Elk moment dat leidde tot het uiteenvallen van Bobby Lee en Khalyla Kuhn

Inhoudsopgave:

Elk moment dat leidde tot het uiteenvallen van Bobby Lee en Khalyla Kuhn
Elk moment dat leidde tot het uiteenvallen van Bobby Lee en Khalyla Kuhn
Anonim

Bobby Lee en voormalig significant andere Khalyla Kuhn hebben er officieel mee opgehouden. Dit komt als een schok voor sommige fans van het paar, terwijl anderen erop zullen wijzen dat de letters op de muren nog lang zichtbaar zullen zijn. Hoe dan ook, het paar van 10 jaar heeft fans verzekerd dat ze vrienden en zakenpartners zullen blijven en hun podcast TigerBelly zullen blijven co-hosten.

Dus, wat zorgde ervoor dat deze paar van 10 jaar een einde maakten aan wat veel fans als een gelukkige relatie beschouwden? Laten we eens kijken naar de Lee/Kuhn-relatie en ontdekken wat de ondergang van het podcasting-paar veroorzaakte.

9 Wie is Bobby Lee?

Bobby Lee is een komiek/acteur/podcaster die omstreeks 1971 in Californië werd geboren. Hij kreeg bekendheid nadat hij was gecast in de Fox sketch comedy-serie MAD TV, waar hij debuteerde met vele beroemde en terugkerende personages voor de serie ' opzegging. Lee speelde in de loop van de jaren na het einde van MAD TV in verschillende films. Bij het bespreken van alles wat de Bobby Lee sinds MAD TV heeft gedaan, is zijn podcast TigerBelly de meest prominente. De populaire podcast is gemaakt in samenwerking met Khalyla Kuhn.

8 Wie is Khalyla Kuhn?

Khalyla Kuhn werd in 1984 in de Filippijnen geboren. Haar familie verhuisde naar de VS toen ze nog jong was, waar ze uiteindelijk zou gaan studeren, met als hoofdvak biochemie. Kuhn ontmoette elkaar uiteindelijk en raakte romantisch betrokken bij Bobby Lee voordat het paar samen de TigerBelly-podcast creëerde en presenteerde.

7 Al vroeg vonden fans Khalyla's behandeling van Lee onaangenaam

In de begindagen van de TigerBelly-podcast begonnen fans van de show te merken dat Khalyla's behandeling van Bobby onaangenaam was. Van Kuhn's opmerkingen over TigerBelly over het niet aantrekkelijk vinden van Lee om Lee over verschillende onderwerpen te ontmaskeren, hebben fans van de show de subtiele en niet zo subtiele prikken opgepikt die Khaylyla in de loop der jaren heeft uitgedeeld. Dit heeft ertoe geleid dat fans op verschillende forums, zoals Reddit, niet erg hoog zijn over mevrouw Kuhn. Om eerlijk te zijn, lijken de weerhaken die door Kuhn zijn weggegooid, komisch van aard te zijn.

6 Lee's gevoelens jegens Kuhn begonnen te veranderen na een incident in de Filippijnen

In een aflevering van TigerBelly, nadat Lee aan hun publiek had aangekondigd dat het paar uit elkaar was, maakte Lee bekend op welk punt hun relatie begon te veranderen. Lee legde uit dat hij zich jaren geleden, toen hij in de Filippijnen was, na een behandeling met Kuhns medische toestand, meer als haar verzorger voelde en niet als een minnaar. Lee zei ook dat hij begon te fantaseren over andere vrouwen. Dit incident leek de eerste vonk te zijn die uiteindelijk zou leiden tot het einde van hun relatie. Lee zei zelfs dat Kuhn had geprobeerd de relatie te redden, maar het mocht niet baten.

5 Lee verklaarde dat hun relatie een tijdje open was

In de TigerBelly-podcast hebben zowel Lee als Kuhn voor de grap gezegd dat ze graag bij andere mensen willen zijn. Het lijkt er echter op dat er een kern van waarheid begraven lag in het geestige heen en weer. Bobby stelde voor dat Kuhn iemand anders zou zien, omdat de romantische gevoelens aan zijn kant niet langer aanwezig waren. Lee zei echter dat hij nog steeds van Khalyla hield en dat zij zijn beste vriendin is.

4 Het Brendan Schaub-incident was mogelijk het breekpunt

Voordat het trio verwikkeld raakte in een vete, waren Lee, Kuhn en Brendan Schaub allemaal vrienden, en Schaub verscheen in het verleden op de TigerBelly-podcast. Die vriendschap eindigde echter toen het publiek erachter kwam dat Schaub seksuele avances had gemaakt in de richting van zowel Kuhn als Kuhn's Trash Tuesday co-host Annie Lederman. Dit ontstak de vete tussen Schaub en Kuhn, waarbij Lee werd meegenomen voor de rit en een telefoontirade meemaakte die werd uitgedeeld door zowel Schaub als Bryan Callen. Dit deed Schaub natuurlijk geen goed, aangezien de reputatie van de komiek in de comedy-gemeenschap de laatste tijd niet geweldig is geweest, maar de vete lijkt de laatste nagel aan de Lee/Kuhn-relatiekist te zijn geweest.

3 Het voormalige koppel maakte een officiële aankondiging op de TigerBelly Podcast

De officiële aankondiging van het uiteenvallen van Lee/Kuhn kwam tijdens TigerBelly-aflevering 355. Het voormalige stel was duidelijk overstuur, met Khalyla die tranen wegveegde en Bobby worstelde om zijn kalmte te bewaren toen hij het publiek vertelde dat hij en zijn oude partner afscheid manieren.

2 Geruchten begonnen dat Khalyla ontrouw was

Bobby heeft gezegd dat veel van de problemen in de relatie zijn schuld waren. Er doen echter geruchten de ronde op Reddit en YouTube dat Khaylyla ontrouw zou zijn. Tijdens een aflevering van Trash Tuesday verwees mede-presentator Annie Lederman naar Kuhns reis naar Hawaï, wat erop wees dat Kuhn ontrouw was tijdens haar reis.

1 Lee verklaarde dat hij nooit meer iemand romantisch zal zien

Tijdens aflevering 355 van TigerBelly zei Lee: "We zijn goed. Waren goed. We stoppen niet. Ik ga in mijn leven nooit meer iemand anders zien." Kuhn reageerde op Lee's verklaring door te zeggen: "Dat weet je niet", waarop Lee antwoordde: "Nee, ik heb geen interesse. Ik heb echt geen interesse, weet je wat ik bedoel?”

Aanbevolen: