Wat heeft Amelia Hamlin gedaan sinds de splitsing van Scott Disick?

Inhoudsopgave:

Wat heeft Amelia Hamlin gedaan sinds de splitsing van Scott Disick?
Wat heeft Amelia Hamlin gedaan sinds de splitsing van Scott Disick?
Anonim

Amelia Hamlin, het 20-jarige model en dochter van acteurs en realitysterren Lisa Rinna en Harry Hamlin, heeft het druk gehad sinds ze uit elkaar ging van haar 38-jarige vriend Scott Disick, die vooral bekend is vanwege zijn tienjarige relatie met Kourtney Kardashian en zijn rol in haar realityshow Keeping Up With The Kardashians. Hamlin en Disick, die iets meer dan een jaar samen waren, gingen in september uit elkaar, kort nadat screenshots van een direct message-gesprek tussen Scott en Younes Bendjima op internet waren vrijgegeven. Voor degenen die dit Instagram-drama hebben gemist, heeft Scott Younes een DM gestuurd met betrekking tot Kourtney Kardashian en Travis Barker's geliefde paparazzi-kiekjes in Italië. Younes, die ook een ex-vriend van Kourtney Kardashian is, deelde het privébericht dat hij van Scott ontving publiekelijk.

Er was veel speculatie onder fans en in de media dat dit de reden zou kunnen zijn voor de splitsing van Amelia en Scott, en velen speculeerden ook dat Amelia zich schaamde en gekwetst was door Scotts gedrag op sociale media. Volgens Page Six bevestigde Amelia's moeder Lisa Rinna tijdens deel twee van de reünie van The Real Housewives of Beverly Hills dat het Amelia was die de relatie met Scott beëindigde. Sinds ze gescheiden is van Scott Disick, heeft Amelia Hamlin duidelijk laten zien dat haar vroegere relatie een van de laatste dingen is waar ze aan denkt. Van modellenwerk tot het lopen van catwalks tot het voorop stellen van geestelijke gezondheid, dit zijn de belangrijkste dingen die Amelia heeft gedaan sinds haar breuk met Scott.

6 Op de startbaan lopen

Amelia heeft gemodelleerd in meerdere modeshows die plaatsvonden in grote steden over de hele wereld, zoals New York City, Londen en Parijs, tijdens wat mode-industrie grote pruiken 'modemaand' noemen. Amelia liep de catwalk op voor verschillende designermerken, waaronder Private Policy, Yuhan Wang en Richard Quinn. Ze bleef volgeboekt en erg druk tijdens een van de drukste tijden van het jaar voor de modewereld, en de catwalk zal haar niet snel voor het laatst zien. Haar carrière als model is nog maar net begonnen.

5 Poseren voor fotoshoots

Amelia heeft meer avant-garde mode-looks op haar Instagram-pagina geplaatst, waarbij ze haar modellengamma laat zien. Onlangs poseerde ze voor de Parijse fotograaf Alexandre Haefeli als model voor het merk Germanier. (In het verleden kreeg Amelia kritiek te verduren voor het plaatsen van foto's van verschillende lingeriemerken in betaalde advertenties op haar Instagram.) Het lijkt erop dat Amelia's modellenportfolio diverser wordt en foto's deelt in een reeks mode-outfits, niet alleen meer lingerie.

4 Pleiten voor geestelijke gezondheid

Het verhaal van Amelia Hamlin
Het verhaal van Amelia Hamlin

Sinds de splitsing van Scott Disick, heeft Amelia verhalen op haar Instagram geplaatst die pleiten voor bewustzijn van geestelijke gezondheid, positiviteit van het lichaam en het creëren van positieve energie in het algemeen, allemaal gezonde dingen om het gebruik van haar platform te promoten. Amelia heeft in het verleden gesproken over haar eigen worsteling met angst- en eetstoornissen. Deze gesprekken werden ook op camera uitgezonden met haar moeder Lisa Rinna in The Real Housewives of Beverly Hills. Het lijkt erop dat Amelia een positieve invloed wil zijn voor haar volgers als het gaat om mentale gezondheid en het behouden van een positieve kijk op het leven.

3 Meisje over de stad

Amelia is gefotografeerd in paparazzi-foto's in Los Angeles, uitgaan met vrienden en naar restaurants gaan. Kortom, het is duidelijk dat ze een sociaal leven heeft en haar breuk met Scott lijkt het laatste waar ze aan denkt. Het model werd onlangs glimlachend en vol goede moed gezien bij het verlaten van Craig's in Los Angeles. Als ze niet op de catwalk werkte of modellenwerk deed tijdens haar tijd in Parijs, geniet Amelia ook van veel vrije tijd met haar vrienden. Ze was er snel bij om haar leuke tijd in Parijs te documenteren in meerdere IG-posts.

2 Focussen op fitness

Het model heeft op Instagram de pilates-workouts geplaatst die ze doet in de exclusieve Forma Pilates Studios in zowel Los Angeles als New York. Kendall Jenner, Hailey Bieber en Kaia Gerber zijn enkele van de andere beroemde beroemdheden en modellen die regelmatig Forma Pilates bezoeken. Amelia gaat al een tijdje naar de met sterren bezaaide pilatesstudio en vermeed zelfs een ongemakkelijke run daar met Sofia Richie, die ook met Scott Disck uitging. Amelia promoot vaak fitnessmerken en outfits op haar Instagram.

1 Ze steunt de verloving van Kourtney Kardashian en Travis Barker

Kourtney Kardashian en Travis Barker hebben onlangs hun verloving bevestigd, door veel Instagram-berichten van de Kardashian-familie, de Barker-familie en vrienden van het paar te delen en opnieuw te delen die hen feliciteren. Cosmopolitan had snel door dat Amelia de post van Khloe Kardashian voor het pas verloofde stel leuk vond, met het bijschrift: "LIEFDE overwint alle dingen." Het lijkt erop dat Amelia de hoofdweg heeft genomen sinds de splitsing van Scott, terwijl er berichten circuleren dat Scott "het niet goed doet" na het horen van Kourtney's verlovingsnieuws. Het is veilig om te zeggen dat Amelia op een gezonde manier verder gaat met haar uiteenvallen en zichzelf op de eerste plaats zet.

Aanbevolen: