Harry Styles helpt een fan naar buiten te komen voor 90.000 brullende fans

Inhoudsopgave:

Harry Styles helpt een fan naar buiten te komen voor 90.000 brullende fans
Harry Styles helpt een fan naar buiten te komen voor 90.000 brullende fans
Anonim

Harry Styles - die onlangs zichzelf opdeed als een solo-act om rekening mee te houden - hielp de droom van een gelukkige fan uitkomen tijdens een emotioneel moment tijdens een recent concert in Londen. Terwijl er ongeveer 90.000 Stylers waren ingepakt in het Wembley Stadium voor de show, slaagde de gelukkige fan erin om een bord te laten bezorgen bij de W atermelon Sugar-zanger op het podium - waar hij de fan vervolgens hielp om als homo naar buiten te komen onder een daverend applaus.

Een fan genaamd Matteo had een extra speciale Pride-maand dankzij Harry Styles

De fan - genaamd Matteo - had een speciaal briefje op een stuk karton gemaakt en dit naar de show gebracht met de enige bedoeling om Harry aan zijn eenvoudige verzoek te laten voldoen. Op het bord stond: "Van Ono tot Wembley: Help me naar buiten te komen."

Tijdens een korte pauze tussen de nummers merkte Harry het bord op, plukte het van het publiek en hield het omhoog zodat iedereen het kon zien, wat werd begroet met een daverend applaus van de overvolle menigte. Harry - die meer dan blij leek om de eer te bewijzen - vroeg de fan in kwestie: "Dus je wilt dat de mensen van Wembley je naar buiten brengen?"

Nadat de gelukkige fan ermee instemde, gaf Harry het bord terug en pakte een Pride-vlag

"Als deze vlag boven mijn hoofd gaat, ben je officieel uit, oké?" De voormalige One Direction-zanger vertelde de Italiaanse fan. "Ik denk dat het zo werkt … wanneer deze [vlag] over het hoofd gaat, je bent officieel homo, mijn jongen!”

Harry zette een show op

Natuurlijk - Harry is een artiest - en als zodanig was hij niet van plan om snel met die vlag te zwaaien en verder te gaan met zijn show. In plaats daarvan deed de As It Was-crooner het publiek versteld staan en bouwde hij spanning op. Harry zwaaide met de vlag, hoewel nooit boven zijn hoofd, terwijl hij heen en weer steigerde over het podium. Hij liet een reeks "oo's" en "ahh's" horen terwijl hij het publiek plaagde door te doen alsof hij de vlag ophief voordat hij grapte: "Nee, nog steeds hetero!"

Toen gebeurde het dan eindelijk. Op dat moment, tijdens Pride-maand 2022, hief Harry de vlag boven zijn hoofd en vervulde de wens van die gelukkige fan. “Gefeliciteerd, Matteo. Je bent een vrij man, 'zei Harry, terwijl fans Matteo collectief feliciteerden met zijn grote moment met een uitbarsting van applaus.

Aanbevolen: