Kylie Jenner wordt geslagen voor vermeende 'onbeleefde' rit die dierentuinbegunstigers dwingt in de rij te wachten

Inhoudsopgave:

Kylie Jenner wordt geslagen voor vermeende 'onbeleefde' rit die dierentuinbegunstigers dwingt in de rij te wachten
Kylie Jenner wordt geslagen voor vermeende 'onbeleefde' rit die dierentuinbegunstigers dwingt in de rij te wachten
Anonim

Kylie Jenner is gespot tijdens een leuk dagje uit in de dierentuin met vriendje Travis Scott en hun dochter Stormi, maar het lijkt erop dat het niet voor iedereen een leuke ervaring was.

Mensen die op dezelfde dag als de Keeping Up With The Kardashians-ster in de dierentuin waren, beweerden dat ze moesten terugtrekken om Kylie en haar familie een ritje te laten maken, ondanks dat ze in de rij hadden gewacht.

Kylie Jenner sloeg voor het sluiten van dierentuinrit

Een persoon deelde zijn ervaring van de dag op Reddit en zei dat wat Jenner deed "gewoon irritant" was.

De bron beweerde dat een beveiligingsmedewerker hen en andere mensen die in de rij stonden te wachten om zich terug te trekken, vertelde dat een beroemdheid binnenkwam. Kylie, Scott en Stormi kwamen langs en genoten van een ritje voor zichzelf terwijl mensen naar verluidt in de rij hadden gewacht om in te stappen.

"Deze ene familie voor ons was psed, ze zeiden dat dit de tweede keer was dat ze hen dit vandaag aandeden," beweerde de bron.

"Hun driejarige heeft al een keer in de rij gestaan en werd eruit gegooid en nu gebeurde het weer", vervolgden ze.

Ze zeiden ook dat de rit gesloten bleef omdat Jenner en haar familie erop zaten, en dat dit ertoe leidde dat sommige mensen niet voor sluitingstijd op die rit konden gaan.

"Een stel kinderen is uiteindelijk gaan huilen vanwege hen," zei de bron.

Ze voegden er ook aan toe dat de beveiligingsmedewerker van Jenner "super onbeleefd tegen iedereen" was.

Ze hadden de hele dierentuin kunnen sluiten

Hoewel het begrijpelijk is dat Jenner haar privacy wil behouden, is ze nu in verwachting van een tweede kind, waardoor ze urenlang een rit moet afsluiten - terwijl de plaats open is voor het publiek - klinkt een beetje extreem.

"Ik begrijp niet waarom ze niet met iedereen kunnen opschieten", zei de bron ook.

"Ze hadden een zonnebril kunnen dragen en hadden een klein beveiligingsdetail om hen heen om mensen weg te houden", voegde ze eraan toe.

"Haar kind zal meer geen voeling hebben met de realiteit dan zij", reageerde een persoon op de thread op Instagram-pagina @deux.discussions.

"Zo triest dat dat kind moet opgroeien en gescheiden moet worden van de rest van ons mensen. Ze gaat denken dat alleen op de carrousel rijden, het is hoe het hoort te doen. Ik kan niets droevigers bedenken, "was nog een opmerking.

"Ze hadden de hele dierentuin kunnen sluiten en ervoor betalen. Dit is gewoon onbeleefd tegen de andere gasten ", suggereerde een andere persoon.

Jenner heeft geen commentaar gegeven op deze beweringen.

Aanbevolen: