A Timeline Of Brendan Schaub, Bobby Lee en Khalyla Kuhn's Feud

Inhoudsopgave:

A Timeline Of Brendan Schaub, Bobby Lee en Khalyla Kuhn's Feud
A Timeline Of Brendan Schaub, Bobby Lee en Khalyla Kuhn's Feud
Anonim

Brendan Schaub is zonder twijfel een van de meest polariserende figuren in podcasting en de wereld van stand-up. De man heeft in relatief korte tijd voor veel controverse gezorgd. Met geruchten dat zijn komische carrière, laten we zeggen, "geholpen" of mogelijk gemaakt door Joe Rogan en een groot aantal andere problemen, voelt Schaub waarschijnlijk al geruime tijd de angel en heeft hij nu besloten terug te bijten.

Onlangs is de controverse rond Schaub naar een nieuw niveau getild en collega-komiek/podcaster Bobby Lee en belangrijke andere Khalyla Kuhn bevinden zich in een baan rond het steeds groter wordende drama dat planeet Schaub is. Dus laten we eens kijken hoe dit allemaal begon, zullen we?

8 Wie is Brendan Schaub?

Brendan Schaub is een voormalig zwaargewicht mixed martial artist die deelnam aan de UFCNa een reeks verliezen en ongelukkig te zijn met de UFC/Reebok-goedkeuringsovereenkomst, waagde Schaub zich in de steeds groter wordende wereld van podcasting voordat hij een carrière als stand- up comic op zijn cv. Schaubs shtick van het zeggen van een aantal behoorlijk schandalige dingen en zijn … unieke soort komedie heeft, in alle eerlijkheid, hem veel fans opgeleverd en zijn arbeidsethos heeft hem het respect van zijn collega's opgeleverd (zoals Joe Rogan, die te maken heeft gehad met zijn eigen controverse de laatste tijd.)

7 Een beetje informatie over Bobby Lee, Khalyla Kuhn en ‘TigerBelly’

Bobby Lee betrad de wereld van stand-upcomedy in 1994, maar werd beroemd in de sketchcomedyshow Mad TV. Na een lange periode in de show (voordat hij twee keer werd ontslagen wegens drugsmisbruik, waar de komiek pas in 2020 mee worstelde) en een reeks rollen in film en tv, lanceerde Lee in 2015 de TigerBelly-podcast met Khalyla Kuhn.

6 Lee, Schaub en Kuhn waren in het verleden heel vriendelijk

Het trio van Brendan Schaub, Bobby Lee en Khalyla Kuhn deelden een wederzijdse vriendschapin het verleden. Bobby Lee heeft verschillende optredens gedaan in de podcast The Fighter and the Kid, terwijl Schaub te gast was op TigerBelly. Schaub heeft gezegd dat hij Lee als een van zijn goede vrienden beschouwt, en zowel hij als Lee's partner Khalyla hebben een paar onschuldige flirterige opmerkingen gedeeld tijdens Schaub's TigerBelly-optredens (misschien niet zo onschuldig na de show? Ja, daarover later meer).

5 Het begon allemaal met een ‘DM’ van meneer Schaub

In een aflevering van Trash Tuesday,, een podcast gehost door Khalyla Kuhn, komiek Annie Lederman en actrice Esther Povitsky, zei Lederman dat na een comedyset een zekere niet nader genoemde komiek met de initialen "B. S." vroeg de komiek om hem naar haar truck te brengen, en het leek erop dat hij ervan uitging dat het zou eindigen met een seksuele gunst voor het feest in kwestie. Lederman verklaarde dat ze onmiddellijk "B. S." werd. omlaag. Dit leidde ertoe dat Khalyla reageerde met: "Hij kwam zo hard voor me, en we kennen zijn kuiken." Uiteindelijk zou Kuhn dat drie jaar geleden op oudejaarsavond onthullen, terwijl hij aan het eten was met zijn familie, "B. S." had haar een bericht gestuurd met de vraag: "Wat doe je later?" Uiteindelijk werd onthuld dat "B. S." was inderdaad Brendan Schaub (Echt waar? Denk niet dat dat een echte kopstoot was, gezien de super subtiele hints die tijdens de podcast zijn gevallen.)

4 Schaub ligt sinds laat onder vuur van YouTubers

Schaub heeft onlangs de woede van makers van inhoud op YouTube getrokken. Naar verluidt afkomstig van de acteur van The Tax Collector die onlangs een YouTuber aanklaagde voor meer dan gemaakte grappen, is Schaub het onderwerp geworden van spot en spot voor zijn recente gedrag. YouTubers die anders apathisch zouden zijn tegenover Schaub, zijn nu gefocust op het volgen van de acties van Schaub op het platform en het melden van valse claims. De komiek is een vrij groot doelwit geworden voor makers van inhoud op het platform. Ziet er niet goed uit.

3 Schaub verscheen op de ‘TigerBelly’-podcast in een poging om zijn naam te zuiveren

Na de onthullingen op Trash Tuesday reageerde Schaub met beschuldigingen dat Bobby Lee of medewerkers van de TigerBelly-podcast verantwoordelijk waren voor een lasterlijke Subreddit die zich toelegde op het bezoedelen van zijn naam, naast andere kleine vervelende weetjes. Dit zou ertoe leiden dat Schaub en podcast co-host Bryan Callen (meestal Callen) Lee en Kuhn verbaal zouden aanvallen via de telefoon. In een poging zijn naam te zuiveren, verscheen Schaub op de TigerBelly- podcast. Het resultaat was een lang gesprek tussen Lee, Schaub en Kuhn, waarbij Schaub beweerde dat hij bewijs had om zijn bewering te staven en Kuhn verklaarde dat ze de gastheer van Fighter en de Kid niet geloofde. De show eindigde zonder dat er iets werd opgelost.

2 Kuhn roosterde Schaub en sprak over zijn 'bewijs' op 'Trash Tuesday' na zijn 'TigerBelly'-uiterlijk

Kuhn sprak over Schaubs TigerBelly-optreden op de volgende Trash Tuesday. Kuhn bracht haar co-hosts op de hoogte van de gebeurtenissen die plaatsvonden en maakte er een punt van om Schaubs "bewijs" uit te leggen en te bespotten voordat ze bekend maakte dat ze niet bang is voor Schaub en andere "bewijs" vooruit. Sindsdien is er niets meer van Schaub.

1 Wat brengt de toekomst voor Brendan Schaub?

Met zijn nieuwste special The Gringo Papi die over de hele linie wordt gepand, geselecteerde YouTubers die zich richten op alles waar de naam van Schaub aan vast zit, en zelfs andere komieken die hun gevoelens beginnen te uiten, is de toekomst misschien niet zo rooskleurig als de voormalige mixed martial artist hoewel het zou zijn. Om de Gringo Papi zelf te citeren, deze situatie is momenteel behoorlijk, "Dicey, Dicey!"

Aanbevolen: