Wendy Williams zet al beroemdheden in de rij voor haar podcast

Inhoudsopgave:

Wendy Williams zet al beroemdheden in de rij voor haar podcast
Wendy Williams zet al beroemdheden in de rij voor haar podcast
Anonim

Het lijkt erop dat Wendy Williams officieel de overstap maakt van televisie naar podcasting, aangezien de voormalige presentator van de talkshow naar verluidt gasten in de rij zet om op haar podcast te verschijnen, die nog moet worden gelanceerd.

Vorige maand werd gemeld dat Wendy op zoek was naar een podcastdeal. De televisiepersoonlijkheid was blijkbaar al met meerdere aanbiedingen benaderd en Wendy hoopt een deal te sluiten met iHeart Radio en Spotify.

De Think Like A Man-ster hoopt ook op een enorme uitbetaling. Hetzelfde rapport beweerde dat ze ten minste $ 100 miljoen verwachtte voor de podcast-deal. "Ze ziet dat Joe Rogan een podcastdeal van $ 100 miljoen heeft, en nu wil ze dat soort geld", vertelde een bron aan The Sun.

Het lijkt er echter op dat Wendy al een deal heeft gesloten, gezien de recente woorden van haar manager.

Wendy heeft al een stel beroemde gasten in de rij

In een gesprek met TMZ vertelde Wendy's manager Will Selby haar plannen voor de podcast, die hij uitvoerend zal produceren.

De manager legde uit dat Wendy al in gesprek is met Snoop Dogg en Fat Joe om gastoptredens te geven in de show. Hij voegde eraan toe dat ze ook met de Kardashians heeft gesproken, hoewel hij niet heeft genoemd welk familielid zou kunnen verschijnen.

Wendy's overgang naar de podcastwereld komt nadat The Wendy Williams Show werd geannuleerd na het 13e seizoen. Het seizoen van de laatste première werd verschillende keren uitgesteld vanwege Wendy's gemelde gezondheidsproblemen.

In de tussentijd vervulden verschillende beroemde gasten de rol van Wendy voordat het netwerk het uiteindelijk afschafte. Een van Wendy's invulhosts, Sherri Shepherd, begint een nieuwe show die de lege plek zal innemen.

Kort nadat het nieuws bekend werd, zwoer Wendy dat ze op de een of andere manier naar tv zou terugkeren. “Dit is wat ik graag zou willen zeggen tegen mijn ‘Wendy’-kijkers: blijf kijken, want ik ga terug naar de Wendy-show. Groter en helderder dan ooit', zei ze in maart.

Haar geannuleerde tv-show is niet het enige drama dat Wendy het afgelopen jaar heeft meegemaakt. De gastheer klaagt momenteel haar bank Wells Fargo aan omdat ze haar de toegang tot haar account heeft ontzegd. De bank stelt dat de verhuizing is gedaan in het belang van Wendy en op aanbeveling van haar voormalige financieel adviseur, Lori Schiller, die beweert dat de televisiepersoonlijkheid van "ongezond verstand" is.

De rechtszaak loopt nog.

Aanbevolen: