De meest schandalige dingen die Brendan Schaub in het openbaar heeft gezegd

Inhoudsopgave:

De meest schandalige dingen die Brendan Schaub in het openbaar heeft gezegd
De meest schandalige dingen die Brendan Schaub in het openbaar heeft gezegd
Anonim

Als het gaat om de nieuwe oogst van onlangs gedoopte beroemdheden die in alle facetten van sociale media zijn verschenen, zou het moeilijk zijn om een meer polariserend persoon te vinden dan Brendan Schaub De podcastwereld veroverden stormenderhand, Schaub heeft snel naam gemaakt met een groot aantal populaire shows, met onder meerBryan Callen en Theo Von als co-hosts.

Vet en uitgesproken, " Big Brown" is nooit verlegen, de voormalige UFC zwaargewicht werd stand-up komiek heeft er soms voor gekozen om eerst te spreken en later om te gaan met de terugslag. In de loop der jaren heeft Schaub geen tekort gehad aan directe quotes die aan zijn naam zijn gekoppeld. De " Hybrid" stelt nooit teleur, van humoristische prikjes tot open mond-droppers.

7 "Ik denk dat je verrast zou zijn"

In de inmiddels beruchte aflevering van The Joe Rogan Experience was Brendan te zien naast Bryan Callen voor wat een geplande interventie van soorten. Tijdens de show begon Rogan serieus te kijken naar de huidige staat van Schaub's MMA-carrière en stond erop dat hij doorging op zijn huidige pad, het zou niet goed aflopen. Op de vraag hoe hij het zou doen in een rechte worstelwedstrijd tegen UFC fenomeen Cain Velasquez, antwoordde Schaub met: "Ik denk dat mensen verrast zouden zijn." Gezien de recente strijd van Schaub binnen de divisie en de onbetwistbare dominantie van Cain, was Rogan er snel bij om "Big Brown" terug naar de aarde te brengen.

6 Hij en Dana White kunnen verwant zijn

Zeggen dat Brendan Schaub en Dana White geen vrienden zijn, zou een understatement zijn. Het duo ging vaak naar Twitter om elkaar verbaal te bashen. Op een keer werd het echter persoonlijk toen Brendan zich verplicht voelde om een beetje vuile was te luchten nadat Dana de podcastster ervan beschuldigde in de staart van Joe Rogan Ooit de tacticus, Schaub twitterde een verbale aanval op de UFC-president en eindigde het spervuur met: "Dit is GEEN manier voor Eskimo-broers om met elkaar te praten. Laatste waarschuwing." Deze verwijzing verwijst naar een (vermeende) gedeelde relatie met voormalig UFC-kampioen Ronda Rousey.

5 Hij heeft misschien CTE

De wereld van de contactsporten is zowel lonend als vol verwoesting. Een van de meest hartverscheurende problemen die momenteel worden aangepakt binnen de contactsportwereld is Chronische Traumatische Encefalopathie of CTE Profvoetbal spelen en meedoen als een gemengde krijgskunstenaar, Schaub heeft meer dan een paar klappen op zijn hoofd gekregen. In een aflevering van The Fighter and the Kid sprak Brendan openhartig met Theo Von over hoe zijn onduidelijke spraak en geheugenverlies het gevolg kunnen zijn van CTE. Zonder methode om CTE te detecteren terwijl hij leeft, kan Schaub alleen maar blijven speculeren

4 Hij is ervan uitgegaan dat Mike Tyson goed uitgerust is

"Iron" Mike Tyson was een van de engste en meest controversiële zwaargewichten in de boksgeschiedenis. Brendan, een icoon voor velen, heeft vaak zijn affiniteit uitgesproken voor de voormalige Undisputed Heavyweight Champion. In een Fight Companion aflevering van The Joe Rogan Experience, Tyson werd het onderwerp van een "stream of awareness"-discussie. Eén punt, "Big Brown" vond het nodig om Rogan te laten weten dat hij ervan uitging dat Tyson… meer dan zelfverzekerd was.

3 Hij en Mike Tyson hebben dat misschien gemeen

Schaub heeft veel energie. Je zou zelfs kunnen zeggen "Grote" energie. Tijdens een gesprek met zijn Below the Belt Producer, legde Schaub uit dat wanneer je goed uitgerust bent, een veelbetekenend teken een overvloed aan energie is. Terwijl hij doorging met het uitleggen van deze theorie aan de off-camera Chin Su Yi, bedacht Brendan de uitdrukking " Big DK Energy" om de gedrag van de selecte groep waarvan hij beweert lid te zijn.

2 Hij heeft misschien een beetje trek bij Bravo

Tijdens een aflevering van The Fighter and the Kid met Michael Rapaport, nam Michael het op zich om Brendan in zijn plaats. Het joviale heen en weer begon al snel een beetje passief-agressief te worden, waarbij Rapaports non-stop spervuur nu werd gevolgd door beledigingen van Bryan Callen. Tijdens de aanval begon een duidelijk ongemakkelijke Schaub impliceren dat hij genoeg slag over had op Bravo om Rapaport in de outs te zetten met Andy Cohen. Na een gezamenlijk moment van stilte en een verwarde blik van Rapaport, gingen de drie verder met een ander onderwerp.

1 Hij heeft een hoge dunk van zijn vrienden

Er is niets mis met een beetje heldenverering, vooral als die helden toevallig je goede vrienden zijn. Laten weten hoe getalenteerd je vrienden zijn, is zowel onbaatzuchtig als vleiend. Brendan Schaub heeft zijn indrukwekkende lijst van steeds groter wordende komische kameraden vaak genoemd. Opscheppen over hun komische bekwaamheid en het verspreiden van het evangelie van zijn nieuw gevonden stam. Maar sommigen zullen misschien zeggen dat Schaub zijn vrienden op een te hoog voetstuk plaatst, door te stellen dat zijn vriend en The King and the Sting co-host Theo Vonwas de " LeBron James" van de komedie. Gelukkig heeft iedereen recht op zijn mening.

Aanbevolen: