Matt Lauer verloor miljoenen nadat zijn echtscheidingsregeling met ex-vrouw Annette Roque was afgerond

Inhoudsopgave:

Matt Lauer verloor miljoenen nadat zijn echtscheidingsregeling met ex-vrouw Annette Roque was afgerond
Matt Lauer verloor miljoenen nadat zijn echtscheidingsregeling met ex-vrouw Annette Roque was afgerond
Anonim

Matt Lauer die terugkeert naar tv lijkt uiterst onwaarschijnlijk - op dit moment lijkt het alsof hij probeert te gaan liggen, zodat het stof kan neerdalen. Desalniettemin kijken fans nog steeds naar zijn moeilijk te bekijken momenten en ondanks het verstrijken van de tijd lijkt een comeback niet mogelijk.

In het volgende zullen we kijken naar de huidige relatie van Matt Lauer met ex-Annette Roque en hoe de twee zich uiteindelijk konden vestigen. Het bedrag dat Lauer moest betalen was uiteindelijk een behoorlijk aantal.

Matt Lauer en Annette Roque hebben vandaag betere voorwaarden

Toen de beschuldigingen binnenkwamen, duurde het niet lang daarna dat Annette Roque en Matt Lauer hun relatie beëindigden. De zaken werden onder persoonlijke voorwaarden geregeld, waarbij Roque en Lauer overeenstemming bereikten over een massale schikking.

Het lijkt erop dat alles op vriendschappelijke voet is gebeurd, want volgens Page Six werden Lauer en Roque onlangs samen gezien bij de diploma-uitreiking van hun dochter. Volgens de publicatie leken de twee het prima met elkaar te kunnen vinden.

"De in ongenade gevallen presentator van 'Today' en zijn ex leken op goede voet te staan toen ze herenigd werden en elkaar begroetten voor Romy's ceremonie in East Hampton, New York, op zondag."

Het is natuurlijk heel goed mogelijk dat het team van Lauer de dingen met opzet zo heeft opgezet, om zijn imago te herstellen. Lauer is er de afgelopen jaren niet in geslaagd zichzelf te verdedigen, hij heeft er zelfs spijt van dat hij zijn mond heeft gehouden. "In de afgelopen twee jaar hebben mensen gevraagd waarom ik me niet heb uitgesproken om mezelf krachtiger te verdedigen tegen enkele van de valse en wellustige beschuldigingen die tegen mij zijn geuit. Het is een terechte vraag en het antwoord is zeer persoonlijk."

"Ondanks mijn wens om de zaak recht te zetten en de personen die valse beschuldigingen uiten te confronteren, wilde ik niets minder dan meer koppen creëren die mijn kinderen zouden lezen en een nieuwe verzameling fotografen aan het einde van onze oprit. Maar mijn stilzwijgen is een vergissing geweest."

Bovendien heeft Lauer het spel van schuld gespeeld en beweerde dat de meeste verhalen overdreven waren.

De definitieve echtscheidingsschikking zag Matt Lauer meer dan $ 20 miljoen aan activa afsplitsen

In 2019 besprak pagina zes de details van de definitieve echtscheiding. Het hoeft geen verrassing te zijn, Lauer heeft gedwongen verschillende activa over te dragen. Er wordt gezegd dat Lauer het best mogelijke scenario voor zijn ex wilde verzekeren. Tegen het einde liep Roque weg met meer dan $ 20 miljoen van hun vermogen.

"Toen onthulden we dat Lauer zich "achterover boog" om Roque - de moeder van zijn drie kinderen - alles te geven wat ze wilde bij hun scheiding, volgens vrienden. Maar de deal was tot nu toe niet rond."

"Er is ons verteld dat Roque tot $20 miljoen aan activa krijgt, en dat ze hun paardenboerderij in Hamptons in Water Mill mag houden," verklaarde Page Six.

Rapporten waren echter tegenstrijdig, omdat andere platforms vermeldden dat Lauer niet blij was met het resultaat van de eindafrekening.

Er was nog een groot vraagteken voor het paar, en dat was hun enorme landgoed in de Hamptons. Met een waarde van meer dan $ 40 miljoen, werd het perceel jaren geleden op de markt gebracht en uiteindelijk lijkt het erop dat er enige tractie op het onroerend goed is.

Matt Lauer heeft eindelijk een koper gevonden voor zijn landgoed in Hamptons

Volgens Daily Mail heeft Matt Lauer het landgoed uiteindelijk verkocht. In de afgelopen jaren heeft de voormalige presentator van Today Show de prijs aanzienlijk verlaagd, die ooit begon bij $ 65 miljoen. Volgens Daily Mail kwam hij uiteindelijk niet in de buurt van dat bedrag voor het prachtige landgoed.

"Het luxe herenhuis, met 12 slaapkamers, twee pensions, een verwarmd zwembad en een prachtig uitzicht op Peconic Bay, werd in 2016 door Lauer gekocht van Pretty Woman-acteur Richard Gere in 2016 voor $ 36,5 miljoen - een steile korting van de $ 65 miljoen waar de acteur oorspronkelijk naar op zoek was."

Het v alt nog te bezien wat er zal gebeuren met de fondsen van de woning, niettemin is het goed nieuws voor Lauer, eindelijk het pand te lossen. Op dit moment is de koper nog onbekend.

Aanbevolen: