Fans zijn ervan overtuigd dat Pete Davidson een date moet hebben met Miley Cyrus in plaats van met Kim Kardashian

Inhoudsopgave:

Fans zijn ervan overtuigd dat Pete Davidson een date moet hebben met Miley Cyrus in plaats van met Kim Kardashian
Fans zijn ervan overtuigd dat Pete Davidson een date moet hebben met Miley Cyrus in plaats van met Kim Kardashian
Anonim

De romantische datingwereld in Hollywood is kleiner dan het lijkt, en een beroemdheid zou voor een show met hun eerste co-ster kunnen daten. Net zoals hoe Pete Davidson en Kim Kardashian dingen begonnen als co-sterren in een aflevering van de Sunday Night Live, denken sommige fans dat hun bijna Assepoester-verhaal niet het eindspel voor de twee beroemdheden zou moeten zijn. Met Pete's oude vriend en collega, Miley Cyrus, vragen fans zich af welke opwindende relatie er tussen hen had kunnen bloeien.

Is Miley's opwindende levensstijl of Kim's stabiele en rustige relatie meer geschikt voor Pete Davidson? Wat zien fans in Miley Cyrus dat ze niet in Kim Kardashian krijgen? Waarom lijkt Kim Kardashian schaduw te werpen op Miley? Blijf lezen om de sappige details te ontdekken …

6 Hoe lang zijn Kim Kardashian en Pete Davidson al samen?

Kim Kardashian en Pete Davidson gaan samen hun zevende maand samen door en lijken sterk en stabiel te worden in hun nieuwe relatie. Eerste ontmoeting op Kid Cudi's verjaardag in 2019, de twee verwelkomden niet meteen romantische vonken omdat Kim op dat moment nog getrouwd was met ex-man Kanye West. Echter, na Kim's hostingstint op Saturday Night Live in oktober 2021, waar de twee samenwerkten en zelfs kusten in een scène, begon het tussen hen te beginnen.

Toen ze 2022 verwelkomden, bewezen Pete en Kim dat ze serieus waren en toch de dingen stap voor stap in hun relatie namen toen ze meer openbaar begonnen te worden over hun dates. De Kardashians lijken Pete ook goed te keuren, want zelfs Kris Jenner, de momager van Kim, heeft verhalen gepost waarin ze Pete bedankt voor het geven van haar kerstcadeaus.

5 Heeft Pete Davidson een tatoeage van Kim Kardashian laten zetten?

Ter ere van Kim's kinderen, besloot Pete in april 2022 een tatoeage te laten zetten met de initialen 'KNSCP', wat Kim, North, Saint, Chicago en Psalm betekent. Maar het was niet de eerste keer dat de SNL-ster een opgedragen aan Kim, aangezien hij een maand eerder, in maart 2022, ook een 'Mijn meisje is een advocaat'-tatoeage bij zijn sleutelbeen had laten zetten, verwijzend naar Kim, die in mei 2022 de BAR passeerde.

Hoewel het niet de eerste keer is, heeft Pete al eerder een tatoeage voor zijn vriendin laten zetten. In 2019 liet Pete verschillende tatoeages zetten ter ere en samen met zijn ex-verloofde Ariana Grande. Hij heeft nu echter een poging gedaan om het in de doofpot te stoppen met betrekking tot Kim Kardashian.

4 Heeft Miley Cyrus een date gehad met Pete Davidson?

Miley Cyrus en Pete Davidson zijn nooit met elkaar uitgegaan, meer nog nu Pete momenteel aan het daten is met de CEO van KKW, Kim Kardashian. Pete en Miley zijn echter verschillende keren samen uitgegaan 'als goede vrienden' in bars en zelfs samen gezien in NBC's oudejaarsavondspecial in 2021.

Veel fans van Miley en Pete vonden het geweldig hoe de twee de hele tijd dezelfde energie voor de camera deelden als presentatoren in NBC's special. Met Pete's sprankelende persoonlijkheid en Miley's onvoorspelbare ad-libs, zagen fans de twee als een perfecte match.

De twee hadden zelden datinggeruchten over hen omdat ze ze niet serieus namen. Miley Cyrus riep echter de relatie van Pete en Kim Kardashian op The Tonight Show met Jimmy Fallon op en leidde tot speculaties van fans dat ze in het verleden misschien stilletjes gevoelens had voor haar oude vriend.

3 Waarom heeft Kim Kardashian Miley Cyrus ontvriend?

Na het zangoptreden van Miley Cyrus opgedragen aan Pete en Kim in The Tonight Show met Jimmy Fallon, merkte een van Miley's Instagram-fanaccounts op dat Kim Kardashian Miley Cyrus de dag na de uitzending ontvolgde. Miley genoot van hun gasten, dans en zelfs het zingen van de regels "Ik had het moeten zijn in die Lamborghini die dat leuke restaurant verlaat", waarmee ze Pete indirect plaagde met Kim.

Vanwege de zang van Miley Cyrus en haar flirt op het scherm met Pete tijdens de show, speculeren sommige fans dat Kim van streek was, waardoor ze de ex-Disney-ster uit haar kinderjaren niet meer volgde.

2 Met wie is Miley Cyrus nu aan het daten in 2022?

Na alle geruchten die speculeren dat Miley gevoelens voor Pete had, stierf alles toen Miley haar relatie met muzikant Maxx Morando in maart 2022 bevestigde. Fans betrapten de twee terwijl ze over elkaar heen waren op foto's op Miley's oudejaarsfeest in 2021, waar Pete ook aanwezig was.

Aangezien Pete Davidson al geruchten deed over een date met de Keeping Up With the Kardashians-ster in de laatste maanden van 2021, begonnen de datinggeruchten van Miley en Pete tegen die tijd dood te gaan.

1 Waarom willen fans dat Pete Davidson een date heeft met Miley Cyrus in plaats van Kim Kardashian?

Veel van Miley's fans denken dat zij en Pete er beter in zouden zijn geweest om een opwindend leven te leiden dan Pete die zich zou settelen bij zijn huidige vriendin, Kim Kardashian. Met hoe extravert Pete's persoonlijkheid is, zijn zijn fans bang dat al het drama waar de Kardashians bij betrokken zijn en zichzelf mee maken, nadelige gevolgen heeft voor Pete's herstellende mentale gezondheid.

Omdat Miley echter al gelukkig met Maxx Morando aan het daten is en Pete met Kim Kardashian aan het daten is, lijken de twee goede vrienden al in een goede positie te zijn met hun carrière en liefdesleven zonder elkaars betrokkenheid.

Aanbevolen: