Dit is waarom de zus van Meghan Markle haar aanklaagt wegens laster

Inhoudsopgave:

Dit is waarom de zus van Meghan Markle haar aanklaagt wegens laster
Dit is waarom de zus van Meghan Markle haar aanklaagt wegens laster
Anonim

Na jaren van controverse rond het persoonlijke leven van Meghan Markle en haar familie, is het opnieuw geëscaleerd. Dit keer met haar halfzus Samantha Markle. Een rechter heeft onlangs de tweede poging van de voormalige Suits-actrice afgewezen om een zaak van laster af te wijzen die in maart 2022 door haar zus was aangespannen.

Het beroemde Oprah-interview van Meghan en prins Harry in 2021 bracht verschillende beschuldigingen en onthullingen naar voren met betrekking tot zowel Meghan als de koninklijke familie. De meeste controverse kwam nadat het paar koninklijke familieleden beschuldigde van racisme in het paleis. Meghan's zus Samantha sprak echter over wat wel en niet waar is met betrekking tot hun familie, en lijkt Meghan aan te klagen om het te bewijzen.

De twee vrouwen hebben nooit een hechte relatie gehad. Ze zijn beide dochters van Thomas Markle, die met name een onderwerp van controverse werd nadat werd onthuld dat hij in ruil voor geld foto's had gemaakt voor een paparazzi-fotograaf. Samantha zei later dat het haar idee was, maar dat de motivatie van haar vader niet financieel was, maar "om de wereld te laten zien dat [hij] in vorm komt en geweldige gezonde dingen doet." Sinds dit incident hebben Meghan en Harry geen contact meer met hem gehad.

De rechtszaak was het resultaat van verklaringen over Samantha en de familie Markle

Fox News bevestigde dat Samantha Meghan heeft aangeklaagd wegens laster "op basis van aantoonbaar valse en kwaadaardige verklaringen". Ze beweerde dat Meghan's leugens tijdens het Oprah-interview waren bedoeld om haar reputatie te vernietigen en haar hebben onderworpen aan 'vernedering, schaamte en haat op wereldwijde schaal'. Ze heeft nog een aantal beschuldigingen geuit op basis van 'haar leugens', waaronder de laatste keer dat ze elkaar zagen als enig kind, en dat Meghan beweerde dat Samantha haar achternaam had veranderd nadat Meghan met prins Harry begon te daten.

Een deel van de rechtszaak wegens laster omvat ook beschuldigingen van Meghan die de reputatie van hun vader schaadt "om het valse 'van vodden tot koning'-verhaal te behouden en te promoten." Ze verklaarde ook dat haar vader voor haar betaalde om privéscholen, acteerlessen en collegegeld te volgen.

Sociale media lijken maar voor één persoon te kiezen

Gedurende de hele beproeving hebben sociale media de kant van Meghan gekozen. Sinds de ontkenning van de tweede oproep voor het ontslag van de zaak, zijn mensen hun mening over de zaak blijven tweeten en zeggen dat Samantha en de hele Markle-familie jaloers zijn op Meghan's succes en connecties met leden van de koninklijke familie. Een gebruiker twitterde zelfs: "Doet denken aan de tijd dat Samantha Markle deed alsof ze werd achtervolgd door paparazzi - niemand exploiteert die kinderen meer dan hun ouders."

Vanaf deze publicatie hebben prins William en Kate Middleton nog geen commentaar op de kwestie gegeven, en niemand anders in de koninklijke familie heeft enige verklaringen over de kwestie vrijgegeven. Thomas Markle heeft ook niet gereageerd op de rechtszaak.

Tijdens de meest recente ontslagzaak voerde Meghan aan dat er geen reden was om een rechter in de zaak te betrekken, waarop documenten zeiden: "We stellen geen jury's samen om te beslissen of twee mensen 'dichtbij' zijn of dat je echt het gevoel hebt dat ze 'opgegroeid zijn als enig kind'", aldus Meghan's documenten. "Rechtbanken zijn niet toegerust om te oordelen over de legitimiteit van iemands gevoelens over hun jeugd en relaties. Dat zouden ze ook niet moeten zijn. … Dit geschil hoort niet thuis in dit Hof of in een ander."

Aanbevolen: