Alles wat Bobby Lee heeft gedaan sinds 'Mad TV

Inhoudsopgave:

Alles wat Bobby Lee heeft gedaan sinds 'Mad TV
Alles wat Bobby Lee heeft gedaan sinds 'Mad TV
Anonim

Natuurlijk is stand-upcomedy een onderdeel van de entertainmentindustrie dat de deur opent voor degenen die elke avond indruk kunnen maken op het publiek op het podium. Joe Rogan, bijvoorbeeld, deed comedy lang voordat hij begon met Fear Factor en zijn populaire podcast. Rogan terzijde, er zijn andere opmerkelijke komieken die hun vak op het podium hebben aangescherpt en dat in hun voordeel hebben gebruikt voor de camera's.

Bobby Lee is een van de grappigste komieken die er is, en veel fans maakten voor het eerst kennis met de komiek tijdens zijn tijd op Mad TV. Sindsdien heeft Lee het uitzonderlijk druk gehad en heeft hij een behoorlijk indrukwekkende carrière opgebouwd.

Laten we inchecken en zien wat Bobby Lee heeft uitgespookt sinds Mad TV !

Hij is in films als Pineapple Express geweest

Bobby Lee Pineapple Express
Bobby Lee Pineapple Express

Mad TV was een enorme doorbraak voor Bobby Lee, en hoewel succes op het kleine scherm geweldig is, was het slechts een kwestie van tijd voordat iemand zo grappig als hij de wereld van de film zou betreden.

Bobby Lee is misschien geen grote filmster, maar dit weerhoudt hem er niet van om rollen te bemachtigen in een aantal opmerkelijke projecten. In 2008 kon Lee een ondersteunende rol spelen naast Ken Jeong in de komedie Pineapple Express, volgens IMDb. Dit was geen grote rol in de film, maar hij was er lang genoeg om indruk te maken op fans.

Elders op het grote scherm is de komiek ook verschenen in films als Harold & Kumar Go to White Castle, The Dictator en Paul. Onder die films zouden de meeste fans hem meteen herkennen van Harold & Kumar, maar hij was absoluut hilarisch in The Dictator. Sommige van de meest memorabele momenten in die film zijn zelfs te danken aan het feit dat Bobby Lee zijn hilarische zelf wordt terwijl hij karakter heeft.

Zo geweldig als zijn tijd op het grote scherm was, heeft Bobby Lee meer dan zijn deel van de triomfen op het kleine scherm gehad sinds het einde van Mad TV.

Hij is te zien geweest in shows zoals liefde

Bobby Lee Love
Bobby Lee Love

Gezien zijn stand-up achtergrond en zijn algehele komische timing, is Bobby Lee een acteur die goed kan werken in elke show die snel wat lichtzinnigheid moet injecteren. Een van zijn beste rollen tot nu toe was in de serie Love.

De serie, met in de hoofdrol Gillian Jacobs, gebruikte Lee in de perfecte hoedanigheid, en ze gaven hem de mogelijkheid om dingen te verlichten terwijl hij zijn unieke soort humor behield. Gelukkig voor hem zijn er in de loop der jaren nog tal van andere succesvolle shows geweest.

Volgens IMDb zijn enkele van de andere opmerkelijke shows waarin Bobby Lee is verschenen Magnum P. I., Curb Your Enthusiasm en zelfs Arrested Development. Dit zijn een aantal indrukwekkende credits om te hebben, en het toont aan dat grote projecten bereid zijn om met een talent als Bobby samen te werken. Bovendien heeft hij als stemacteur gewerkt in de show The Awesomes.

Qua hoofdrol werd Bobby gecast als hoofdrolspeler in de comedyshow Splitting Up Together met Jenna Fischer en Oliver Hudson. De serie kon goed van start gaan en het leek erop dat het misschien wat poten had om vooruit te gaan. De show heeft twee seizoenen geduurd voordat hij in 2018 eindigde.

Hoe geweldig dat ook was, er is één belangrijk ding dat Bobby de afgelopen jaren echt in zijn voordeel heeft gebruikt.

Hij is een enorme podcaster

Bobby Lee TigerBelly
Bobby Lee TigerBelly

Stand-upcomedy is duidelijk een groot deel van Bobby Lee's leven, maar podcasting ook, en het toeval wil dat Bobby ongelooflijk succesvol is geweest met zijn twee grote podcasts, TigerBelly en Bad Friends.

TigerBelly was de podcast die voor het eerst van de grond kwam voor Bobby, en hij heeft de show in zijn voordeel gebruikt. Bobby kan, samen met zijn vriendin Khalyla Kuhn en co-host Gilbert Galon, elke week nieuwe en hilarische afleveringen brengen. Soms is het gewoon de bende, maar vaker wel dan niet, brengt de groep een speciale gast binnen. Ze hebben grote namen gehost zoals Bill Burr, Jordan Peele en meer.

Bad Friends kwam ondertussen veel later in het spel, maar de show is een kracht sinds het debuut. Bobby presenteert de show met collega-komiek Andrew Santino, en de chemie die ze delen is gewoon te geweldig om te negeren. Ze houden niet van gasten zoals TigerBelly, maar ze hoeven niet echt de hilariteit te geven die ontstaat tussen het duo.

Bobby Lee is een drukbezette man sinds zijn dagen op Mad TV, en of het nu op een comedy-podium is of in een film, hij zal altijd voor de lol zorgen.

Aanbevolen: