Waarom Alicia Silverstone ja zei tegen de 'Baby-Sitters Club' reboot op Netflix

Inhoudsopgave:

Waarom Alicia Silverstone ja zei tegen de 'Baby-Sitters Club' reboot op Netflix
Waarom Alicia Silverstone ja zei tegen de 'Baby-Sitters Club' reboot op Netflix
Anonim

Er wordt gezegd dat Alicia Silverstone tussen $ 4 en $ 8 miljoen werd betaald voor Clueless, en ze wordt altijd geassocieerd met de rol van Cher Horowitz. Ze heeft de afgelopen jaren niet veel geacteerd, behalve de tv-series American Woman en Miss Match plus hier en daar een paar films.

Daarom was het opwindend nieuws dat Silverstone was gecast als Kristy's moeder Elizabeth Thomas-Brewer in de Netflix-reboot van The Baby-Sitters Club. Hoewel de rollen verschillend zijn, aangezien Cher een Valley Girl is die meer leert nadenken over innerlijke schoonheid en Elizabeth een toegewijde moeder is die zich bezighoudt met een grote levensovergang, heeft Silverstone zoveel talent en doet het geweldig werk met beide delen.

Waarom zei Alicia Silverstone ja tegen de hoofdrol als Elizabeth in deze lieve serie? Laten we eens kijken.

Een 'gezonde' show

De Netflix-serie is een bewerking van de boekenreeks van Ann M. Martin en bevat Kristy, Mary-Anne, Stacey, Dawn en Claudia die hun eigen babysitclub beginnen.

Het is zeker waar dat Netflix's The Baby-Sitters Club kan worden omschreven als een lieve en charmante show, en hetzelfde geldt voor de boekenreeks en de film uit 1995.

Alicia Silverstone voelde zich aangetrokken tot The Baby-Sitters Club omdat het een gezinsvriendelijke show is. Ze vindt het leuk dat kinderen kunnen afstemmen op de show en dat haar eigen kind er ook graag naar kijkt.

Silverstone vertelde Entertainment Weekly dat ze het geweldig vindt dat de serie 'superpositief en modern' is en noemde ze 'gezond'. Ze legde uit: De show maakt mijn hart zo blij als ik ernaar kijk. En het is leuk om er als gezin naar te kijken, want het is zo'n feelgood-inhoud voor onze dierbare kleintjes. Ik denk dat dat belangrijk is. Ik hoef me geen zorgen te maken als mijn zoon dit wil zien - en hij houdt trouwens van de show."

De serie gaat over echte onderwerpen, van echtscheiding tot Mary-Anne die opkomt voor een transgender kind, en de liefde die de leden van de oppasclub voor elkaar hebben is heel bijzonder.

De moeder/dochter connectie

Hoewel Silverstone de boekenreeks nooit heeft gelezen, hield ze van de moeder-dochterband tussen Kristy en Elizabeth, en dit lijkt haar ook aan te trekken in de serie.

In haar interview met Entertainment Weekly vertelde de actrice dat ze "niet super bekend" was met de nieuwe serie, maar ze vond het leuk om met de showrunners Rachel Shukert en Lucai Aniello te praten over hun aanbidding voor de serie.

Silverstone zei: "En ze vertelden me over de relatie tussen mijn karakter en Kristy, en hoe hun relatie heel lastig zal worden. Ze zijn een beetje op gespannen voet omdat ze die leeftijd heeft, maar ook omdat ze haar dochter had geleerd een feministe te zijn, onafhankelijk en sterk te zijn, en haar dochter daagde haar uit en suggereert dat ze niet de dingen naleeft die ze haar leerde. En dus is er veel spanning en vechten en complicaties en liefde, en dat vond ik echt leuk."

Silverstone vertelde de Las-Vegas Review Journal ook dat ze het geweldig vindt dat de show vertelt hoe het is als de moeder van een kind opnieuw trouwt en ze moeten worstelen met het hebben van een stiefvader. Kristy heeft het moeilijk met haar moeder die met Watson trouwt, ook al is hij alleen maar lief voor haar en neemt hij haar zelfs aan.

De Aanpassing

Volgens Variety vertelt de allereerste roman van de Baby-Sitters Club, genaamd Kristy's Big Idea, het verhaal van Kristy die haar oppasclub oprichtte. Dit is ook hoe de show begint, en het is zo charmant om jonge kinderen te zien met dit bedrijfsidee.

Rachel Shukert, een van de showrunners, vertelde Variety dat Kristy "de drijvende kracht achter al deze verhalen" is omdat ze op het clubidee kwam en ze haar moeder ook opnieuw ziet trouwen.

In een interview met Girls Life vertelde Sophie Grace dat ze de boekenreeks graag las. Ze legde uit: "Mijn oudere zus had een hele verzameling die onze oma haar had gegeven. Ze deelde ze met mij en we waren verslaafd! Mijn oudere zus en ik hebben een behoorlijk groot leeftijdsverschil, dus ik voelde me heel cool om hetzelfde te lezen boeken als mijn 15-jarige zus toen ik zes was."

De twee waren verbonden via de boeken en Grace vertelde dat ze haar auditie filmde in haar slaapkamer terwijl ze in Florida woont. Ze sprak met de producers en castingdirectors op FaceTime en ging toen naar L. A. Ze vertelde dat ze close werd met de andere meisjes en dat ze zich verhoudt tot Kristy's karakter: "Ik ben eigenlijk Kristy! We hebben bijna identieke persoonlijkheden."

Fans kunnen niet wachten op seizoen twee van The Baby-Sitters Club en het zal interessant zijn om te zien waar Kristy en Elizabeth dan zijn.

Aanbevolen: