Amber Heard beroept zich op laster wegens gebrek aan bewijs

Inhoudsopgave:

Amber Heard beroept zich op laster wegens gebrek aan bewijs
Amber Heard beroept zich op laster wegens gebrek aan bewijs
Anonim

Amber Heard heeft gezworen in beroep te gaan tegen de beslissing van de jury in de smaadzaak van haar ex-man tegen haar, en ze komt haar woord na.

Vorige maand kende een jury Johnny Depp $ 10 miljoen aan schadevergoeding toe en $ 5 miljoen aan punitieve schadevergoeding. De Pirates of the Caribbean-ster klaagde Amber oorspronkelijk aan nadat ze in 2018 een opiniestuk had geschreven voor The Washington Post waarin ze beweerde dat ze het slachtoffer was geworden van huiselijk geweld.

Als gevolg van een statuut van Virginia dat de punitieve schadevergoeding beperkt, hoeft Amber slechts $ 10,35 miljoen te betalen. Amber kreeg tegelijkertijd $ 2 miljoen aan compenserende schadevergoeding voor haar tegenaanklacht wegens opmerkingen die Johnny's advocaat over haar maakte.

Amber heeft nu echter beroep aangetekend tegen de uitspraak van de jury, waarbij ze beweerde dat er onvoldoende bewijs was om hun beslissing te ondersteunen, evenals een geschil met een van de juryleden.

Waarom Amber Johnny uiteindelijk veel meer moet betalen

Volgens PEOPLE Magazine heeft Ambers juridische team vrijdag een 43 pagina's tellend dossier ingediend bij een rechtbank in Virginia.

Uit de documenten blijkt dat Amber specifiek het oneens is met Johnny's bewering dat hij een kans van meerdere miljoenen heeft gemist om zijn rol als Jack Sparrow in Disney's Pirates of the Caribbean-franchise opnieuw op te nemen. Haar team stelt dat, omdat ze Johnny niet heeft genoemd in het opiniestuk, niet kan worden beweerd dat hij de rol rechtstreeks door haar heeft verloren.

Bovendien beweert Amber dat een van de juryleden niet goed is doorgelicht. Ondanks dat ze beweert geboren te zijn in 1945, beweren haar advocaten dat Jurylid 15 jonger is. "[Het jurylid] is duidelijk later dan 1945 geboren", stellen ze. "Uit openbaar beschikbare informatie blijkt dat hij geboren lijkt te zijn in 1970."

Tot nu toe heeft Johnny's team niet publiekelijk gereageerd op Amber's motie om in beroep te gaan.

Er werd eerder gemeld dat Amber mogelijk veel meer moet betalen aan Johnny als ze haar poging om de beslissing ongedaan te maken zou verliezen.

Vorige week heeft een rechter een bepaling ingevoerd als Amber ervoor kiest om in beroep te gaan tegen de beslissing waarin staat dat ze een borgsom moet storten voor het volledige bedrag van Johnny's oordeel PLUS 6% -- dat is een extra $ 621k. Vermoedelijk is de 6% een renteboete voor vertraging in de incasso', legt TMZ uit.

Amber's advocaat verklaarde eerder dat de Aquaman-actrice de uitbetaling van een miljoen dollar niet kan betalen, en voegde eraan toe: "Een van de eerste dingen die ze zei is: 'Het spijt me zo voor al die vrouwen die er zijn; dit is een tegenslag voor alle vrouwen in en buiten de rechtszaal."

Ambers pogingen om in beroep te gaan blijven aan de gang.

Aanbevolen: