Alicia Silverstone is een echte dierenliefhebber, hier is waarom

Inhoudsopgave:

Alicia Silverstone is een echte dierenliefhebber, hier is waarom
Alicia Silverstone is een echte dierenliefhebber, hier is waarom
Anonim

Amerikaanse actrice Alicia Silverstone staat in de entertainmentindustrie algemeen bekend als een veganist. Ze heeft ook gepleit voor en bewustmaking van dierenmishandeling. De actrice deelt actief haar dierenleedvrije leven op haar sociale media-accounts en probeert veel meer mensen te inspireren en motiveren om dezelfde levensstijl te volgen als zij. De activiste heeft zich uitgesproken tegen haar oppositie in tal van activiteiten waarbij dierenmishandeling betrokken is, zoals het testen van cosmetische producten op dieren, de onmenselijke behandelingen van dieren op sommige zuivelbedrijven en nog veel meer. Ze heeft gezien dat ze talloze voordelen deelt van het volgen van een gezonde veganistische levensstijl en zelfs haar 11-jarige zoon eet al plantaardig dieet. Bekijk de gevallen waarin de actrice aan de wereld heeft bewezen dat ze een echte dierenliefhebber is.

8 Haar levensveranderende plantaardig dieet

In de recente interviews van de actrice beweerde ze dat veganist zijn het beste is wat haar ooit is overkomen. Alicia Silverstone bedankte haar veganistische levensstijl voor de verbetering van haar leven, omdat ze zich geweldig en fantastisch voelt nadat ze besloot over te stappen op een plantaardig dieet. Silverstone voegde eraan toe dat de liefde van haar ouders voor dieren haar heeft geïnspireerd om ook van dieren te houden. Ze besloot uiteindelijk veganist te worden nadat ze het Engelse platteland had bezocht toen ze nog maar acht jaar oud was en met eigen ogen de wrede praktijken in de zuivelindustrie had gezien.

7 Ze adopteert verlaten huisdieren

De actrice en auteur pleit en moedigt iedereen aan om huisdieren te adopteren. Silverstone heeft persoonlijk veel honden geadopteerd om mee naar huis te nemen, en ze hoopt ook dat anderen hetzelfde zullen doen in plaats van bij fokkers te kopen. Ze gelooft ook dat het logisch is om als beroemdheid een verschil te maken, en het begint allemaal bij haarzelf en als voorbeeld voor het publiek.

6 Ze noemde haar kind Beer

Alicia Silverstone is in 2011 bevallen van haar zoon en deelt haar opvoedingsstijlen en -methoden via haar Instagram-account. Als dierenliefhebber en activist was het alleen maar logisch dat ze haar zoon een naam zou geven die gerelateerd is aan dieren, en ze bedacht de naam Bear Blu Jarecki. Haar zoon is nu 11 jaar oud.

5 Ze voedt haar kinderen op als veganist

De afgelopen jaren besloot de actrice haar zoon veganistisch op te voeden. Ze gelooft dat dit haar kind heeft geholpen een voorbeeld van gezondheid te worden en zelden ziek is vanwege het dieet van het kind. Ze heeft in een van haar interviews verklaard dat ze gezonde ma altijden begon te koken met haar zoon, omdat hun moeder en zoon een hechte band hadden. Deze activiteit stimuleert het kind enthousiast om plantaardig te eten. Ze voegde eraan toe dat het echt nuttig is om kinderen met de ouders te laten koken, omdat ze belangstelling voor het eten kweken terwijl de ouders hen bij het proces betrekken.

4 Ze voedt haar kinderen op om van dieren te houden

The Blast From The Past-actrice heeft haar kind opgevoed om zich ook bewust te zijn van dierenmishandeling. Hij heeft haar kind opgevoed om mededogen te hebben, niet alleen voor de dieren waarmee ze een huis delen, maar ook voor het hele dierenrijk. De actrice heeft haar reis van het opvoeden van haar zoon om van dieren te houden op haar Instagram gedeeld en veel moeders bewonderen haar toewijding aan haar liefde voor dieren.

3 Haar wreedheidvrije mode

De veganistische actrice draait helemaal om duurzaamheid, terwijl ze haar milieuvriendelijke tweedehands kleding en wreedheidvrije kast deelt om een duurzaam leven te leiden. De actrice heeft onthuld dat ze meestal gewoon tweedehands kleding koopt om het milieu te helpen. Ze gelooft dat deze praktijken een manier zijn om haar familie te leren over duurzaamheid. Ze gelooft in het hergebruiken van alles in plaats van nieuwe te kopen, vooral op kleding, omdat ze vindt dat ze verantwoordelijk moet zijn.

2 Haar betrokkenheid bij dierenrechten en milieuactivisme

De Clueless-filmster staat in Hollywood algemeen bekend als een dierenrechten- en milieuactivist. Ze werd in 1998 meteen veganist nadat ze een dierenrechtenbijeenkomst had bijgewoond. De Amerikaanse actrice voegde eraan toe dat ze zich na de ontmoeting realiseerde dat ze een deel van het probleem was. Ze gelooft dat zij het probleem is, omdat ze weet dat haar liefde voor dieren onvergelijkelijk is, maar toch at ze ze op. Ze is sindsdien verbonden met PETA en verscheen zelfs naakt in een van de gedrukte advertenties en in een commercial van 30 seconden voor de campagne van PETA tegen vegetarisme.

1 Bekend om het adopteren van boerderijdieren

De dierenliefhebber heeft dit jaar Moederdag gevierd door te pleiten voor de campagne van Farm Sanctuary's Mother's Day voor de adoptie van boerderijdieren. The Farm Sanctuary is een opvangcentrum voor boerderijdieren in Watkins Glen, New York, dat is gewijd aan het helpen van de boerderijdieren om een mooi thuis te vinden buiten de landbouw. De op belangenbehartiging gebaseerde non-profitorganisatie voert jaarlijks een campagne waarbij mensen boerderijdieren kunnen adopteren op Moederdag. Silverstone is een van de deelnemers tijdens de campagne en moedigt zelfs iedereen aan om ook met haar mee te doen.

Aanbevolen: