Jennifer Lopez zet haar voeten volledig op het scherm voor een DSW-advertentie

Inhoudsopgave:

Jennifer Lopez zet haar voeten volledig op het scherm voor een DSW-advertentie
Jennifer Lopez zet haar voeten volledig op het scherm voor een DSW-advertentie
Anonim

Jennifer Lopez heeft haar fans vereerd met een aantal behoorlijk iconische looks tijdens haar vele jaren in de schijnwerpers. Ze heeft fans gedomineerd met haar ongelooflijke bewegingen en haar tijdloze schoonheid, waardoor ze volledig onder de indruk zijn van haar gratie en stijl.

Ze is echt de definitie van gezondheid en schoonheid die miljoenen fans van over de hele wereld hebben bewonderd.

Jennifer Lopez domineerde de modewereld en liep voorop met haar prachtige, laag uitgesneden Versace-jurk die voor altijd in onze gedachten is gegrift. Ze heeft in het verleden een aantal promotionele advertenties voor verschillende merken geplaatst, maar haar meest recente avontuur heeft ons JLo op een heel andere manier laten zien.

Als het om voeten gaat, staat je een traktatie te wachten…

Jennifer Lopez promoot DSW

Het is waar, we hebben Jennifer Lopez in een hele reeks verschillende outfits, stijlen en poses gezien. De wereld is haar landingsbaan, want ze wordt gefotografeerd in elke mogelijke outfit en vanuit elke hoek. Of ze nu boodschappen doet in een jumpsuit van velours of een avondje uit in een designerjurk, het lijkt erop dat Jennifer Lopez oneindig veel aandacht voor detail heeft als het gaat om het dragen van de perfecte outfit en om haar 'look' te allen tijde feilloos samen te stellen..

Je denkt misschien dat je alle hoeken van haar eindeloze foto's hebt gezien, maar we garanderen dat je nog nooit zoiets als dit hebt gezien.

JLo Zojuist een promotionele advertentie geplaatst voor DSW, met prachtige roze hakken…. en haar voeten. We hebben het over een close-up, volledige clip van Jennifer's voeten, naast het bijschrift: "kijk naar ze, kijk naar ons."

De tenen analyseren

Als je niet van voeten houdt, kijk dan niet.

Zo snel als JLo die schoenen aantrekt, schopt ze ze uit en wiebelt ze een beetje met haar tenen. En dan nog een. Dan wiebelt ze nog wat. Voor degenen die voetfans zijn, haar tenen zijn te zien voor jouw kijkplezier, en op basis van de opmerkingen denken haar fans dat ze mooie voeten zijn. De meesten hebben commentaar gegeven op het uitzicht en zeggen dat haar voeten een geweldig uitzicht op haar hebben. Andere fans hebben gewogen op de grootte van haar tenen.

Voor het grootste deel lijken fans te denken dat JLo 'in vuur en vlam' staat met deze promotiepost, en de vuurvlamemoji's hebben haar pagina gedomineerd en werden al snel de meest gebruikte emoji in haar commentaarsectie.

Het is waarschijnlijk dat JLo's schoenencollectie bij DSW op het punt staat een piek in de verkoop te zien… zelfs de fans die niet geïnteresseerd waren in haar blote tenen werden aangetrokken door de prachtige roze slangenleren hakken!

Aanbevolen: