Colton Underwood onthult dat ex Cassie's straatverbod hem ertoe bracht naar buiten te komen

Inhoudsopgave:

Colton Underwood onthult dat ex Cassie's straatverbod hem ertoe bracht naar buiten te komen
Colton Underwood onthult dat ex Cassie's straatverbod hem ertoe bracht naar buiten te komen
Anonim

Colton Underwood ging van geliefde Bachelor naar verachte stalker, naar de eerste homoseksuele vrijgezel in al die twee jaar. In 2019 was Underwood The Bachelor tijdens seizoen 23 en hij sprong uiteindelijk over een hek om de genegenheid van Cassie Randolph te winnen.

Het paar had bijna twee jaar een relatie en het leek alsof er een verloving om de hoek stond. De dingen namen helaas een donkere wending en Colton werd obsessief en stalkerig jegens Randolph nadat ze het in mei 2020 met hem had uitgemaakt.

Cassie heeft in september 2020 een straatverbod tegen hem ingediend wegens beschuldigingen van onder meer stalking en intimidatie. Colton onthulde dat hij Cassie en de mogelijkheid om hetero te zijn niet kon loslaten, wat hem ertoe bracht dingen te doen die hij nooit bij zijn volle verstand zou doen.

"Ik was mentaal niet op een goede plek na de breuk", geeft Underwood toe. 'Ik was mezelf echt kwijt. En ik was een ellendig mens. Ik kan me niet genoeg verontschuldigen tegenover Cassie en haar familie.' Hij voegde eraan toe: "Het was zo'n verwarrende tijd. Ik wist dat ik worstelde met mijn seksualiteit, maar tegelijkertijd werd ik verliefd op een vrouw. Dat bracht me in een spiraal na de breuk omdat ik dacht dat ik iemand had gevonden wie zou me hetero kunnen maken. En ik wilde het niet laten gaan."

Colton's nieuwe docuserie, Coming Out Colton gaat op 3 december in première op Netflix en volgt Underwood's coming-out-reis. De nieuwe realityserie laat zien hoe hij in het reine komt met zijn seksualiteit en zijn breuk met Cassie Randolph.

'Coming Out Colton' Trailer

Hier is een eerste blik op Coming Out Colton.

Zowel Cassie als Colton hebben hun wervelende romance achter zich gelaten en lijken op een betere plek te zijn. Cassie heeft momenteel een relatie met de 25-jarige muzikant Brighton Reinhardt, terwijl Colton een relatie heeft met politiek strateeg Jordan C. Brown.

Cassie en Colton hebben geen contact meer met elkaar gehad sinds het incident met het straatverbod. De bestelling werd twee maanden later ingetrokken, maar er was gewoon te veel onrust in hun relatie.

Underwood, die sindsdien niet meer met Randolph heeft gesproken, verklaarde: "Ik zou graag alles met haar willen ophelderen, maar ik begrijp het ook als ze nooit meer met me wil praten. Ik begrijp het. En Ik ben nergens voor op de vlucht."

Cassie en Colton in hun nieuwe relatie

Cassie & Brighton.

Coltons nieuwe vriend, Jordan.

Coming Out Colton gaat deze vrijdag in première op Netflix.

Aanbevolen: