Scott's Disick's vriendin Amelia Hamlin beschuldigd van 'morphing' in Kourtney Kardashian

Scott's Disick's vriendin Amelia Hamlin beschuldigd van 'morphing' in Kourtney Kardashian
Scott's Disick's vriendin Amelia Hamlin beschuldigd van 'morphing' in Kourtney Kardashian
Anonim

Scott Disick, 38, deelde deze week een lieve foto terwijl hij knuffelde met vriendin Amelia Hamlin, 20, op een boot tijdens een uitje.

Scott en zijn vriendin, de dochter van Lisa Rinna en Harry Hamlin, werden in een Hermes-deken gewikkeld terwijl ze in de afgrond staarden.

Voor hun boottocht werden ze vergezeld door Scotts negenjarige dochter Penelope, die hij deelt met ex Kourtney Kardashian.

Maar sommige louche fans waren van mening dat Amelia de moeder van Scotts kinderen 'aan het worden was'.

"Hij is altijd op zoek naar een jongere Kourtney die eruitziet als een like…..hij viel te snel in het midden van het leven……," een commentaar te lezen.

"Ze probeert op Kourtney te lijken!! Het is ziek en zo verdrietig. Scott gebruikt deze meisjes als afleiding en ze verpest haar gezicht om te proberen hem te behouden," voegde een tweede eraan toe.

"De waarheid is dat als Kourtney Scott terug wilde hebben, hij haar zo snel zou laten vallen alsof het gisteren was," viel een derde in.

"Arme meid verandert in een Kardashian", schreef een vierde online.

Eerder deze maand vierde Amelia haar 20e verjaardag bij Papi Steak in Miami.

Ze deelde haar grote avondje uit op haar Insta Story voor haar miljoen volgers. Een afbeelding toonde haar realityster-vriendje, Disick die zijn jonge schoonheid schonk met een oogverblindende crucifix-hals.

De vader van drie sloot de nieuwe sieraden zorgvuldig om haar nek, terwijl het feestvarken in haar ogen depte, duidelijk geraakt door het overdadige geschenk. Later genoten ze van een avond in club LIV in Miami.

Ondertussen heeft de turbulente relatie van Scott en ex-vriendin Kourtney Kardashian zich afgespeeld in de afgelopen 20 seizoenen van Keeping Up With The Kardashians.

Ondanks hun splitsing in 2015 zijn ze minnelijke co-ouders gebleven van Mason, 11, Penelope, acht, en Reign, zes. Disick heeft zijn gevoelens van terug willen keren met Kourtney niet verborgen gehouden - ondanks dat hij met een schare tienermeisjes uitging.

In de laatste aflevering van KUWTK beweert de vader van twee dat hij "in het reine komt" met het idee dat hij en Kourtney misschien nooit meer bij elkaar zullen komen.

Kourtney en Scott begonnen hun wervelende aan-uit-romantiek nadat ze elkaar in 2006 ontmoetten in het Mexicaanse huis van Joe Francis, de oprichter van Girls Gone Wild.

Kourtney heeft momenteel een relatie met Blink-182-drummer Travis Barker.

Aanbevolen: