Gilmore Girls'-fans zijn ervan overtuigd dat ze Rory's vader het Capitool hebben zien bestormen

Inhoudsopgave:

Gilmore Girls'-fans zijn ervan overtuigd dat ze Rory's vader het Capitool hebben zien bestormen
Gilmore Girls'-fans zijn ervan overtuigd dat ze Rory's vader het Capitool hebben zien bestormen
Anonim

De naam Gilmore Girls roept die warme, donzige gevoelens op die te maken hebben met vriendschap, moederschap en scharlaken New England gebladerte…. of, in ieder geval vroeger. Meer recentelijk heeft de show de nieuwe en verrassende connotatie van politieke rebellie gekregen. Ja, u leest het goed. De serie die hele scènes aan donutdrama wijdde, wordt nu vermengd met de wereld van extreem conservatisme en complotten tegen democratie. Maar hoe zijn we van 'Stars Hallow' naar 'Storming The Capitol' gegaan?

Het antwoord op die vraag heeft alles te maken met de voormalige ster David Sutcliffe, die Rory's slappe vader Christopher speelde in de show. Sommige fans zijn er zeker van dat hij aanwezig was bij de recente opstand in het US Capitol-gebouw, en zijn reactie wakkert alleen maar de vlammen aan.

Was David Sutcliffe in het Capitool?

Het drama begon toen fans van de show naar verluidt iets merkten aan een van Sutcliffe's Instagram-verhalen. Volgens sommige accounts deelde de voormalige Gilmore Girls-acteur een video van de mislukte staatsgreep op zijn sociale media. Deze fans beweren echter dat de acteur de post snel heeft verwijderd, enkele ogenblikken nadat hij deze had geüpload. Kun je 'ongebruikelijk' zeggen?

Dit hele verhaal klinkt meer dan alleen een beetje verdacht, vooral vanwege de hele vermeende videoverwijdering, dus het zou gemakkelijk zijn om het allemaal af te wimpelen als een gigantisch gerucht.

Het enige probleem met het negeren van dit nieuws is echter dat Sutcliffe degene is geweest die de meeste van deze geruchten heeft aangewakkerd. Met andere woorden, de acteur draait zijn eigen roddelmolen!

Sutcliffe voegt stukjes toe aan de puzzel

Hoewel Sutcliffe blijft ontkennen dat hij ooit aanwezig was bij de opstand van het Capitool, weigert hij de betrokkenen te veroordelen. Integendeel, de acteur is in de openbaarheid gekomen door te zeggen dat hij niet alleen de rellen steunde, maar ook graag had willen meewerken.

In een tweet met twijfelachtige spelling, ging Sutcliffe in op de geruchten over zijn vermeende betrokkenheid bij de illegale aanvallen: "Er doen geruchten de ronde dat ik 'de hoofdstad heb bestormd'", schreef hij, "niet waar, hoewel ik dat wel zou zijn. trots om te roken met deze geweldige patriot.” Onder het bijschrift voegde Sutcliffe een video bij van een opstandeling die marihuana rookt.

Met andere woorden, het is officieel bevestigd dat Rory's lieve oude, slappe vader eigenlijk een niet zo geheime Trump-supporter is. Maar of hij op die noodlottige dag daadwerkelijk in het Capitool was, moet nog worden bevestigd.

Aanbevolen: