Waarom fans enthousiast zijn over Wendy Williams' biopic 'Wendy Williams: The Movie

Inhoudsopgave:

Waarom fans enthousiast zijn over Wendy Williams' biopic 'Wendy Williams: The Movie
Waarom fans enthousiast zijn over Wendy Williams' biopic 'Wendy Williams: The Movie
Anonim

Wendy Williams verspreidt al jaren hot topics in Hollywood. Maar dit jaar geeft ze ons het heetste onderwerp van allemaal: haar levensverhaal. Wendy Williams: The Movie gaat op 30 januari in première op Lifetime. Ciera Payton, die de talkshowhost in de film speelt, maakte de fans enthousiast toen ze in de trailer verscheen en eruitzag als "Capital P" als Wendy.

Maar dat is niet het enige waardoor de fans geïntrigeerd raken door deze biopic. Wendy heeft onlangs het verhaal gedeeld over de keer dat R&B-zanger Sherrick haar verkrachtte. "Hij betoverde me met zijn fonkelende ogen", vertelde ze aan People. "Hij draaide het interview om naar waar hij me interviewde - ik was gewoon gek op deze man en hij vroeg me om die avond met hem naar een openingsfeest, een albumreleasefeest, te gaan."

De film behandelt het verhaal van aanranding en vele andere controverses in het leven van Wendy Williams. Dit is waar fans naar uitkijken.

We komen erachter wat er gebeurde toen Wendy flauwviel tijdens haar show

Weet je nog die keer dat Wendy Williams flauwviel op live tv en het leek alsof ze een stunt uithaalde? De voormalige radiopresentator bevestigde dat het echt was, maar ontkende dat het een soort beroerte was. De paramedici zeiden dat haar bloeddruk en hartslag in orde waren. Ze had echter weinig elektrolyten.

Ze legde uit dat het alleen het kostuum was. Ze zei dat het te warm werd, het voelde alsof ze "in het midden van een kampvuur zat". Maar het ziet er veel dramatischer uit in de trailer van de biopic.

We denken dat we wat sappigs achter de schermen zullen zien. Het is tenslotte nogal belangrijk dat zo'n groot meme-moment eindelijk een historische achtergrond krijgt. We zouden ook graag een goed excuus hebben om die meme tegenwoordig opnieuw te gebruiken (afgezien van de vele hartaanv altriggers van de vroege jaren 2020).

Het zal haar worsteling met middelenmisbruik laten zien

In maart 2019, toen overal nieuws over de affaires van haar man was, vertelde Wendy Williams in haar show over haar worsteling met drugsverslaving. Ze onthulde dat ze in een sober huis had gewoond. Ze zei dat niemand op de hoogte was van haar worstelingen, omdat ze altijd opbloeide voor tv. Ze gaf geen details over haar verslaving, maar meer over haar herstel. Ze zei echter ooit dat ze een cocaïneverslaving had.

We denken dat ze eindelijk het hele verhaal deelt in deze biopic. Wendy, die de film produceerde, vertelde verslaggevers tijdens een panel dat de film een kans voor haar was om misvattingen over haar op te helderen. Ze benadrukte ook dat ze eerlijk was in deze biopic, dus we verwachten alle thee te krijgen van deze lang bewaarde verslavingsverhalen.

Het zal haar scheiding van oude echtgenoot Kevin Hunter laten zien

Slechts een maand nadat Wendy bekende over haar herstel van haar drugsverslaving, kondigde ze aan dat ze ging scheiden van haar oude echtgenoot, Kevin Hunter. Vóór die officiële verklaring vertelde ze de media dat ze al jaren op de hoogte was van de indiscreties van haar man. Het was echter Kevins onwettige kind met hun familievriend, Sharina Hudson, die haar ertoe bracht het huwelijk te beëindigen. Plotseling was Wendy Williams haar eigen hot topic, wat haar tol eiste van haar geestelijke gezondheid.

Er was een incident toen Wendy uitcheckte uit het sobere huis om wat sterke drank te kopen. Mensen die dicht bij haar stonden konden haar naar verluidt niet vinden. Ze waren zo bezorgd, vooral toen Wendy in een ziekenhuis moest worden opgenomen nadat ze later die dag dronken werd aangetroffen. Dit gebeurde kort nadat het nieuws naar buiten kwam dat Sharina al bevallen was van haar kind met Kevin.

Iedereen ging ervan uit dat Wendy daardoor in een zelfdestructieve toestand verkeerde. Maar twee dagen later kwam ze weer aan het werk alsof er niets was gebeurd. Fans zijn nu benieuwd hoe deze allemaal in de film zullen worden geportretteerd. De trailer gaf fans al een voorproefje van intense gevechten tussen Wendy en Kevin als getrouwd stel. We zijn er zeker van dat we ook veel echtscheidingsdrama's zullen zien.

Er is een allesomvattende documentaire na de film

Net toen je dacht dat de biopic al explosief was, geeft Wendy ons een allesomvattende documentaire na de film. Ja, het is een back-to-back hot topic op een zaterdag. De trailer van Wendy Williams: What A Mess! toont Wendy in tranen, schijnbaar in het midden van een inzinking, en deelt haar gevoelens over mensen die over haar leven praten. Het lijkt alsof het ergens tussen Wendy's herstel van verslaving en haar echtscheidingsprocedure is gefilmd. Dit is absoluut een goed, realistisch drama dat we niet mogen missen.

Aanbevolen: