Heeft Scott Disick Amelia Hamlin bedrogen met Kourtney Kardashian?

Inhoudsopgave:

Heeft Scott Disick Amelia Hamlin bedrogen met Kourtney Kardashian?
Heeft Scott Disick Amelia Hamlin bedrogen met Kourtney Kardashian?
Anonim

Kravis, Kourtney Kardashian en Travis Barker waren in het nieuws over beroemdheden na de romantische verloving van Travis, de punkrock-bruiloft in Las Vegas en een relatief subtielere huwelijksceremonie dan die van haar zussen in Italië. Voordat Kourtney haar nu-echtgenoot Travis ontmoette, deelde een andere man de schijnwerpers met haar. Na hun 9-jarige achtbaanrelatie maakten Kourtney en Scott Disick eindelijk een einde aan de dingen, maar het lijkt erop dat Scott bij haar bleef terugkomen, zelfs nadat ze uit elkaar waren gegaan.

Heeft Scott Disick het goedgemaakt met Kourtney toen hij aan het daten was met zijn vriendin, Amelia Hamlin? Kwam Kourtney terug met Scott voordat hij met Travis Barker uitging? Wat vindt Amelia Hamlin nu van Scott Disick en Kourtney Kardashian? Blijf lezen om erachter te komen …

Wanneer begonnen Scott Disick en Amelia Hamlin te daten?

Scott Disick en de 21-jarige actrice Amelia Hamlin ontmoetten elkaar medio 2020 voor het eerst toen ze samen werden gezien op het verjaardagsfeestje van Kendall Jenner. Scott had op dat moment net een bijna driejarige relatie met Sofia Richie beëindigd terwijl Amelia single was.

Onmiddellijk begonnen de twee dingen door sociale media-interacties uit te wisselen, meestal met flirterige opmerkingen. Fans dachten aanvankelijk dat Amelia Hamlin slechts de rebound van Scott Disick was. Toch bewezen ze dat hun relatie serieus werd toen Scotts kinderen Penelope, Reign en Mason, met ex-partner Kourtney Kardashian, Amelia ontmoetten voor een date in februari 2021.

Zelfs de moeder van Amelia Hamlin, Lisa Rinna uit The Real Housewives of Beverly Hills, was verrast over de relatie van haar dochter met Scott Disick. Ondanks hun leeftijdsverschil van 18 jaar en veel van hun fans twijfelden of hun relatie voor de lange termijn was, leken de twee een speciale band tussen hen te hebben - pas toen het nieuws over hun breuk uitbrak, minder dan een jaar nadat hun openbare aankondiging van hun relatie.

Heeft Amelia Hamlin Scott Disick gedumpt?

Amelia Hamlin besloot om verschillende redenen haar bijna eenjarige relatie met Scott Disick te beëindigen. Scott bleef Kourtney Kardashian indirect schertsen op sociale media in september 2021, toen Kourtney en Travis de krantenkoppen overnamen. Terwijl Scott toegaf dat hij gekwetst was dat hij afstand moest doen van zijn relatie met Kourtney 'als een beste vriend', geloven fans dat hij nog steeds romantische gevoelens voor Kourtney had, zelfs toen ze al uit elkaar waren.

Afgezien van Scott's gehechtheid aan Kourtney Kardashian, vertelt een bron aan Us Magazine dat "deze breuk er toch aan zou komen. Amelia was degene die een einde maakte aan de dingen", en vertelde dat Kourtney niet de enige reden was waarom ze het uitmaakte met Scott Disick.

Het lijkt erop dat Scott Disick Amelia Hamlin had kunnen bedriegen met Kourtney Kardashian, want toen hij en Amelia problemen begonnen te krijgen in hun relatie, raakte Kravis dingen in hun liefdesbubbel, zoals te zien is in The Kardashians op Hulu.

Wanneer zijn Scott en Kourtney voor de laatste keer uit elkaar gegaan?

Beginden hun bescheiden begin als koppel in 2006, Kourtney Kardashian en Scott Disick hadden een unieke achtbaanrelatie die bestond uit veel uiteenvallen, verzoeningen, vreemdgaan en zwangerschappen. Echter, in 2015 besloot Kourtney Kardashian eindelijk dat het genoeg was en beëindigde ze de zaken met haar oude partner en co-ouderschap van hun drie kinderen na negen jaar.

Scott Disick is al opgenomen in de Kardashian-familie, ondanks zijn breuk met de oudste zus van de Kardashian, zoals te zien is in zijn optredens in hun reality-tv-show van 2022 waarin hij praat met zijn goede vrienden Khloe Kardashian en Kendall Jenner. Van Kris Jenner's meest gehate vriendje voor zijn dochters, heeft Scott het hart van zijn schoonmoeder geraakt als hij Kourtney niet bedroog tijdens haar zwangerschap in het verleden.

Hoe denkt Kourtney Kardashian over Amelia Hamlin?

Kourtney Kardashian en Amelia Hamlin hebben één ding gemeen: ze kijken niet terug op hun vroegere relatie met hun ex-vriend Scott Disick.

Te midden van geruchten over Scott die nog steeds probeert Kourtney te achtervolgen terwijl hij aan het daten was met Amelia, vertelt een bron aan E! Nieuws dat Kourtney niet veel last had van Scott, omdat ze nu betere dingen heeft om haar energie op te richten. De bron voegt eraan toe: "Kourtney vond Amelia niet erg, maar ze had nooit verwacht dat het [de relatie van Scott en Amelia] lang zou duren. Kourtney is gefocust op haar eigen leven en haar kinderen", pratend over wat ze voelt over Scott's toenmalige vriendin, Amelia Hamlin.

Naast Kourtney's afkeer van Scott's liefdesleven, lijkt Amelia Hamlin ook geen haat te hebben voor Kourtney, aangezien ze in 2022 een Kravis-foto op Instagram leuk vond. Hoewel het haar niet direct steunt, laat het zien dat ze aarzelt niet om wat liefde te tonen voor Kourtney Kardashian en haar pasgetrouwde echtgenoot, Travis Barker.

Heeft Scott Disick een nieuwe vriendin in 2022?

Scott Disick lijkt nog steeds te genieten van de datingreis, aangezien hij nu verbonden is met Rebecca Donaldson vanaf april 2022.

Er was geen exacte datum waarop het 27-jarige model Rebecca en Scott Disick uit begonnen te gaan, maar ze twijfelden er niet aan om in het openbaar gezien te worden, aangezien ze Scott's gezelschap was in de rode loperpremière van The Kardashian op Hulu. De twee hadden zelfs vriendschappelijke interacties met de andere Kardashian-zussen en hun partners, behalve Kravis.

Aanbevolen: