Wat heeft de vrouw van Dick Van Dyke, Arlene Silver, gezegd over hun leeftijdsverschil van 46 jaar?

Inhoudsopgave:

Wat heeft de vrouw van Dick Van Dyke, Arlene Silver, gezegd over hun leeftijdsverschil van 46 jaar?
Wat heeft de vrouw van Dick Van Dyke, Arlene Silver, gezegd over hun leeftijdsverschil van 46 jaar?
Anonim

Veteraans acteur Dick Van Dyke nadert zijn 100ste verjaardag. De ster, die wordt geprezen om zijn zang, dans en acteerwerk, heeft in de loop van zijn carrière aan tal van projecten gewerkt en is vooral bekend door zijn werk aan de langlopende Dick Van Dyke Show en de films Chitty Chitty Bang Bang en Mary Poppins. In zijn persoonlijke leven is de vijfennegentigjarige getrouwd met visagist Arlene Silver, met wie hij in 2012 trouwde. Het stel is ongelooflijk gelukkig samen en vindt het niet erg om vragen te stellen over het buitengewone leeftijdsverschil tussen hen. Er zit 46 jaar tussen hen - Van Dyke is 95 en Silver is 49.

Dick noemde het trouwen met Arlene "een van de slimste zetten die ik ooit heb gedaan", maar wat heeft Arlene te zeggen over het ongelooflijke leeftijdsverschil in hun relatie?

8 Dick Van Dyke is eerder getrouwd geweest

Dick had verschillende relaties voordat hij Arlene ontmoette. Hij trouwde in 1948 met zijn eerste vrouw Margie Willett en ze kregen samen vier kinderen: Christian, Barry, Stacy en Carrie Beth. Ze scheidden uiteindelijk in 1984.

Na zijn scheiding woonde Van Dyke meer dan dertig jaar bij zijn partner Michelle Triola Marvin tot ze in 2009 overleed.

7 Dick Van Dyke en Arlene Silver ontmoetten elkaar in 2006

Dick en Arlene ontmoetten elkaar in 2006 tijdens de jaarlijkse SAG Awards. Ze bleven vrienden, en nadat Dick Michelle verloor en herstelde, begonnen ze te daten.

"Ik herinner me dat ik Dick aan de cateringtafel zag met zijn vlinderdas en zijn grote glimlach", herinnert Arlene zich. “Net toen ik ging zitten, zat hij naast me. Hij zei: 'Hallo, ik ben Dick.' Het eerste wat ik hem vroeg was: 'Was jij niet in Mary Poppins?'”

Het duurde niet lang voordat ze verloofd waren en in het huwelijksbootje stapten tijdens een intieme ceremonie in februari 2012, toen Van Dyke 86 jaar oud was.

6 En ze begonnen elkaar steeds meer te zien

Kort na de ontmoeting begon het paar elkaar te zien en de zaken begonnen zich snel te ontwikkelen. "Ik realiseerde me niet echt hoe krachtig de relatie werd", zei ze toen ze hun vroege dates besprak. “Ik zou komen, maar ik wilde hem niet lastig vallen, denk ik. Hij krijgt zoveel mensen om zich heen dat ik niet opdringerig wil zijn, dus ik zou gewoon zeggen dat ik na het werk langskom en we gaan eten, en het blijkt dat hij er de hele dag naar uitkeek."

Ze vervolgde: "Toen we samen aan een film werkten, was er een keer dat we een nachtopname deden … en hij lachte zoals hij altijd doet, maar het was de manier waarop hij werd verlicht of zoiets - hij had een trui aan en ik dacht: 'Wacht even!' Ik voelde me gewoon een beetje anders."

5 Wat heeft Arlene Silver gezegd over hun relatie?

Arlene is erg blij met Dick en heeft gesproken over hun relatie samen:

“Ik ben nog niet eerder getrouwd geweest, dus het is geweldig. Hij is de perfecte mens, maar hij is ook de perfecte partner”, zei ze. "Ik heb veel kikkers moeten doorstaan om mijn prins te krijgen."

Ze voegde eraan toe: "Het is een absoluut sprookje!! Het is als een moderne My Fair Lady. Elke dag geloven we nog steeds niet dat dit ons leven is.” Ze zei zelfs: "Dick is absoluut mijn prins!"

4 Wat heeft Dick Van Dyke over hun huwelijk gezegd?

Dick is ook heel open geweest over hun liefde, en heeft commentaar geleverd op de ongebruikelijke harmonie die ze samen hebben gevonden, en heeft beschreven hoe het leeftijdsverschil van bijna 50 jaar tussen hen werkt:

"Ze is erg volwassen voor haar leeftijd en ik ben erg onvolwassen voor mijn leeftijd, dus het is zo ongeveer goed!" vertelde hij Parade in 2013.

3 Hoe Dick jong van hart blijft

www.youtube.com/watch?v=YbzEpluH_LU

Dick heeft een trainingsregime dat hem kwiek houdt, en hij heeft dit genoemd als het geheim van zijn lange levensduur:

"Ik ben 95 en veel van mijn vrienden zullen deze [oefeningen] niet doen… Dus alle oude jongens daar, luister naar me, ik zeg je: je kunt een tijdje doorgaan lang- ik dans nog steeds! En zing!"

2 Wat heeft Arlene Silver gezegd over Dick Van Dyke als echtgenoot?

Hun leeftijdsverschil van 46 jaar heeft zeker geen invloed op hoe ze over elkaar denken. Ze lachen vaak en delen samen een grap. Omdat Dick zo jong van hart is, werkt hun relatie goed. Hierover gesproken zei Arlene:

“Hij is erg leuk. Hij is niet onvolwassen op een slechte manier. Hij is op een goede manier onvolwassen met het wonder van een kind, 'zei ze. “Hij is gewoon leuk, hij is ruimdenkend. Hij zit helemaal niet vast in zijn wegen. We zijn allebei als kinderen. We hebben het gevoel dat we allebei een tweede jeugd hebben.”

1 Arlene Silver weet dat ze een ongebruikelijke relatie hebben

www.youtube.com/watch?v=NuqDUeOR6yo

Hoewel hun huwelijk 'ongewoon' is, werkt het heel goed:

“Oorspronkelijk draaide het om Dicks leven, maar ik maak zo’n groot deel uit van zijn leven dat het een soort portret begint te worden van een ongewone relatie en hoe goed het werkt… alleen dat liefde tijdloos is, zei ze.

Aanbevolen: