Wat heeft de vrouw van Gavin Newsom gezegd over zijn schandalen?

Inhoudsopgave:

Wat heeft de vrouw van Gavin Newsom gezegd over zijn schandalen?
Wat heeft de vrouw van Gavin Newsom gezegd over zijn schandalen?
Anonim

De afgelopen jaren draaide de politiek grotendeels om één persoon, Donald Trump. Omdat mensen de neiging hebben om Trump lief te hebben of te haten en zijn constante schandalen die elke week naar buiten komen, is het gemakkelijk om het gevoel te hebben dat de politiek tegenwoordig unieke verdeeldheid zaait. In werkelijkheid zijn politici door de geschiedenis heen echter veel dramatischer geweest dan nu.

Ondanks de realiteit van de politiek door de geschiedenis heen, lijken de dingen vandaag de dag nog steeds anders dan in de afgelopen decennia. In de afgelopen decennia was het voor politici een stuk gemakkelijker om door het gangpad te gaan en waren ze ook veel meer bereid om mensen aan hun eigen kant te bekritiseren. Tegenwoordig is politiek echter veel meer een teamsport geworden, dus toen Joe Biden Dr. Seuss uit Read Across America liet vallen, bekritiseerden alle republikeinen hem en bijna alle democraten verdedigden hem. Met dat in gedachten is het echt interessant om te weten te komen wat de persoon die het dichtst bij een opmerkelijke democraat als Gavin Newsom staat, heeft gezegd over zijn controverses.

Gavin Newsom's schandaal geteisterde tijd op kantoor

Op het moment van schrijven is Gavin Newsom in functie als de 40e gouverneur van Californië, een staat met een economie die zo groot is dat de meeste landen in het niet vallen. Met dat in gedachten moet het vanzelfsprekend zijn dat Gavin tijdens zijn leven veel dingen goed heeft gedaan. Aan de andere kant zal iedereen die bekend is met Gavins laatste jaren in functie, weten dat hij ook veel uiterst controversiële beslissingen heeft genomen.

Aan de ene kant lopen sommige van de controversiële beslissingen van Gavin Newsom in zekere mate langs politieke lijnen. Gavin werd bijvoorbeeld bijna teruggeroepen, grotendeels vanwege de regels die hij had uitgevaardigd om het COVID-19-virus aan te pakken en zijn beslissingen waren populairder bij Democraten en gehaat door veel Republikeinen. Maar zelfs in dat geval v alt niet te ontkennen dat sommige mensen die traditioneel democraten waren, de kant van Gavins lockdowns en mandaten kozen.

Aan de andere kant heeft Gavin Newsom tijdens zijn ambtsperiode een aantal beslissingen genomen waar iedereen gek van werd. Het meest opvallende was dat Gavin besloot om een ongemaskerd diner bij te wonen op het hoogtepunt van de pandemie-sluitingen van COVID-19, waardoor iedereen in Californië wiens leven op pauze werd gezet, boos werd.

Gezien het feit dat de vrouw van Gavin Newsom, Jennifer Siebel Newsom, zelf geen politicus is, is het logisch dat ze de meeste controverses van haar man heeft vermeden. Jennifer koos er echter voor om op een zeer openbare manier in te gaan op een van Gavins drama's.

De vrouw van Gavin Newsom sprak zijn vroegere vreemdgaan aan en het ging slecht

Hoewel veel mensen het niet beseffen, was Gavin Newsom ooit getrouwd en gescheiden voordat hij betrokken raakte bij zijn huidige echtgenoot, Jennifer Siebel Newsom. Het werkelijk verbazingwekkende daarvan is dat hoewel Newsom een democraat is, hij de eerste keer door het gangpad liep met Kimberly Guilfoyle, de huidige vriendin van Donald Trump Jr.. Naast het daten met Trump Jr., is Guilfoyle ook beroemd omdat ze voor Fox News werkte en tijdens een toespraak schreeuwde waarin ze Donald Trump's lof zong toen hij president was.

Gezien hoe verschillend de politiek van Gavin Newsom is van die van zijn eerste vrouw, hebben mensen misschien aangenomen dat dit het deel van zijn huwelijk met Kimberly Guilfoyle was dat de krantenkoppen haalde. In plaats daarvan kreeg Newsoms eerste huwelijk de meeste aandacht nadat werd onthuld dat een van Gavins assistenten, Ruby Rippey-Tourk genaamd, hem ervan beschuldigde een affaire met haar te hebben.

Nadat Ruby Rippey-Tourk Gavin Newsom ervan beschuldigde een affaire met haar te hebben, verdedigde zijn huidige vrouw Jennifer Siebel Newsom hem in 2007. Destijds waren Jennifer en Gavin pas aan het daten nadat zijn eerste huwelijk in een scheiding eindigde toen ze koos ervoor om Rippey-Tourk te bellen wanneer hij met een schrijver voor de blog SFist sprak.com. Terwijl ze met die schrijver praatte, beweerde Jennifer dat Rippey-Tourk een "geruite geschiedenis" had en ze ging verder met te stellen dat "de vrouw de boosdoener is" in dit geval.

Het is niet verwonderlijk dat de opmerkingen van Jennifer Siebel Newsom over Ruby Rippey-Tourk veel mensen boos maakten toen ze haar opmerkingen slachtoffer-blaming noemden. Aangezien Jennifer vaak heeft gesproken over het ophouden van vrouwen in het bedrijfsleven, waren veel mensen vooral verontwaardigd over de verklaring van Jennifer. Als gevolg hiervan verontschuldigde Jennifer zich kort nadat haar eerste opmerkingen online waren geplaatst. Verbazingwekkend genoeg bleef Jennifer echter achter Rippey-Tourk aan gaan in haar verontschuldiging.

"Het spijt me ten zeerste dat ik de afgelopen dagen enkele openbare verklaringen heb afgelegd die Alex en Ruby Tourk en alle anderen die bij deze kwestie betrokken zijn, hebben gekwetst. Dit is een zeer pijnlijke situatie voor alle betrokkenen en in mijn geval het leidde (sic) tot een uiting van frustratie die ik ten zeerste betreur."

Nadat ze beweerde dat ze "echt geen ander kwaad bedoelde dan Gavin te beschermen", riep Jennifer Rippey-Tourk weer uit."Ik heb geprobeerd om Ruby's kant van het verhaal te zien, maar helaas heeft iedereen in haar omgeving verhalen en zegt dat ze slecht nieuws is." Mensen werden toen boos door Jennifer's verontschuldiging om dezelfde reden waarom haar oorspronkelijke opmerkingen mensen kwaad maakten. Gezien hoe slecht deze hele aflevering voor Jennifer ging, is het logisch dat ze sindsdien zelden heeft gewogen op de controverses van haar nu-echtgenoot Gavin.

Aanbevolen: