Heeft een van de recente schandalen van Nick Cannon zijn vermogen beïnvloed?

Inhoudsopgave:

Heeft een van de recente schandalen van Nick Cannon zijn vermogen beïnvloed?
Heeft een van de recente schandalen van Nick Cannon zijn vermogen beïnvloed?
Anonim

Nick Cannon's roem strekt zich uit over meerdere generaties, maar de afgelopen jaren heeft hij een aantal interessante controverses in de media gehad. Om te beginnen werd hij bedrogen omdat hij zeven kinderen had, maar hij maakte ook enkele ongemakkelijke opmerkingen die leidden tot disciplinaire maatregelen bij zijn grootste optreden.

Toch was Nick Cannon vanaf 2020 ongeveer $ 50 miljoen waard, wat niets is om te spotten voor iemand die beroemd werd op Nickelodeon. Hoewel een deel van dat geld blijkbaar afkomstig was van zijn echtscheidingsconvenant met dank aan Mariah Carey.

Fans vragen zich echter af of een van Nicks schandalen zijn vermogen heeft beïnvloed. En het antwoord is, misschien.

Hoeveel is Nick Cannon nu waard?

Hoewel zijn nettowaarde vanaf 2020 werd gerapporteerd als ongeveer $ 50 miljoen, citeren verschillende bronnen verschillende cijfers. Sommigen zeggen dat Nick vanaf 2021 slechts $ 30 miljoen waard is, terwijl anderen speculeren dat hij meer waard is, zoals $ 60 miljoen.

Ongeacht welke bron fans geloven, dat is een mooie brok verandering voor de vader van zeven. Toch kunnen de variërende hoeveelheden het gevolg zijn van enkele van de veranderingen in Nicks professionele en persoonlijke leven.

Is de familie van Nick Cannon rijk?

Voordat Nick in de persoonlijke financiën van Nick duikt, willen veel fans weten of hij uit een miljardairsfamilie komt, of dat hij een geboren miljonair is. En hoewel veel koppen van artikelen schreeuwen over Nicks achtergrond, lijkt het erop dat de beweringen dat zijn familie rijk is, geen verdienste hebben.

Nicks vader is zelfs nog steeds in zijn leven, hoewel zijn ouders zijn gescheiden toen Cannon nog een kind was. Nicks grootvader had ook een hand in het opvoeden van hem, maar hij lijkt tegenwoordig een goede relatie met zijn vader te hebben.

Nicks vader zei zelfs, toen hem werd gevraagd naar zijn zeven kleinkinderen: "Ik geloof dat kinderen zegeningen zijn. En ik leer mijn zoon: 'Verdien zoveel mogelijk geld en krijg zoveel mogelijk kinderen'."

Wat betreft de miljardairstatus? Het lijkt erop dat niemand in de Cannon-familie dat voorrecht kan claimen.

Beta alt Nick Cannon kinderbijslag?

Een grote vraag over hoe goed het vermogen van Nick Cannon gaat, is of hij alimentatie beta alt voor zijn kinderen. Zoals zijn vader opmerkte, is het belangrijk om genoeg geld te verdienen om het groeiende broed te ondersteunen.

Maar Nick heeft nog een paar andere dingen te overwegen als het gaat om betalen om zijn kinderen te onderhouden. Om te beginnen eindigde zijn scheiding van Mariah Carey zonder kinderbijslag voor de superster.

Hoewel Nick naar verluidt een paar miljoen van zijn ex heeft ontvangen in een echtscheidingsconvenant, hoeft hij geen kinderbijslag te betalen. Hij wordt echter door de rechtbank bevolen om $ 5000 per maand te investeren in een trustfonds voor de tweeling.

Dus hij is niet per se afhankelijk van de kinderbijslag, maar terwijl Mariah en Nick de voogdij verdelen en voor de tweeling zorgen, heeft hij de taak om bij te dragen aan hun financiële toekomst.

Maar hoe zit het met de rest van Nicks kinderen? De opmerkingen van zijn vader lijken nu wat duidelijker, inclusief zijn advies aan Nick; "Zoon, heb je de juiste vragen gesteld? En heb je de juiste antwoorden gekregen? En heb je het op schrift gesteld?"

Het klinkt alsof meneer Cannon zijn zoon aanmoedigde om overeenkomsten te laten ondertekenen met de moeders van al zijn baby's, wat erop kan wijzen dat hij helemaal geen kinderbijslag wil krijgen.

Heeft Nick Cannon geld verloren vanwege zijn schandalen?

Van het verwekken van zeven kinderen tot het maken van wat volgens de meeste mensen 'antisemitische opmerkingen' waren, samen met 'zwarte supremacistische' uitspraken, Nick is veel in de media geweest om niet zo geweldige redenen. Maar had een van dat slechte gedrag invloed op zijn vermogen?

Alle bronnen wijzen op geen.

In feite heeft ViacomCBS -- die eigenaar is van Nickelodeon -- Nick ontslagen na zijn racistische opmerkingen. Maar nadat het bedrijf Cannon had beëindigd, verontschuldigde hij zich en liet hij hem doorgaan met zijn show 'Wild 'N Out'.

Bovendien hield Fox hem zonder veel tamtam aan als presentator van 'The Masked Singer' na een publieke verontschuldiging.

Het lijkt vrij duidelijk uit de verklaring van ViacomCBS dat, hoewel ze Cannons opmerkingen veroordeelden, ze bereid waren hem te vergeven -- en hem op de loonlijst te houden.

Hoe verdient Nick Cannon nu geld?

Sinds ViacomCBS hem vergaf, verdient Nick nog steeds geld als presentator van een tv-show, en hij presenteert ook een radioshow. En de enigszins in ongenade gevallen ster zal ook zijn eigen tv-serie hebben, simpelweg getiteld 'Nick Cannon', per IMDb.

Met al zijn tv- en filmprojecten is er duidelijk niets dat Nick ervan weerhoudt om door te gaan met toevoegen aan zijn vermogen. En zelfs met de controversiële beslissingen die hij heeft genomen over zijn levensstijl -- om nog maar te zwijgen van de riskante persoonlijke uitspraken -- lijkt het er niet op dat hij in Hollywood uit de gratie (of rijkdom) zal raken.

Aanbevolen: