Fans zeggen dat Amelia Hamlin het uitmaakte met Scott Disick omdat haar 'school is begonnen

Inhoudsopgave:

Fans zeggen dat Amelia Hamlin het uitmaakte met Scott Disick omdat haar 'school is begonnen
Fans zeggen dat Amelia Hamlin het uitmaakte met Scott Disick omdat haar 'school is begonnen
Anonim

Scott Disick en zijn vriendin Amelia Hamlin zijn naar verluidt uit elkaar na bijna een jaar daten.

De 38-jarige reality-tv-ster had meer dan 11 maanden een relatie met Amelia Hamlin, die 18 jaar jonger is dan hij. Het paar werd bekritiseerd vanwege hun relatie vanwege het enorme leeftijdsverschil tussen hen sinds Scott met Amelia begon te daten toen ze net 19 was.

Fans Slam Scott en Amelia…. Nogmaals

Nadat meerdere publicaties het nieuws over hun splitsing begonnen te delen, trollden gebruikers van sociale media Amelia Hamlin omdat ze het uitmaakte met Scott Disick. Ze maakten grapjes over de onvermijdelijke breuk van het paar, waarbij ze aanhaalden dat de reden erachter was dat Amelia's "school net is begonnen".

Een gebruiker legde de reden achter hun breuk uit. "Dat is omdat de school weer begint en nu heeft ze bedtijd."

"Waarschijnlijk omdat de school net is begonnen…" voegde er nog een toe.

"Nu is hij op zoek naar Penelope's vriend op school…", schreef een gebruiker, verwijzend naar de 9-jarige dochter van Scott met Kourtney Kardashian.

Een gebruiker speculeerde ook dat, omdat Disick nu vrijgezel was, hij waarschijnlijk "op zoek is naar een ander meisje dat net van de middelbare school komt".

Disick en Hamlin hadden naar verluidt een "rotslaag" in hun relatie bereikt, en Scotts recente dm-drama zorgde ervoor dat hun relatie over de rand liep.

Vorige week werd Scott Disick op het internet bekritiseerd vanwege zijn vermeende bericht waarin hij kritiek had op de stomende PDA-snaps van Kourtney Kardashian en Travis Barker tijdens hun vakantie in Italië.

Kardashian's ex-vriend Younes Bendjima plaatste het vermeende directe bericht dat hij van Scott had ontvangen, met de tekst "Yo is this chick okAuto Express!???? Broooo like what is this. In the middle of Italy."

Bendjima heeft Scott bekritiseerd omdat hij zich bemoeide met Kourtney's persoonlijke leven en antwoordde: "Maakt niet uit voor mij, zolang ze maar gelukkig is. PS: ik ben je broer niet."

Younes deelde de screenshot vervolgens publiekelijk, wat een golf van reacties van fans opriep. Het drama frustreerde blijkbaar Amelia, die zich realiseerde dat Scott nooit helemaal over zijn baby-mama heen zou zijn, en hun relatie beëindigde.

Hamlin was naar verluidt erg "beschaamd" door het gedrag van Scott, en zag ze niet werken door dingen omdat haar partner niet "berouwvol" was over zijn acties.

Aanbevolen: