Harry Styles heeft onlangs een fan geholpen om naar haar moeder te komen

Inhoudsopgave:

Harry Styles heeft onlangs een fan geholpen om naar haar moeder te komen
Harry Styles heeft onlangs een fan geholpen om naar haar moeder te komen
Anonim

Harry Styles heeft een solide relatie met zijn fans. Sinds zijn dagen in de boyband One Direction, die monumentaal waren in zijn opmars naar roem, heeft Styles tijd vrijgemaakt voor zijn fans en zoveel mogelijk met hen omgegaan. Hij staat vooral bekend om het contact met zijn fans tijdens concerten, het reageren op hun signalen en het sturen van berichten van liefde en positiviteit. De zanger streefde bijna naar een carrière als bloemist, maar fans zijn dankbaar dat hij zijn dromen heeft gevolgd om muzikant te worden en zo een grote impact op hun leven heeft kunnen hebben.

Naast het helpen van een fan bij het onthullen van een geslacht tijdens zijn concert, haalde Styles onlangs de krantenkoppen omdat ze een fan hielp uit de kast te komen voor haar moeder, die ook in het publiek zat. Blijf lezen om erachter te komen hoe Styles de fan heeft geholpen en wat haar moeder daarop te zeggen had.

Het incident bij de 'Love On Tour'-show van Harry Styles

Eind 2021 trad Harry Styles op in Milwaukee, Wisconsin als onderdeel van zijn Love on Tour-show. Op dat moment zag hij een fan in de algemene toelatingskuil die een bord omhoog hield met de tekst: "Mijn moeder is in sectie 201. Help me naar buiten te komen."

Op ware Harry Styles-manier stopte de zanger zijn show om het te onderzoeken en vroeg hij de fan, McKinley McConnell, om meer informatie. 'Wat zou je tegen je moeder willen zeggen?' vroeg hij aan McConnell. "Ik kan het haar vertellen als je wilt."

Na wat heen en weer geklets vertelde McConnell aan Styles dat ze wilde dat hij haar moeder het nieuws zou vertellen. Styles ging toen vrolijk naar de andere kant van het podium om met de moeder van McConnell in het andere gedeelte te praten. "Lisa, ze is homo!" schreeuwde hij, terwijl de menigte juichte tijdens het speciale moment.

De reactie van de moeder van de fan

McConnells moeder was te zien op de schermen van het concert en bedekte haar gezicht met haar fans nadat Styles haar het nieuws had verteld. Toen blies ze kusjes naar haar dochter in de algemene toelatingssectie hieronder, schijnbaar haar zegen gevend.

Later gaf McConnell toe dat haar moeder haar zei: "Je had altijd al een flair voor dramatiek" als reactie op het moment van het concert. "Ik ben echt meer dan gezegend dat mijn beide ouders me zo steunen", zei McConnell over coming out (via People). "En ik denk dat ze dat waarschijnlijk altijd al vermoedden, ook al probeer je te doen alsof ze dat niet doen. Ze bleef maar zeggen dat ze van me houdt en trots op me is."

Harry Styles' geschiedenis van het helpen van fans

De show in Milwaukee was niet de eerste keer dat Harry Styles een fan hielp om uit de kast te komen voor iemand in hun leven. In 2018 merkte hij dat een andere fan een soortgelijk bord omhoog hield met de tekst: "Ik kom naar mijn ouders vanwege jou!" Als reactie schreeuwde Styles: "Tina, ze is homo!"

Ook in 2021 hielp Styles een fan om haar biseksualiteit publiekelijk aan te kondigen door haar Pride-vlag te nemen en deze op het podium te hijsen onder gejuich van het publiek.

Een pleitbezorger voor de LGBTQIA+-gemeenschap

Zelfs voordat hij aan 'Love on Tour' begon, was Harry Styles altijd een trotse pleitbezorger van de LBTQIA+-gemeenschap. Ook in 2018 zwaaide hij met de Pride-vlag op het podium van Madison Square Garden in New York City (en ook in Mexico City en San Francisco) tijdens Pride Month.

Over het zwaaien met de vlag in een interview met Rolling Stone in 2019, gaf Styles toe dat hij zich uitspreekt zodat zijn fans zich minder alleen voelen. "Ik wil ervoor zorgen dat mensen zich op hun gemak voelen om te zijn wat ze willen zijn", zei hij (via Insider). "Misschien kun je tijdens een show even weten dat je niet alleen bent."

De zanger vertelt fans tijdens zijn shows ook regelmatig dat hij van ze houdt, ongeacht hun seksuele geaardheid of identiteit.

Harry Styles Gender-Fluid Fashion

Harry Styles staat ook bekend om zijn gender-fluïde modekeuzes en trok wereldwijd de aandacht voor het dragen van een jurk op de cover van Vogue in december 2020. Styles heeft ook openlijk gesproken over zijn modekeuzes en legt uit dat het niet nodig is om zo rigide vast te houden aan mannelijke of vrouwelijke stijlen. Een van zijn grootste mode-inspiraties is zelfs Shania Twain!

"Wat vrouwen dragen. Wat mannen dragen. Voor mij is het daar geen kwestie van", zei hij (via Insider). "Als ik een mooi shirt zie en krijg te horen: 'Maar het is voor dames.' Ik denk: 'Okaaaay? Maar ik wil hem niet minder dragen.' Ik denk dat op het moment dat je je meer op je gemak voelt met jezelf, het allemaal een stuk makkelijker wordt."

Harry Styles labelt zichzelf niet

Wat zijn eigen seksuele geaardheid en identiteit betreft, voelt Harry Styles niet de behoefte om zichzelf te labelen en komt hij op voor de gemeenschap zonder zulke labels te gebruiken.

"Ik heb niet het gevoel dat het iets is dat ik ooit heb gevoeld alsof ik iets over mezelf moet uitleggen", zei hij (via Insider), ook onthullend in een interview met Bizarre dat "iedereen gewoon moet zijn wie hij is wil zijn.”

Aanbevolen: