Paul Bettany die zijn vrouw Jennifer Connelly verdedigt, is een voorbeeld van een groot Hollywood-probleem

Inhoudsopgave:

Paul Bettany die zijn vrouw Jennifer Connelly verdedigt, is een voorbeeld van een groot Hollywood-probleem
Paul Bettany die zijn vrouw Jennifer Connelly verdedigt, is een voorbeeld van een groot Hollywood-probleem
Anonim

Gedurende de hele entertainmentgeschiedenis zijn er een select aantal machtsparen van beroemdheden geweest die rijk zijn geworden en de wereld stormenderhand aan elkaars zijde hebben veroverd. Hoewel er de afgelopen jaren een einde is gekomen aan een aantal powerkoppels van beroemdheden, lijkt het erop dat Jennifer Connelly en Paul Bettany nog vele jaren samen zullen blijven.

Schijnbaar bedoeld om samen te zijn, aangezien Paul Bettany heeft gezegd dat Jennifer Connelly de vrouw van zijn dromen was voordat ze elkaar ontmoetten, steunt het paar elkaar bij elke beurt. Hoewel dat om voor de hand liggende redenen mooi is, is het feit dat Bettany in het verleden Connelly's verdediging heeft ingeschakeld een symptoom van een groot probleem in Hollywood.

Waarom Jennifer Connelly werd geroepen door een Hollywood Powerbroker

Sinds Jennifer Connelly een filmster is sinds haar tienerjaren, denken veel mensen misschien dat ze een buitengewoon comfortabel leven heeft geleid. In veel opzichten is dat waar. Connelly is tenslotte $ 50 miljoen waard volgens celebritynetworth.com, mensen doen er alles aan om beroemde mensen zoals zij gelukkig te maken, en ze staat al jaren aan de top van haar gekozen ambacht. Bovendien heeft Connelly jarenlang met sterren over haar ellebogen gewreven en heeft ze het Toronto International Film Festival vaak bijgewoond, ook met haar man Paul Bettany.

Hoewel het buiten kijf staat dat een filmster als Jennifer Connelly veel extralegale voordelen heeft, is het ook waar dat het ook een keerzijde heeft. Filmsterren als Connelly moeten bijvoorbeeld het spel spelen door met moeilijke acteurs om te gaan en te kletsen met Hollywood-powerbrokers als ze willen dat hun carrière overeind blijft.

In 2009 werd Jennifer Connelly het onderwerp van veel roddels nadat een powerbroker uit de branche haar had uitgescholden. Nadat Connelly's film Creation uit 2009 in première ging op het Toronto International Film Festival, werd er een officiële afterparty gehouden. Na een korte verschijning op die bijeenkomst, verliet Connelly haar vertrek waarvan John Riley, president van Astral Media, duidelijk dacht dat het niet goed was. Als gevolg hiervan verscheurde Riley een foto van Connelly in het bijzijn van feestgangers terwijl hij verklaarde dat Connelly zijn "voormalige favoriete actrice" was.

De nasleep nadat Jennifer Connelly werd vernederd door een Hollywood-executive

Nadat John Riley, president van Astral Media, een foto van Jennifer Connelly dramatisch verscheurde, duurde het niet lang voordat het nieuws over het incident zich verspreidde. Toen Connelly de volgende dag verscheen op een persconferentie die bedoeld was om haar film Creation te promoten, voelde ze de behoefte om te bespreken wat er was gebeurd.

Toen Connelly uitlegde waarom ze de afterparty vroeg verliet, was ze emotioneel en naar verluidt huilde ze.“Ik moest vroeg vertrekken omdat het gisteren de eerste verjaardag was van het overlijden van mijn vader. En het spijt me heel erg. Ik had graag langer gebleven, maar kon niet. Dus accepteer alsjeblieft mijn excuses.” Bovenop de uitleg van Jennifer Connelly kwam haar man Paul Bettany haar te hulp.

“Jubilea zijn grote dingen en eerste jubilea zijn enorm, dus je moet tijd hebben om over die dingen na te denken. En toen was de dag met ons weggelopen en haar ervan beroofd, en ik wilde dat ze dat een beetje terug zou krijgen. En dus zei ik: 'Ik denk niet dat we op het feest moeten blijven. Ik denk dat we naar huis moeten, en je alleen moeten laten. En doe je hakken uit.' En we kregen te horen dat dat absoluut prima was, zolang we maar kwamen om de perslijn te doen en op het feest te verschijnen.

“Ik denk dat ze er kapot van is dat ze een overtreding heeft begaan. Dat is belangrijk voor haar om (in het openbaar) te zeggen. Ze is een intens privépersoon. Ze zou nooit de betekenis ervan onthullen (haar afwezigheid), behalve dat ze dacht dat ze TIFF en de gastheer van het feest aanstoot had gegeven.”

Waarom Paul Bettany Jennifer Connelly verdedigt, is een voorbeeld van een groot Hollywood-probleem

Gedurende de lange carrière van Jennifer Connelly in Hollywood, was het ongelooflijk om te zien hoe getalenteerd ze is als artiest. Bovendien is Connelly's vermogen om zichzelf altijd evenwichtig te dragen echt indrukwekkend. Dat gezegd hebbende, het feit dat van Connelly altijd wordt verwacht dat hij perfect is, is verontrustend, vooral als je denkt aan alle vluchtige mannelijke filmsterren wiens carrières ongehinderd doorgaan.

Jarenlang wist iedereen dat Charlie Sheen buitengewoon problematisch was en zich slecht gedroeg. Desondanks heeft hij nooit een leidinggevende uit de branche een foto van hem laten maken en pas toen zijn capriolen een kritieke massa bereikten, werd hij ontslagen bij Two and a Half Men. Zelfs na de beruchte meltdown van Sheen kreeg hij de kans om te schitteren in het tv-programma Anger Management. Met dat in gedachten is het duidelijk verkeerd dat Jennifer Connelly voortijdig een feestje verliet en zo veel controverse veroorzaakte dat haar man zich gedwongen voelde haar publiekelijk te verdedigen.

Nadat Jennifer Connelly had uitgelegd waarom ze de eerder genoemde afterparty vroegtijdig verliet, legde Astral Media President John Riley een verklaring af over het incident. Aangezien vrijwel iedereen Riley als de slechterik in de situatie zag, staat ter discussie of zijn verklaring oprecht was of schadebeperking.

Volgens de verklaring van John Riley waren zijn "opmerkingen en acties volledig voor de grap en waren een poging om humor te brengen in een ongemakkelijke situatie, waar onze gasten anticipeerden [connelly en Bettany ontmoeten]. Ik was op geen enkele manier serieus toen ik de opmerkingen maakte, en het rippen van de foto was voor effect. Het spijt me oprecht als mevrouw Connelly bedroefd was door mijn acties, want ik wilde zeker geen afbreuk doen aan de première van haar film op het festival. Het is duidelijk dat ik me niet bewust was van de persoonlijke situatie van mevrouw Connelly, en omdat ik mijn eigen vader vier maanden geleden heb verloren, heb ik veel begrip voor hoe moeilijk een jubileum als dit kan zijn. Ik blijf een enorme fan van haar en hoop dat ze mijn woorden en daden zal nemen in de luchthartige geest waarin ze bedoeld waren en deze kwestie niet nog een minuut in overweging zal nemen.”

Aanbevolen: