RHOBH: Zelfs als 'vriend van huisvrouw' is Stracke een slecht voorbeeld voor haar kinderen

Inhoudsopgave:

RHOBH: Zelfs als 'vriend van huisvrouw' is Stracke een slecht voorbeeld voor haar kinderen
RHOBH: Zelfs als 'vriend van huisvrouw' is Stracke een slecht voorbeeld voor haar kinderen
Anonim

In dit seizoen van The Real Housewives of Beverly Hills hebben fans kennis gemaakt met twee nieuwe dames, Garcelle Beauvais en Sutton Stracke. Helaas voor hen maakte slechts één de snit om fulltime huisvrouw te worden; Ondertussen heeft Sutton de rol van 'Vriend van Huisvrouw' omarmd en is tot nu toe betrokken geweest bij haar deel van het drama. Volgens meerdere bronnen zou Sutton dit seizoen een diamant in handen hebben, maar de producenten trokken de stekker eruit nadat haar ex-man haar kinderen niet toestond om te filmen, waardoor er een gat in Suttons leven en verhaallijn ontstond.

De rol van 'vriend' accepteren

Het was een beetje een schok voor Sutton toen Bravo haar degradeerde tot 'vriend' na een heel seizoen filmen, maar ze besloot toch de rol op zich te nemen in de hoop een fulltime huisvrouw te worden voor seizoen 11. In een podcastaflevering van Reality Life met Kate Casey vertelde de moeder van drie waarom ze besloot haar leven op televisie te laten zien. Ze zei: Ik moest een rolmodel zijn voor mijn dochter. Kom op, kom bij elkaar en begin iets voor jezelf te doen om haar trots te maken. En eigenlijk wilden mijn jongens ook altijd weten wat ik deed de hele dag. En het was alsof niets. Zoals, naar de sportschool gaan. Ik weet het niet. Ik had geen ander doel dan voor hen te zorgen.' Maar helaas voor Sutton en haar familie heeft ze niet zo'n geweldige prestatie geleverd door zichzelf op televisie in een goed daglicht te stellen zodat haar kinderen het kunnen zien.

Sutton's slechte gedrag

Suttons kinderen, net als alle kijkers, hebben moeten zien hoe Suttons huiveringwekkende manieren, harde woorden en extreem elitisme op het scherm verdwijnen. Van altijd een punt maken om het woord 'couture' in elke zin te verwerken (en ervoor zorgen dat iedereen weet dat ze geen 'off-the-runway'-looks draagt), tot ophef maken als er geen naamkaartjes waren tijdens een etentje, Sutton heeft geworsteld om haar houvast te vinden en is onuitstaanbaar overgekomen. In elke aflevering vertoont Sutton onbeleefd gedrag dat haar kinderen niet zouden moeten volgen. Toen ze het openingsfeest had voor haar nieuwe winkel, die ze duidelijk naar zichzelf vernoemde, verstootte ze de burgemeester terwijl hij een toespraak hield om haar winkel in de buurt welkom te heten. Sutton is ook achter Teddy Mellencamp en haar personage aangegaan en noemde haar zonder duidelijke reden 'saai', waardoor er vijandigheid tussen de twee ontstond. Tot nu toe heeft Sutton veel te doen om haar kinderen trots te maken.

Maar het is geen wonder dat Sutton niet echt weet hoe hij moet handelen. Ze heeft zoveel geld dat ze niet weet hoe ze moet handelen, tenzij ze tussen andere extreem rijke mensen is, waar de andere huisvrouwen niet eens mee te vergelijken zijn. In een biechtstoel zegt co-ster Lisa Rinna: "Wat zegt het over Sutton dat Dolce & Gabbana een uniek stuk voor haar maken? Er staat dat ze rijk is, schat! Ze is rijk… er zijn huizen, privéjets en ik denk dat er een honkb alteam is, of twee, of meer. Ik weet het niet. Ze heeft veel f----- geld." Misschien is Sutton gewoon op een heel ander niveau omdat ze niet goed in de groep of show past.

Fans hopen dat Sutton zich dit seizoen meer op haar gemak voelt bij de meisjes en andere kleuren van zichzelf gaat laten zien, in plaats van alleen haar groene geld. Kijkers hebben kleine glimpen gezien van Sutton die empathisch, meelevend en gevoelig is, maar vinden het moeilijk om met haar om te gaan.

Maak je klaar voor volgend seizoen

Misschien zou Sutton aardiger zijn geweest als ze een huisvrouw was, aangezien fans de vrienden van nature niet zo leuk vinden. In een exclusief bij Us Weekly, gaf Sutton toe dat "de diamant erg zwaar is om vast te houden, maar ik zou zeker graag een diamantdragend lid zijn." Dus volgend seizoen staat Sutton misschien in de openingscredits met haar slogan, waarvan ze denkt dat het zoiets zou zijn als: "Ik ben misschien zuidelijk, maar bel niet." En wat betreft het laten zien van meer van haar leven in de show, hoopt Sutton dat "kijkers me thuis met mijn kinderen zullen zien. En het is de zachtere kant, denk ik, van ons allemaal. Als je alle dames thuis ziet met hun kinderen en hun families, is het alsof ze er niet zoveel van laten zien. Het is duidelijk niet zo interessant. Maar het is de zachte onderbuik van wie deze vrouwen zijn. En het spijt me dat we dat dit seizoen niet kunnen zien."

Aanbevolen: