Miljoenen trouwen: zijn Bill en Briana nog steeds samen na zijn strafrechtelijke vervolging?

Inhoudsopgave:

Miljoenen trouwen: zijn Bill en Briana nog steeds samen na zijn strafrechtelijke vervolging?
Miljoenen trouwen: zijn Bill en Briana nog steeds samen na zijn strafrechtelijke vervolging?
Anonim

Reality-tv dient soms als een plek waar ware liefde tot bloei kan komen. Het gebeurt niet altijd, maar af en toe kan een show als The Bachelor magie tussen twee mensen laten gebeuren.

Marrying Millions was een show over de aanzienlijke welvaartskloof tussen gevestigde stellen. Sommige stellen bleven bij elkaar, andere vielen uit elkaar. De show had veel vragen voorafgaand aan seizoen twee, en er zijn nog meer vragen naar voren gekomen nadat het seizoen was afgelopen.

Bill en Briana zijn misschien wel het meest beruchte stel dat in de show verschijnt, en in het licht van Bills recente juridische problemen, vragen fans zich af of Briana hem naar de stoep heeft geschopt.

Laten we naar de show kijken en het duo bekijken.

Bijgewerkt op 22 juli 2022: Sinds de oorspronkelijke publicatie van dit artikel zijn er ontwikkelingen geweest in de beschuldigingen van Bill Hutchinson. Vorige maand stemde de Grand Jury van Dallas County om hem NIET aan te klagen voor zijn beschuldigingen van aanranding. Hoewel hij een aanklacht in de staat Texas vermijdt, wordt hij nog steeds geconfronteerd met soortgelijke aanklachten in Californië. Bill pleit onschuldig, maar informatie over de vraag of hij al dan niet zal worden aangeklaagd, moet nog worden vrijgegeven.

Marry Millions heeft twee seizoenen gehad

Marrying Millions is nogal een realityshow. In plaats van mensen samen te brengen voor een kans op liefde, gaat deze show helemaal over het schijnen van een licht op gevestigde stellen met een enorme welvaartskloof. Dat klopt, stem af en kijk hoe het is als een gewone, alledaagse persoon erin slaagt een stinkende rijke partner te pakken te krijgen.

Tot nu toe zijn er twee seizoenen van de show geweest, en het heeft onderweg veel koppels belicht. Sommige koppels zorgen niet voor een interessant horloge, terwijl anderen soms content zijn die je niet mag missen. Dit zorgt zeker voor een ongelijke kijk op kijkers, maar gezien het feit dat er meerdere seizoenen zijn geweest, heeft de show duidelijk iets goed gedaan.

Ondanks het feit dat de show een publiek heeft aangetrokken, moet het netwerk nog een seizoen drie bevestigen. Het kan even duren voordat dit gebeurt, maar als de show zijn einde heeft bereikt, kunnen fans altijd teruggaan en hem opnieuw bekijken op het streamingplatform.

Laten we in de tussentijd onze aandacht verleggen naar Bill en Briana, die een van de koppels waren van de show die in beide seizoenen te zien was.

Bill en Briana zijn in beide seizoenen geweest

Bill en Briana zijn zeker een van de meer beruchte koppels die in de show verschijnen. Het duo speelde in beide seizoenen van Marrying Millions en ze hadden een aantal problemen tijdens de hele show.

Er was een aanzienlijk leeftijdsverschil tussen hen, en er was ook een machtsongelijkheid. Zoals D Magazine samenvatte: "Er zijn momenten waarop Briana lijkt te begrijpen dat ze geen controle heeft over haar partner en dat de welvaartskloof in hun relatie een valstrik is. Het uitmaken met Hutchinson zou meer betekenen dan het beëindigen van een relatie; weg van een leven en levensstandaard die ze waarschijnlijk nooit meer zal kennen."

Het is waar, en het is moeilijk om naar te kijken. Ze worstelt duidelijk met zijn controle, en toch is weglopen echt niet zo makkelijk.

Voor kijkers leek het alsof de dingen onvermijdelijk uit elkaar zouden vallen tussen de twee, maar dit was niet het geval. Ze waren in staat om het einde van elk seizoen aan elkaar vast te maken. Een gezonde relatie? Niet bijzonder.

In de afgelopen maanden is BIll een aantal gruwelijke beschuldigingen tegengekomen, waarvan sommige het einde van zijn relatie met Briana zouden kunnen betekenen.

Bill heeft de krantenkoppen gehaald voor vermeende gruwelijke daden, maar het paar blijft samen

In juli 2019 meldde People dat Bill was "gearresteerd wegens vermeende seksuele mishandeling van een tienermeisje".

Twee maanden later meldde TV Showcase dat hij nu "beschuldigd was van één misdrijf en vijf misdrijven, waarbij allemaal minderjarigen betrokken waren."

Details kwamen naar voren op verschillende sites, en ze zijn allemaal verontrustend. Er moet nog iets gebeuren in een rechtbank, maar ze schetsen zeker een verschrikkelijk beeld van Bill. Dit zorgt er natuurlijk voor dat mensen zich afvragen of hij en Briana nog steeds samen zijn.

Per zijn advocaat, Levi McCathern: "Mr. Hutchinson heeft honderden ondersteunende welkomstkaarten ontvangen van vrienden, klanten, huurders en partners, die hem blijven steunen en weten dat hij niet in staat is om de daden waarvan hij is beschuldigd. Mr. Hutchinson is een extraverte, vreedzame en vriendelijke man die charismatisch is en gepassioneerd door het leven, hij is geliefd bij iedereen die hem kent. William heeft zijn onschuld volgehouden ten aanzien van deze beschuldigingen en laadt op en kijkt ernaar uit om zijn naam te zuiveren en verder te gaan met Briana en hun leven."

Deze verklaring laat zien dat Bill en Briana nog steeds samen zijn, ondanks dat alles om hem heen afbrokkelt.

De tijd zal uitwijzen hoe het afloopt en of Bill achter de tralies belandt, maar voorlopig lijkt het duo samen te zijn.

Aanbevolen: