Wat heeft Jeremy Meeks gezegd over het opvoeden van zijn zonen, Jeremy Meeks Jr. en Jayden Meeks-Green?

Inhoudsopgave:

Wat heeft Jeremy Meeks gezegd over het opvoeden van zijn zonen, Jeremy Meeks Jr. en Jayden Meeks-Green?
Wat heeft Jeremy Meeks gezegd over het opvoeden van zijn zonen, Jeremy Meeks Jr. en Jayden Meeks-Green?
Anonim

Een mugshot is misschien wel het laatste dat je zou verwachten om je roem en fortuin te brengen, en al helemaal niet een nieuwe carrière. Te vaak hebben de rijken en beroemdheden hun gezichten over het nieuws bespat terwijl politiebureaus hun mugshots aan de media vrijgeven. En hoewel mugshots van beroemdheden in de loop der jaren helaas niet zo onverwacht zijn geworden vanwege hun soms hedonistische levensstijl, zal zo nu en dan een mugshot van een burger viraal gaan, de aandacht op hun leven vestigen en ze misschien zelfs veranderen in het proces.

Dit overkwam Jeremy Meeks in 2014. Meeks, 32 op het moment van zijn arrestatie, was zo fotogeniek in zijn mugshot dat het ertoe leidde dat hij een modellencontract verwierf en op de catwalk liep tijdens de New York Fashion Week 2017 bij zijn vrijlating uit de gevangenis.

Meeks had al een zoon met zijn eerste vrouw, voorafgaand aan zijn eerste arrestatie, en zijn familie groeide nadat hij een tweede zoon had gekregen met zijn toenmalige vriendin na zijn periode in de gevangenis. Wat heeft de knappe vader te zeggen over zijn familie?

7 Wie is Jeremy Meeks?

Meeks haalde in juni 2014 de krantenkoppen over de hele wereld na zijn arrestatie wegens zijn betrokkenheid bij de Crips-bende. De politie van Stockton had een bende-actie uitgevoerd, Operation Ceasefire genaamd, en Meeks en twee anderen gearresteerd en hun foto's op Facebook geplaatst. In afwachting van zijn proces, won Meeks' mugshot aan populariteit vanwege zijn goede uiterlijk, en verwierf hij meer dan 15.000 likes op zijn mugshot in 24 uur alleen op Facebook. De media begonnen hem de 'hete misdadiger' te noemen. Aangezien Meeks eerder in 2002 een gevangenisstraf had uitgezeten en in het bezit van een vuurwapen werd aangetroffen, werd hij ervan beschuldigd een misdadiger te zijn in het bezit van een vuurwapen. Meeks werd veroordeeld tot 27 maanden gevangenisstraf, waarvan tussen februari 2015 en maart 2016 uiteindelijk 13 maanden.

6 Een Mugshot-carrière

Op 4 maart 2016, vier dagen voordat hij uit de gevangenis werd vrijgelaten, kondigde White Cross Management aan dat ze een managementcontract met Meeks hadden getekend. Zijn catwalkdebuut vond plaats in februari in de New York Public Library tijdens de New York Fashion Week. Meeks bleef de volgende jaren werken, onder meer samen met Gigi Hadid tijdens de Milan Fashion Week 2018, en werkte samen met het in Frankfurt gevestigde modebedrijf Fashion Concept GmbH aan een modelijn in naam van Meeks, die in juli 2020 werd uitgebracht. acteerdebuut toen hij speelde in de speelfilm Trigger, samen met Kylie Jenner's ex-bestie Jordyn Woods.

5 Top(Shop) Vriendin

Meeks en Topshop erfgename en Made In Chelsea alumnus Chloe Green werden in juni 2017 kussend gespot op een jacht in Turkije. Meeks was destijds nog wettelijk getrouwd met zijn eerste vrouw Melissa Meeks. Twee weken later vertelde een bron aan US Weekly dat de twee instant chemie hadden, maar dat het langzaam ging. Een week later bevestigde hij dat de twee een paar waren en vertelde hij paparazzi dat hij en Green verliefd waren. Het paar bracht de volgende maanden door met reizen over de hele wereld, en in maart 2018 kondigden ze aan dat ze in verwachting waren.

4 Jayden is geboren

Jayden Meeks-Green werd geboren in mei 2018, het eerste kind van Chloe Green en de tweede van Jeremy Meeks. Het paar kondigde de geboorte aan op Instagram en schreef: "Mama en baby maken het allebei goed. We vragen vriendelijk om onze privacy te respecteren. Veel liefs Chloe &Jeremy." En ondanks verlovingsgeruchten in de zomer van 2019, zouden de twee naar verluidt in augustus stoppen, waarbij Meeks niets dan ondersteunende woorden te zeggen had over zijn ex van twee jaar.

3 Hoe co-ouder te worden

"Ik ben single. Ik probeer me op mezelf te concentreren", vertelde het model in oktober 2020 aan Extra. "Ik heb een ongelooflijke relatie met Chloe… de moeder van mijn 2-jarige. En nu heb ik een relatie met de moeder van mijn oudste zoon… We hebben allemaal co-ouderschap. Het zijn ongelooflijke moeders, "zei hij, verwijzend naar zowel Green als Melissa Meeks, zijn ex-vrouw en moeder naar zijn eerste kind Jeremy Meeks Jr, 11. In 2019 plaatste Meeks een afbeelding van Green met Jeremy Jr op zijn Instagram-pagina met de bijschrift "Ik hou van deze foto [Chloe Green], bedankt dat je van hem houdt alsof hij van jou is", vergezeld van de biddende handemoji.

Het model sprak ook over de moeilijkheden die hij en andere ouders in het hele land hebben ondervonden tijdens de lockdown, terwijl kinderen veel meer thuis zijn dan de meeste ouders gewend zijn. "Ik realiseer me dat ik, net als de rest van de Verenigde Staten, niet slimmer ben dan een vierdeklasser," zei hij.

2 Een duister verleden

En terwijl de voormalige misdadiger en zijn twee exen uitzoeken hoe ze hun kinderen kunnen co-ouderen (een rechtbank heeft bepaald dat Jeremy Jr 70% van zijn tijd met zijn vader moet doorbrengen), deelde Meeks duistere feiten over zijn eigen jeugd die hij niet herhaald wil zien. "Mijn beide ouders waren heroïneverslaafden," zei Meeks, "ik was een heroïnebaby. Dus mijn jeugd was heel, heel donker. Mijn vader pleegde een moord toen ik negen maanden oud was en vermoordde de beste vriend van mijn moeder. Omdat hij naar ons op zoek was en zij de enige was die wist waar we waren. En ze wilde het hem niet vertellen, dus stak hij haar dood. Niet wetende dat we het appartement recht boven haar hadden gehuurd."

1 Een betere toekomst

Terwijl het er voorlopig op lijkt dat de misdadiger die model werd en acteur werd, zijn jongste zoon buiten de schijnwerpers houdt, is Meeks zeker niet verlegen om zijn oudste zoon Jeremy Jr. aan zijn volgers op social media te laten zien media. Jeremy Jr. noemt zijn zoon zijn "mini-me" en verschijnt regelmatig op de Instagram-pagina van de ster, waar Meeks throwback-foto's van Jeremy Jr. als baby heeft gepost, met het onderschrift "TBT … Lil Jeremy's eerste knipbeurt. Het is gek. Hij word over een paar maanden 12 jaar. Ik hou van je Baby Boy. Meer dan woorden ooit kunnen uitleggen."

Begin 2020 plaatste Meeks ook een afbeelding van het paar, met de tekst "Gelukkig nieuwjaar…….2020 wordt zo geweldig. Ik heb zoveel om aan te werken en te veranderen, maar ik heb zin in de toekomst. Ik ben ook erg trots op mijn kinderen, ik ben ongelooflijk gezegend." Later dat jaar voegden Meeks en zijn zoon zich bij duizenden demonstranten die door Beverly Hills marcheerden om steun te betuigen aan de Black Lives Matter-beweging in de nasleep van de moord op George Floyd.

Aanbevolen: