Farrah Abraham getrolld terwijl ze de universiteit van Harvard aanklaagt wegens 'educatief misbruik

Farrah Abraham getrolld terwijl ze de universiteit van Harvard aanklaagt wegens 'educatief misbruik
Farrah Abraham getrolld terwijl ze de universiteit van Harvard aanklaagt wegens 'educatief misbruik
Anonim

Farrah Abraham heeft een serieuze blik gekregen nadat ze onthulde dat ze "gerechtelijke stappen onderneemt" tegen Harvard University wegens vermeend "onderwijsmisbruik".

De 30-jarige vertelde donderdag aan TMZ dat ze "een Chrissy Teigen-situatie" ervoer tijdens het afronden van een masterprogramma in creatief schrijven via het uitbreidingsprogramma.

Abraham beweerde dat ze werd aangespoord om de cursus te laten vallen nadat haar was verteld een opdracht in te leveren zonder deze te proeflezen.

De voormalige Teen Mom-ster beweerde dat ze het slachtoffer was geworden van onrechtvaardige behandeling in verband met haar opdrachten.

"Een oudere leraar in een machtspositie met een mannelijke decaan blokkeerde me uit een klas en zei ook leugens over mijn werk," merkte ze op.

Ze beweerde ook dat ze contact had opgenomen met de universiteit om de situatie op te lossen, maar volgens haar "nam niemand een gesprek aan, niemand nam een vergadering."

De voormalige volwassen filmster zei dat ze geschokt was door de reactie van een instructeur op haar lesopdracht, nadat haar was verteld een lesopdracht in te leveren zonder 'het na te kijken'.

"Als een leraar je zegt 'maak je geen zorgen over het controleren, het is een klasactiviteit, stuur het gewoon naar mij'… zodra ik uit de klas stap, stuurt ze een e-mail, ze spoort me aan om de cursus te stoppen, "herinnerde ze zich.

Abraham sprak verder over de principes van de instelling als geheel en beweerde dat "Harvards systeem helemaal verkeerd is. Het is beledigend."

Ze hekelde ook het gebrek aan diversiteit op de universiteit.

"Harvard is een grap, het is oplichterij, dat is mijn Harvard-recensie… Ik was de meest gekleurde persoon in de klas, alle anderen zijn superwit."

Abraham beschreef zichzelf ook als "een harde werker van nature" en de instelling was niet professioneel in haar normen.

"Ik zie dat ik niet met goede mensen werk, en Harvard is een zeer gewelddadige Ivy League-school," zei ze.

Maar nadat er meer details naar buiten kwamen over de beweringen van Farrah, waren veel commentatoren op sociale media minder dan sympathiek.

"Haar professor stelde voor om de klas te laten vallen omdat ze het zo slecht deed. Ze vroeg haar vriendelijk om over te schakelen naar een cursus op een lager niveau om meer ervaring op te doen en het dan opnieuw te doen, en legde uit dat als ze het slecht blijft doen, ze wordt automatisch geblokkeerd voor de cursus. Farrah weigerde en werd geblokkeerd, " onthulde een insider.

"Als je geen goede cijfers kunt halen, zeg dat dan gewoon", voegde een tweede eraan toe.

"Wacht dat ze op Harvard is gekomen?" een derde vroeg zich af.

Aanbevolen: