de neiging haar als een kind te behandelen en haar zeer reële, zeer volwassen ambities om een normaal leven te leiden afwijzen.

3 Een volwassen leven leiden is een enorme strijd voor haar

Het zijn niet alleen de emoties van Shauna Rae die gevaar lopen als ze worstelt om serieus genomen te worden in een volwassen wereld terwijl ze gevangen zit in het lichaam van een kind. Elk aspect van haar leven is een uitdaging geworden. Ze heeft haar eerste tatoeage laten zetten en heeft zich klaargemaakt voor een avondje stappen in de stad, naar de plaatselijke bars en naar clubs en feesten. Helaas worden deze ervaringen vaak geassocieerd met grote momenten van strijd, omdat de mensen om haar heen haar echt zien als een kind.

2 De show volgt Shauna Rae's datingstrijd

Vanwege het feit dat ze fysiek op een kind lijkt, staat Shauna voor tal van uitdagingen in haar datingleven, waarvan er vele worden vastgelegd door de camera's zodat het publiek ze kan zien. Ze geeft toe dat ze typisch "griezels" en "idioten" aantrekt en is consequent gefrustreerd dat ze niet serieus wordt genomen als een volwassen vrouw in het datingspel. Iemand vinden die haar toestand kan begrijpen is een moeilijke onderneming, en fans worden meegenomen op de reis als Shauna een tatoeage krijgt, haar wens uitdrukt om haar liefdesleven nieuw leven in te blazen en zichzelf probeert onder te dompelen in alle activiteiten en avonturen die je zou verwachten van een gemiddelde 22-jarige, met de extra laag complexiteit dat ze door de mensen om haar heen als een kind wordt beschouwd.

1 'I Am Shauna Rae' gaat in première op 11 januari 2022

Shauna's moeder verschijnt ook in de show en geeft uiting aan schuldgevoelens terwijl ze ziet hoe haar dochter worstelt met de complexiteit die haar leven nu omringt. Ze wil dat Shauna bij haar blijft wonen, zodat ze over haar kan waken en haar zoveel mogelijk kan beschermen. Shauna's persoonlijke worstelingen komen ook aan het licht als ze smeekt om haar volwassen leven te leven in het lichaam van een jong kind. Ze wordt constant de toegang tot films en bars, nachtclubs en alle typische locaties ontzegd waarvan je nooit zou denken dat een jong kind erin zou komen, aangezien haar fysieke verschijning doet vermoeden dat ze een meisje van die leeftijd is. TLC legt het drama, de emotie en de echte worstelingen vast waarmee Shauna wordt geconfronteerd, en fans kunnen afstemmen om Shauna's ongelooflijke verhaal te ervaren tijdens de première van de show, op 11 januari 2022.

Aanbevolen: